Mi van, ha Whitebeard képességével képes elkapni a logiákat?Ha képes a levegőt megrepeszteni ,akkor szerintem bármelyik elemet képes megütni.
Smokert még kezdő hakis és caribou pedig szintén újonc.Azonban Akainu,Kizaru,Aokiji veteránok,akik már évek óta hakival és logiával harcolnak.
Amikor Vista és Marco megtámadta Hakival,akkor a szerintem Akainu használta (ébredés) logiaként.(nem sérült meg,de a fájdalmat érezte)Mást nem tudok elképzelni.Ismét nem akarom védeni Odát,de logikusan más magyarázatom nincs rá.
Hiei a legerősebb emberek csatajaban szinte mindenki használja a hakit ez egy kicsit egyértelmű szerintem, utalások is voltak ra a történetben... 😂
Oké még egyszer leírom és ha nem értitek meg, akkor baj van a fejetekben. Egy Logia sem képes elnyelni a Bushoshokuval történő támadást a testével. Aokiji vért köpött, mikor Jozu megtámadta Hakival. Tudjátok miért? Mert képtelen volt, akkora felületen szétválasztani a testét. Ugyan ezt történt Akainuval.
Nem volt ott semmi ébredés még csak utalás se volt erre ott. Egyszerűen szétnyitotta a testét ott ahol a támadás érte volna. Egy mezei Kenbonshoku elég rá még csak a jövőbe se kell látni hozzá. Viszont, ha akkora felületen ér a támadás, hogy arra képtelen vagy érdemben reagálni buktad.
Crocodile és Aokiji is belelépett ebbe Jozu ellen. Akainu meg telibe kapta Shirohige támadását. Ha nem használt volna Hakit egyszerűen szétfröccsen. A rengés gyümölcs mi kárt okozna a magmában?
Ezek a jelenleg One Pieceben lefektetett szabályok, amiket ismerünk. Az összes többit ti költitek hozzá és magyarázzátok bele. Alaptalanul, minden logikát és bizonyítékot nélkülözve. Ha továbbra is tartjátok hozzá magatokat menjetek a teória topicba, mert puszta spekuláció.
Hát igen,eléggé off téma lett xD.
Kövi :
Cracker vs Jozu
Big mom vs 3régi admirális
Akainu vs Marco
Law vs Kid (Hova lett a Kid srác?)
CC vs Ussop
Jack vs Law
Croco vs Doffi (Marineford arc)
Dragon vs Gorosei
Mihawk vs Jozu
Blackbeard csapat vs Mink törzs
Bellamy vs Franky
Hiei a legerősebb emberek csatajaban szinte mindenki használja a hakit ez egy kicsit egyértelmű szerintem, utalások is voltak ra a történetben...
Igaz LENNE, amit mondasz, ha akkor a haki már részletesen ki lett volna dolgozva- csak hogy nem volt. Persze, mondhatod, hogy de már be lett vezetve, és ez tény, de attól még sok a fenti Akainus baki volt a háborúban.
Amit Hiei mond, az igaz, a lefektetett szabályok ismeretében. Viszont akkor ezek a szabályok még nem voltak meg, vagy csak kezdetlegesen.
Valószínűleg annyi volt, hogy akkor Oda még nem teljesen úgy gondolta a haki használatát (legalábbis a Fegyverzet színét), mint aztán később: mert az biztos, hogy Marcoék hakival támadnak (mi másért emelné ki ezt Akainu), és az is biztos, hogy bekapja a támadást Akainu, aztán viszont helyreáll. Persze, jó belemagyarázás az, hogy szétnyitotta a testét, de szerintem ez nem több, annál, ami: belemagyarázás.
Nem ez a lényeg, a háborút nem teljesen mai szemmel kell nézni, akkora szintet ugrott a történet, amire Oda még nem volt felkészülve logikailag. Így belefutott pár ellentmondásba. (Egy csomóan mintha nem is használnák (pl. Jinbei, vagy Doffy), akikről pedig tudjuk, hogy haki használók. Vagy pl. Doffy félelmetesen könnyen irányított egy Jozu-féle embert, aztán meg Luffy elgyepálta két évvel később... ez van, nem volt akkor még letisztázott az erőrendszer, a hakiról nem is beszélve.)
