Noha még nem lett kimondva, de a Paramecia gyümölcsöknek is több ága van úgy, mint a Zoan démongyümölcsöknek, van "sima", ősi vagy misztikus ha jól tudom eddig ezek az ágak voltak megemlítve, utóbbi kettő valószínűsíthető, hogy valami pluszt ad a használójának (lásd Marco).
Amit leírtatok az nem pontos definíciója a Parameciának, legalábbis így nem tudod körbeírni. Pont, hogy a Paramecia eddig a legszerteágazóbb démongyümölcs. Eddig szerintem ezek a fő szempontok, ami alapján lehet osztályozni őket:
1. típus: a használók testében nem következik be semmilyen változás , képesek teremteni élő/élettelen dolgokat, és/vagy befolyásolni az ellenfél testét. néhány használó: Jora, Kanjuuro, Kin'emon, Mont D'or, Boa Hancock, Big Mom, Daifuku
2. típus: a használók képesek befolyásolni a testüket. néhány használó: Luffy, Buggy, Jozu, Bellamy
3. típus: e típus használóinál a többségre nem vonatkoznak az ezelőtti tulajdonságok, azaz nem képesek befolyásolni a testüket, vagy létrehozni valamit. Akik ebbe a típusba tartoznak képesek befolyásolni a környezetüket. néhány használó: Senor Pink, Diamante, Rosinante, Fujitora, Streusen
Innen látszik, hogy az ébredésnek is több típusa, lehet, de inkább nem említek erről többet, mert nagyon kevés infónk van eddig, az alapján meg kár vitázni rajta. Ha jól emlékszem Dungeon említette valamelyik topicban, hogy Diamante ébredést használ, mivel kihatással van a környezetére. Részben ezért is írtam ki ezt a listát, hogy bizonyítsam, hogy biztos, hogy nem használt ébredést. Ezek alapján Senor Pink vagy Rosinante is ébredés használó lenne, ami teljesen kizárt. Egyszerűen csak arról van szó, hogy vannak olyan Paramecia használók, akik hatással vannak a környezetre. Ennek biztos, hogy nincs köze az ébredéshez. Arra leszek kíváncsi, hogy Logián belül is lesznek-e típusok, mint ahogy Zoan és Paramecia esetében. Eddig nagyon kevés Logia és Zoan használót láthattunk, remélem a következőkben több újat láthatunk közülük is, mert Paramecia már nagyon sok van.
Szóval még bőven van mit magyaráznia Odának a démongyümölcsökről az ébredésen kívül. Biztos vagyok benne, hogy majd ad magyarázatokat. Eddig egyáltalán nem Katakuri az egyetlen Paramecia, akinek van gebasz a képességével. Ennyi erővel Marco képessége is hibás lenne. Bár én egyiket sem tartom eddig hibás gondolatnak, hiszen lehet, hogy köze van az ébredéshez, ezt még simán meg tudja magyarázni Oda valamivel. Nagyon kevés ismereteink vannak a démongyümölcsökről, ha eljön az ideje, biztos kapunk rá magyarázatot. Lásd például ez sem a történet elején derült ki:
http://naruto-kun...iece/703/5
Szerkesztette: kristofkristof - 2017.11.18. 17:55