https://www.anime...rs/.123933
tessk itt a link skacok olvassátok szeretettel
Bár igaza van Hiei-nek, sok "hivatalos" interjú jelent már meg Odától, mindenesetre ez eléggé jól informált, pontos cikknek tűnik, pontos dolgokra hivatkozik, szóval én elhiszem ezt.
Mindenesetre nagyon nem mindegy, hogy 1, vagy 2 évről van szó A két évet nehezen tudom elképzelni, oda tényleg be kéne valami olyasmit hozni, amiről eddig beszéltetek, pl. Hancock megmentése, vagy akármi más, de az egy évet simán ki lehet tölteni egy hosszabb Világtalálkozóval+mondjuk Weeble-vel, akit én már azóta viziónálok Luffy ellenfelének Kaidou előtt, amióta megjelent, nagyon adná magát. És azok alapján, ahogy Kizaru beharangozta a fickót, én erősebbnek tartom a Yonkou parancsnokoknál, de legalább Katakuri szinten lehet. Kizarut a mangában először láttuk komolynak Azért ez sokatmondó. El tudom képzelni, hogy admirális szinten legyen a kis szaros, bár ez talán túlzás, de ki tudja. (És egyébként továbbra is remélem, hogy miután Luffy jól elveri, megszabadítja az "anyja" káros befolyásától, Weeble olyan szövetségese lesz a flottában Luffynak, mint anno Oars Jr volt Fehérbajuszéknak. Kicsit ütődött, de jószándékú.)
Már csak azért is tartom ezt sokkal esélyesebbnek, mint egy igazi admirálist, mert szerintem az admirálisok puskaporát (legalábbis a Szalmakalaposok ellen) nem fogja ellőni Oda szerintem ilyen hamar. Persze simán lehet, hogy tévedek.
Ban írta:
Mondta, hogy Wano csak 1-2 év múlva jön, addig ír egy Ace-el kapcsolatos történetet. Ace-hez ki kapcsolódik?
Marco és a Shirohige kalózok. Tehát a következő ellenfél egyértelműen Weeble lesz.
...
A legnagyobb háború többet jelent, mint egy egyszerű
Szalmakalaposok vs. Feketeszakáll kalózok... remélem Oda-sensei is egy ilyen battle royal-on gondolkozik.
A cikk azt mondja, hogy Wanon belül lesz egy Ace-hez kapcsolódó szál. Ráadásul csak "valószínűleg".
És az egész biztos, hogy a legnagyobb háború nem a Szalmakalaposok vs Feketeszakáll kalózokat jelenti, mivel a legnagyobb háború Raftel után lesz, és nem előtte. El tudom képzelni, hogy lesz még Raftel előtt közvetlenül is egy komolyabb csetepaté (szerk.: mármint nyilvánvaló, hogy hatalmas csetepaté lesz előtte, de úgy értettem, hogy a Szalmakalaposokon és Teach-éken kívül is), de a nagy háború, a Luffyék+szövetségesek (addigra valószínűleg a fél világ A flotta, ami szerintem bővülni fog, Fehérbajuszék maradéka, forradalmárok, az összes eddigi megszerzett barát, szövetséges) vs Tengerészet, Világkormány, meg a világ másik fele, na ez lesz majd a nagy háború.
Hancockot én nem tartom reálisnak, hogy csapattag legyen, de a Flottában egészen biztosan benne lesz, és én nagyon remélem, hogy Luffy meg fogja gondolni magát vele kapcsolatban Bár na, nem fogok belehalni, enyhén szólva sem, ha nem így lesz, Oda tudja, de azért inkább nekik drukkolok, mint ellenük.
Egy Luffy magánakciót sem tudok elképzelni. Tudja, hogy Kaidou ellen vonulnak, a csapat másik fele ki tudja mit csinál, hol van, nem hiszem, hogy Oda meg tudná oldani, hogy Luffy hiteles maradjon. Bár, ha Luffy különválna, akkor az jó esély lenne a csapatnak egy offscreen erősödésre, mert azért lássuk be, szükség lenne rá. Habár Kaidou ellen még nagyon nem egyedül kell menniük, ez is igaz.
Szerintem amúgy ez már nagyon teória topicba való Mindenesetre én Weeblet tudom elképzelni Kaidóig, vele csak az a problémám, hogy Luffy harcaiból már kezd egy kicsit sok lenni, 100 fejezeten belül három hihetetlenül fontos csatája van/volt, míg a többiek eléggé kallódnak mellette.
De csak tudja Oda, hogy mit csinál.