Megjegyzem, ez legyen a manga legnagyobb baja, őszintén kívánom
A vitára annyit, hogy szerintem is egyértelműen Akainu győzne, de az, amit Dungeon ír, hogy nem tudták megállítani- nos, akkor lehet, hogy igaz volt, de az biztos, hogy egy admirális nem tud egyedül egy Yonkou sereget legyőzni
Abban meg egyetértek Hiei-el (vagy nemtom már kivel, valaki említette), hogy Marco talán az eddigi legerősebb parancsnok. De szerintem az admirálisok, márcsak pusztán történetvezetési logika miatt is, egyértelműen fölöttük állnak (persze lehetnek kivételek).
Cracker vs Jozu- jó kérdés, én nagyjából hasonlóra teszem az erejüket, bár Cracker többet mutatott, de fentebb leírtam, hogy én nem nagyon szeretek a háborúból kiindulni. Jozu volt az egyik legerősebb parancsnoka Shirohige-nek, Marco, meg talán Ace mögött, én szerintem nagyjából Crackerrel lehet egy szinten. Big Mom vs Akainu, Aokiji, Kizaru- szerintem egy Yonkou maximum két admirálissal bírhat el egyszerre. Máskülönben az admirálisok nem lennének tényező. És bár most mindenkinek friss Big Mom mérhetetlen ereje, azért a régi admirálisok is brutális dolgokra voltak képesek (ill. még mindig azok). Szóval Big Mom kikapna. Akainu vs Marco- fentebb leírtam, Akainu. De nem simán azért. Law vs Kid (A Kid srác ki lett tiltva általam, meg lehet nézni a moderálás topicban, minősíthetetlenül beszélt velem ) ).
Őőő, Law nagyon erős, de szerintem Kid erősebb. Ennyi, ezt nem lehet alátámasztani, mivel semmit nem láttunk tőle, de szerintem Kid erősebb, (meg Urouge is, de ez más téma). CC vs Ussop- mivel Usopp még nem tud hakizni, egyértelműen CC, még úgy is, hogy biztos van pár trükkje a tarsolyában... de egyszerűen CC megmérgezheti, elveheti a levegőjét, akármi. Persze lövöldözhet rá rohadt messziről, tartva a távolságot, de CC ráadásul gyors is, repül... mindenképpen CC. Jack vs Law- egyértelműen Jack, azért ő egy parancsnok, Law meg Doffytól kikapott, simán. Croco vs Doffy- ha Croco jóval erősebb lett Arabasta óta, tud hakizni, én akkor is Doffyt mondanám, egyértelműen. Dragon vs Gorosei- honnan tudjuk? Semmit sem tudunk egyikről sem Mihawk vs Jozu- Mihawk alázná. Blackbeard csapat vs Minkek- Kaidou seregének a harmadával tudott partiban lenni a Mink sereg (ami amúgy baromi nagy szó). Ha Feketeszakáll minden tisztje eljön, esélyük sincs szegény minkeknek. Esélyük sincs. Bellamy vs Franky- hát szerintem egyértelműen Franky Azért na.
Mihawk nagyon erős,de szerintem Jozu ellen kikapna.Hakijuk egyenlő.Szerintem.
Jozu rohadt gyors és közelharcosként a legjobb képessége van a kardforgatók ellen.A puszta kezével képes elhárítani egy ilyen súlyos támadást.Ezt sokan nem tudják megcsinálni. Ezzel a véleménnyel sokan nem fognak itt a fórumon egyetérteni,de szerintem Jozu lenne esélye Mihawk ellen.
Mihawknak erősebb a támadásai,de védelme gyengébb és szerintem lassabb Jozunál.
Akkor ezek szerint nem csak nekem írogatott a Kid gyerek. Csak tudnám mivel tudtam ennyire felbosszantani, azt elfelejtette megindokolni.
Cracker vs Jozu
Jozu kicsit hátrányban lehet, amióta elvesztette a karját. Nagyjából egyenlőek lehetnek, szerintem itt az döntene, kinek erősebb a hakija. Én Crackernek adnám a győzelmet még ha csak kevéssel is. Cracker sokrétű harcos, nagyon jó haki
és démongyümölcs használó plusz még kardforgató is. Ráadásul valamennyire előnyben van azzal, hogy rejtegeti a kilétét, nagy hátránya viszont az, hogy nagyon nem bírja a fájdalmat. Háború előtt Jozunak adnám a győzelmet, de jelen pillanatban szerintem Cracker erősebb.
