Végre debütált Katakuri is !!!
A szinkronját eltalálták szerintem.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Azzal nem feltétlenül azt akarták kifejezni, hogy szét van verve Luffy, hanem azt is, hogy teljesen kifáradt és már régóta nem evett semmit, mivel ugye kijelentette, hogy csak Sanji kajáját fogja megenni.
Mostanában nagyon ritka a jó és élvezhető rész. Bár ne csodálkozzunk, amikor már általánosan az a jellemző, hogy egy teljes fejezetet sem dolgoz fel 1 rész. Ez a lassú tempó már hosszú évek óta így van és sajnos így is marad. Akik csak az animét nézik, gondolom nem annyira kínszenvedés, mint nekünk, mert nekik csomó új dolog van 1-1 részben, azonban abban is biztos vagyok, hogy ők is érzik a vontatott tempót, még ha azért nem is annyira, mint mi.
Szerintem sem volt gond Katakuri hangjával, nem lőttek mellé ezzel a mély hanggal. Nem azt mondom, hogy tökéletes, azonban egyáltalán nem zavaró. Engem anno Cracker hangja sem zavart, illett hozzá, az a nyikhaj stílus. Általában nem nagyon szeretem, ha hamarabb bemutatnak egy karaktert, mint ahogy az először megjelenne, de hát kellenek a filler jelenetek.
Kicsit meg vagyok lepődve a hozzászólásokon, mert szerintem ez a rész volt a csúcsa az elmúlt pár hét felfelé ívelő, hangulatokban pompázó részeknek. Én "hivatásomból" fakadóan olvasom a mangát és az animét is nézem, és személy szerint nekem sokkal jobban átjött Sanji vívódása, szenvedése itt, az animében, mint a mangában. Mai részben kifejezetten szívmelengető volt az utolsó Luffy-Sanji jelenet, ami alatt ugyebár a We are! opening ment instrumental verzióban, ráadásul a lassú fajta. Egyszerűen zseniális volt.
A mangában ezt lerendezték kb. 3 mosolygós képpel. Na, ott nem jött át. Akárki akármit is mond, véleményem szerint a One Piece az a sorozat, aminek az animéje sokkal élvezhetőbb, mint a mangája.
Nem azzal volt a bajom, hogy nem jött át sokkal inkább már számomra túlságosan is nyálas volt nem tudom máshogy írni. Sokkal menőbb férfiasabb és normálisabb volt Sanji régebben meg jobb fej. Lehet a "Ivankov szigetén eltöltött idők bántak el vele".Mindegy hiszem,hogy még Sanji karakterének van hova fejlődnie régi önmagához, és most itt befejezem mert ez már inkább a One Piece karakterek témakör.
Nyálas? A One Piece egyik legnagyobb erénye (anime), hogy kegyetlenül beletud markolni az emberek szívébe, és az, hogy láthatunk egy férfias férfit sírni, az egyik legmegrázóbb dolog, mint annó Luffy sírása, amikor elvesztette a társait...Egyetértek Tapion-samával, ez a rész valami kegyetlen jó volt.
Sanji egész gyermekkorát úgy élte szinte, (Baratie-ig) hogy az anyján kívül más nem szerette, bántalmazták testileg-lelkileg, majd később egyetlen megértő testvérének szavai igaznak bizonyultak, talált magának társakat, akik szeretik és a tűzbe is érte mennének...Ezért ütött ez a Luffy-Sanji jelenet ekkorát, nem Sanji az első, aki sírva fakad Luffy szavai/tettei hallatán/látván.
