Jó gondolat, amit felhoztatok. Az már más kérdés, hogy vajon többet ártana e, mint használna a dolog.
A Schicibukai tagjai hatalmas erőt képviselnek. Anno Fehérbajusz ellen is ha nincsenek ott nem vagyok benne biztos, hogy a tengerészet nyert volna. Maximum sokkal nagyobb veszteségekkel és se Garp, se Sengoku nem ülhetett volna csak úgy ölbe tett kézzel.
Szóval az szép és jó, hogy Fujitora is azzal dobálózik, hogy eltörli a Schicibukai rendszert. De ezt csak akkor teheti meg, ha a Tengerészetnek önmagában megvan az ereje, hogy felvegye a versenyt egy Yonkuval. Szóval gyanítom, hogy a 3. eddig ismeretlen admirálison kívül még kell, hogy legyen más ütőkártyájuk, ami előbb utóbb biztosan kiderül, hogy mi az.
De az ötlet ettől függetlenül tetszik. Én is várom már, hogy Hancockot beleintegrálják jobban a történésekbe, bár az, hogy csapat tag legyen én nem tudom elképzelni. Amazon Lily királynője és a Kuja kalózok vezetője. A Kuja kalózokat még talán elvezetné Marigold és Sandersonia, de mint királynő senki nem vehetné át a helyét. Emellett, ha megszűnik a Schicibukai rendszer ki védené meg az országot? Szóval én egyelőre maximum, mint szövetségeseket tudnám elképzelni a Kuja kalózokat Hancockal együtt.
Azt viszont el tudom képzelni, amit pl Hiei írt, hogy elfogják Hancockot, majd Luffy megmenti és Kaidoig velük marad és együtt harcolnak. De maximum ideiglenesen lenne csapattag erre az időre. Részben amiatt amit fent írtam, részben amiatt, ha Oda kezdeni akar valamit a Luffy-Hancock "szerelmi szállal" akkor nem lehet csapattag, hiszen kijelentette, hogy Szalmakalaposok közt nem lesz szerelmem. Ha pedig a Luffy-Hancock dolog el lesz vetve, azt hiszem pár millió rajongó a fején fog pörögni idegességében.
Azt egyébként értékelném, ha a Világtanácsot real timeba mutatnák. Vagy legalább részletet belőle, mert sokkal érdekesebb így, mint mindig minden fontos eseményről utólag hallani.
Amúgy most erről jutott eszembe, hogy Luffy nem feltétlen csak Hancock miatt kerülhet összetűzésbe a tengerészettel. A 823-ik fejezetben láttuk, hogy Nefertari Cobra kérdezni akar a Poneglyphekről, ami ugye szigorúan tilos. Ha túltolják, akkor lehet Viviéket egy az egyben lekapcsolja a Világkormány és Luffy biztosan nem hagyná ezt a dolgot.
Szerk.: Sőt most visszaolvastam a részt amiben a Világtanácsra való készülődésről van szó. Most már kifejezetten igényelném, hogy mutassák az egészet. rengeteg ismert alak lesz ott, akikre kíváncsi lennék. Ott lesznek Sakura királyságból Daltonék és a Doktornő. A Goa királyságból Stelly, szóval Luffy és Sabo szülőföldjéről is hallhatnánk. Ott lesznek talán Saiék, akik ugye most már Luffyék szövetségesei. Plusz Dressrosa és Prodence uralkodói. De, ami a legérdekesebb nekem az a Gyojin sziget uralkodó családja és főleg, hogy Shirahoshi is megy. Sőt említik is, hogy petíciót indítottak arra, hogy áthelyezzék az egész Gyojin szigetet és rengetegen alá is írták.
Ez az egész túl érdekes ahhoz, hogy ne mutassanak semmit belőle.
Szerkesztette: hgabi - 2017.11.19. 11:32