Big Mom vs 3 admirális
Ha a három admirális egyszerre menne neki, akkor szerintem is legyőznék, de nagyon nehezen. Szerintem is kell lennie olyan erősnek a három admirálisnak, hogy lenyomnak egy Yonkot.
Akainu vs Marco
Akainu, lásd ez/előző oldal.
Law vs Kid
Titokban én is reménykedem, hogy Kid erősebb Lawnál. Kid az egyik, akire nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ki a képességéből Oda. Nagyon keveset láttunk eddig Kidtől, Lawtól viszonylag sokat. Law nem nagyon bírt Doflamingoval, szóval ezután, azért nem nagy szégyen Kidnek, hogy őt meg Kaido verte szét. Nagyon remélem, hogy láthatjuk komolyabban harcolni, ahol részletesebben is megmutathatja mit tud.
Caesar vs Usopp
Még Caesar nyerne, haki nélkül nem nagyon tudná legyőzni Usopp. Gondolom Caesar sem nézné be többé a kairosekis trükköt, bár akkor elég rossz állapotban volt és csak menekült.
Jack vs Law
Luffy, aki legyőzte Doflamingot is megszenvedett egy parancsnokkal, aki elvileg a leggyengébb parancsnok volt, legjobb esetben a második legerősebb parancsnok Big Momnál. Ugye Jackről még nem tudjuk hányadik legerősebb parancsnok lehet, de ebből a szempontból úgyis mindegy, szerintem Jack leverné. Kizártnak tartom, hogy ennyit erősödött volna Law, hogy letudná verni.
Crocodile vs Doflamingo
Croco is tapasztalt harcos, tud az ébredésről, bár nem hiszem, hogy tudja használni. Szerintem Doflamingo legyőzné, úgy gondolom neki erősebb hakija van, meg ugye az ébredés is.
Dragon vs Gorosei
Erről én sem mondanék semmit, egyiknek sem ismerjük még az erejét.
Mihawk vs Jozu
Jelenlegi állapotában nem hiszem, hogy letudná győzni Jozu Mihawkot. Alapból szerintem Mihawknak erősebb a hakija. Szerintem Mihawk a legerősebb a Shichibukaiban, aki valahol a legerősebb parancsnok és Yonko között mozog.
Feketeszakáll csapata vs Minkek
Egyértelműen Feketeszakáll csapata győzne. Alapból a minkek Kaido csapatanának csak töredékével találkoztak, ahol nem igazán volt komoly ellenség, egyedül eddig Jackről tudunk. Sheepshead és Ginrummyt sem tartom komoly fenyegetésnek, nyilván átlagnál erősebbek lehetnek, de szerintem egy Bobbin komolyabb ellenfél náluk. Sanji one shotolta Sheepshead-t, Bobbinál egy támadás még nem volt elég.
Bellamy vs Franky
Elvárnám, hogy Franky nyerjen. Bár mondjuk Bellamy tud hakit használni meg nagyon gyors, szóval egyáltalán nem nyerne könnyen Franky.
Egyetértek Kristoffal, de annyit hozzáfűznék, hogy ne hülyéskedjünk már, Mihawknak min. admirális szinten kell lennie, ha komolyanvehető akar az a dolog lenni, hogy "legerősebb kardforgató"... Szerintem sincs Yonkou szinten, de el tudom képzelni, hogy ő legyen hozzá a legközelebb.
Simán verné Jozut, a háborúban szinte csak hülyéskedett.
Zuki írta:
Bár amit a parancsnokoktól is láttunk ők is eléggé meglennének izzadva 1-2 Kekszkatonával szemben,nemhogy egyszerre több tucattal...
Jozu fizika ereje és a képességével könnyedén elintézi Cracker kekszkatonáit. Luffy Gear 4 ellentétben Jozu veterán,akinek elég 1 megütnie Crackert és belehal.
Nem kell félteni Whitebeard legénységét,mert nagyon erősek.
Könnyedén?
Az a Jozu akit Doffy simán rángatott? Akkor hol volt a nagy fizikai ereje?
Vagy mikor Aokiji kb 1 hitelte ?
Jozu már akkor is max egy mostani Sanji szintén állt..