Ne mond, hogy nyálas, mert ezt egy OP rajongótól nagy csalódás olvasni/hallani
Más: Katakuri szinkronja tökéletes, mégis milyen szinkront várnátok egy 5 méter magas csupaizom csávótól? Olyat, mint Pica-é? Mellesleg mi az, hogy "nem illik a karakteréhez"? Milyen karakteréhez? A mindig laza, büszke, magabiztos emberekhez a minél meghatározóbb és tekintélytparancsoló mély hang illik. Katakuri szinkonrja Jirené is egyben a DBS-ből és mindketten hasonló jellemvonásokkal bírnak, de nézzetek utána a munkásságának, és egészen hasonló karakterű embereknél találjátok majd, mint Katakuri
Lehet, rosszul értelmezem az utolsó mondatodat, Csilla, de Katakurinak nem ugyanaz a személy adja a hangját, mint Jirennek. Nem voltak restek a szinkronrendezők, magát a "legendás" Sugita Tomokazut sikerült megszerezniük Katakuri szerepére. Többek között Gintoki hangját köszönhetjük neki a Gintama-ból, és Josephét a JoJo Part 2-ből.
Na jó, akkor elnézést mindenkitől ha valakit megsértettem a véleményemmel, mint mondtam ez az én magánvéleményem, nem tetszett ez van, jó ideje nem volt olyan rész ami nekem ne tetszett volna de ez most az volt. A másik attól,hogy One Piece rajongó vagyok még fogalmazhatok meg negatív kritikát akkor is ha többség úgy érzi ez jó rész volt.Amúgy az elején épp ezért nem akartam ezt írni mert tudtam amint leírom , hogy "nyálas" ezért rögtön negatív kritika jön majd érte
Bármit el lehet mondani a One Piece-ről, kivéve azt, hogy nyálas lenne, mert egyébként voltak olyan részek, amik nekem sem tetszettek, vontatottság, animáció, rossz bővítések...stb Viszont az OP jól bánik az érzelmekkel, nem viszi túlzásba, én csak kifejtettem a véleményemet a véleményedről
Tapion-sama írta:
Kicsit meg vagyok lepődve a hozzászólásokon, mert szerintem ez a rész volt a csúcsa az elmúlt pár hét felfelé ívelő, hangulatokban pompázó részeknek. Én "hivatásomból" fakadóan olvasom a mangát és az animét is nézem, és személy szerint nekem sokkal jobban átjött Sanji vívódása, szenvedése itt, az animében, mint a mangában. Mai részben kifejezetten szívmelengető volt az utolsó Luffy-Sanji jelenet, ami alatt ugyebár a We are! opening ment instrumental verzióban, ráadásul a lassú fajta. Egyszerűen zseniális volt.
A mangában ezt lerendezték kb. 3 mosolygós képpel. Na, ott nem jött át. Akárki akármit is mond, véleményem szerint a One Piece az a sorozat, aminek az animéje sokkal élvezhetőbb, mint a mangája.
Excalibure írta:
Na jó, akkor elnézést mindenkitől ha valakit megsértettem a véleményemmel, mint mondtam ez az én magánvéleményem, nem tetszett ez van, jó ideje nem volt olyan rész ami nekem ne tetszett volna de ez most az volt. A másik attól,hogy One Piece rajongó vagyok még fogalmazhatok meg negatív kritikát akkor is ha többség úgy érzi ez jó rész volt.Amúgy az elején épp ezért nem akartam ezt írni mert tudtam amint leírom , hogy "nyálas" ezért rögtön negatív kritika jön majd érte
Érdekes én nézhetetlennek egyenesen élvezhetetlennek tartom a One Piece animét, akárhányszor ráveszem magam, hogy megnézem 5 perc után abba hagyom, mert olyan vontatott, hogy a tej is megalszik alatta.
Arconként egybe próbálom megnézni, de még úgyis iszonyatosan monoton. Annyira sok benne az üres járat, hogy kész időpazarlásnak érzem nézni. A manga nekem ilyen szempontból sokkal jobb, pedig abban is jut minden fejezetbe 1-2 teljesen felesleges oldal.
Nem véletlen jött divatba, hogy szezonosra csinálják a mangákat. Sokkal jobb és barátibb megoldás, mint ez a végeláthatatlan valami, amiben elnyújtják a jeleneteket vagy szét fillerezik, mint a Narutot.
Ugrás a fórumra: |