Zuki..Van egy gyengepontja:http://naruto-kun...ece/838/10
Hiába erős, ha testileg gyenge. Ha egy karcolást nem bír,akkor Jozunak elég 1x megütnie a képességével és harcnak vége.
Az már más kérdés,hogy pótolták a karját.Ha nem,akkor holtverseny..
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.03. 22:39
Szerintem azt, hogy nem bírna egy karcolást nem kell véresen komolyan venni, az is elég morbid lenne, ha Jozu egy ütésétől padlót fogna teljesen. Itt gondolom csak azt akarta szemléltetni, hogy nagyon nem szereti a fájdalmat. Nyilván nem bírja annyira, mint Doflamingo meg lehet nem olyan nagy az állóképessége (mert, amit Doffy kibírt az se semmi), de azért ennél jóval több kell, hogy legyőzze.
Biztosan Luffynak, annak ellenére, hogy ez az utóbbi történések alapján ellentmondásosnak tűnhet, de csak azért, mert Luffy olyan képességeket használ, amelyek állandóan szétfeszítik az állóképességét.
http://naruto-kun...ece/880/13 - "Azt hittem képes lesz megvédeni a csapatát a rengeteg energiájával...", tehát Katakuri is elismeri az állóképességét, annak ellenére, hogy Luffy jelenleg ki van dőlve, de ez még változhat.
Lucci ellen is láthattuk, hogy milyen támadások után képes felállni és megfordítani a harcot, meg persze sok egyéb példa volt rá, de a Lucci elleni szerintem bőven elég szemléltetésként.
Persze kétségtelen, hogy Zoronak és Mingonak is elképesztő állóképessége van, nem is tudnám megmondani, hogy kettejük közül kinek nagyobb, talán Doffyé, de szerintem nem sokkal.
Szerintem is Luffy, Doflamingo, Zoro. Doflamingo és Zoro között nagyobb különbséget látok, ha az állóképességet meg a fájdalomtűrést nézem. Bár anno Zoro nagyot alkotott Thriller Barkon az a támadás, amit elviselt még a mostani erőviszonyban sem gyenge. Azonban, ami Doffyval történt az szerintem már más szint. Simán kibírt: Red Hawk, Injection Shot, én még idesorolom a Gamma Knife-ot is, hiszen még azután is mondhatni lazán tudott harcolni, pedig az sem volt egy gyenge támadás. Közbe bejött 1-2 pofon de az úgymond "jelentéktelen". Ezek után, ahogy Luffy alázta G4-ben: Kong Gun, Rhino Schneider, Culverin, Leo Bazooka, végül kellett neki egy King Kong Gun.
Ezért olyan fura téma ez a Cracker vs Doflamingo. Luffy alapján tudjuk, hogy Crackernek erősebb a hakija, mint Doflamingonak, meg Cracker eléggé sokrétű harcos. Azonban nem tudok elmenni amellett, hogy Doflamingonak milyen tűrőképessége van. Noha azért Cracker fájdalomtűrése sem olyan rossz, mint amelyinnek ő állítja, hogy például már golyó karcolásnál rosszul van, de én nem tudom elképzelni, hogy ő kiállná ezeket a fájdalmakat. Szóval azért az egy eléggé szoros küzdelem lenne.
Mindenesetre majd a Shogunnál vagy Kaido valamelyik csapása ellen rácáfolhat majd erre Zoro, megnéznék végre tőle is egy komolyabb küzdelmet.
Szerintem azt, hogy nem bírna egy karcolást nem kell véresen komolyan venni, az is elég morbid lenne, ha Jozu egy ütésétől padlót fogna teljesen. .
Nem hiszem,hogy Cracker hazudott volna.
Manga:http://naruto-kun...ece/842/15
Anime:https://www.youtu...xu2V76g43k
Egy sima lökéstől beletört Cracker foga,mert Luffy csak elrepítette. Luffy gumiból áll,de Jozu gyémánt ütése sokkal keményebb.
Jozu vs Mihawk
Mindenkinek van egy gyenge pontja:
Pl Magellan vs Mr 3 ,Brook vs Anyuci, Ace vs Aokiji vagy Ussop vs Perona.
Mihawk támadását könnyedén megfogta és háritota.Jozu bármelyik karforgatót képes legyőzni.Kivéve Shanks,de csak haki miatt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.04. 13:53