Annak szerintem a két gyümölcs birtoklásához van köze mint írtam.
Nem a gyümi kinyeréséhez
One Piece manga
Ezt a kérdést szerintem jóóó ideig nem fogjuk tudni megválaszolni. Talán csak a BB harcnál derül ki.
Viszont visszakanyarodva a heti fejezethez, még nem jött ki, de valahogy most hogy Katakuri visszarázódott, nem tudom elképzelni hogy Luffy laposra verje. Egyre inkább hajlok a valahogy elmenekül opcióra, mert arra TALÁN lesz esélye. Végülis ha úgy vesszük Katakurinak az is vereség, hisz a feladata az hogy feltartsa Luffyt.
Kint az új rész: https://mangastre...885/4692/1
Szerintem ez így volt tökéletes zárás a Katakuri harcnak, mindkettek rájöttek mi a másik gyengepontja: Katakurinak ha nem tud koncentrálni és kitérni a támadás elől, Luffynak pedig azt leszámítva hogy alapból gyengébb az időkorlát a gear 4thban. Szerensétlenségére pont rossz szigeten landolt de szerenséjére ott volt Brülé kéznél. Az utolsó oldal kicsit meglepett azalatt, hogy ideje legyőzni mit érthet Sanji? Legyőzni csak simán a legfinomabb tortával a tombolását, vagy tényleg valamifajta méreg lesz a dologban?
Most akkor Katakuri mégis Logia?
Ez jó fejezet volt.
De akkor lehet Brülée is látta Katakurit?
Luffy fejlődött
Hakit nem tud használni de harcképes maradt
Képes menekúlni
Örülök hogy nem lett Katakuri leverve de így Luffy nagyon messze került Kaidou legyőzésétől
Addig kell még 1-2 arc vagy csapatban kell levernie
Nagyon durva, hogy ezúttal tudott mozogni G4 után. A legutóbbi alkalmakkor mindig feküdt. Bááár ok, Cracker legyőzése után sem feküdt túl sokáig, de akkor volt mit ennie. Most épp nincs, ha csak út közben a szigeten nem szed fel pár ennivalót.
Amúgy tetszett a fejezet, jó volt szerintem. Brülé arca. Hatalmas lesz meganimálva.
czera írta:
de akkor volt mit ennie.
Nekem tetszett és bejött amit jóóó pár oldallal előtt írtam hogy egyszer csak meglóg Katakuri elől és viszi Brüllét De igen ez így volt jó.
Hogy Logia-e vagy sem azt már én se értem.
Luffy rengeteget fejlődött és bármennyire is jól harcolt, a Katakuri elleni harca minden csak nem 100%. amióta itt van gyakorlatilag pihenni nem igen tudott (enni igen ami azért visszahoz valamennyi energiát). DE az állóképesség is nagyon fontos, ha valaki egy Yonkot akar leverni. One shotolni nem lehet őket.
Igazából Luffy hamar eltűnhet onnan hisz ha talál egy tükröt akkor átmehet Sanjihoz.
Brülé nem láthatta, mert már el volt takarva a szája Katakurinak.
Most arra leszek kíváncsi hogy az ajtón hogy fogják kivinni a tortát úgy hogy Oven vs Sanji végül elmaradjon. Vagy előreengedi a tortásokat és Sanji utánuk megy VAGY meggyőzik hogy Mamát meg kell állítaniuk.
Dungeon azt már rég lemozogta.
Igaz nem volt Luffy 100%-on.
Jaja csak közben ha átlép egy tükrön akkor Katakuri-hoz kerül és meg kell keresnie azt a tükröt ami Sanjihoz viszi.
Visszanéztem volt Brülée-ről egy kép akkortájt is a tükörvilágban mikor meglátták Katakuri száját.
Bár nem valószínű hogy látta.
Sztem tök fölösleges hogy leírjátok minden egyes fightnál hogy ez fáradt az fáradt ha 100%on lenne akkor ez meg az történne. Nem. Oda nem két nappal rajzolás előtt találja ki a sztorit. Ha úgy dönt hogy Vér Pista a Naruto-kun fórum kalózoktól fáradtan harcol és úgy verik el akkor igenis vesztett. Am nem tudom belegondoltatok de sztem sose 100%os az ember.
A fejezet jó volt bár kicsit több infónak örültem volna. Remélem ha most megmutatta BM flottát akkor tényleg lesz vmi fight a nap es a bege kalózokkal.
Amande kaphatna már egy infoboxot.
Sztem ha lesz Oven vs Sanji akkor az elején Oven fog dominálni aztán amikor BMet kikészíti a torta akkor fogja kiütni Sanji Ovent.
Timeskip óta minden ívben azt várjátok, hogy Sanji kap egy jó bunyót.
Nem kapott.
Most sem fog.
Ovennel úgy elkerülik egymást, mint a pinty.
FeketeDani írta:.
Most sem fog.
Ovennel úgy elkerülik egymást, mint a pinty.
Fejtsd már ki nekem, hogy Dani hszre mirét kellett Dislike-ot nyomni? Utálom mikor tök érthetetlen módon nyomja valaki egy hszre. Azért, mert nem értesz vele egyet? Épp annyi az esélye, annak, hogy igaza lesz, mint annak, aki azt mondja, hogy lesz Sanji vs Oven harc. Ez egy fórum, szóval, ha valakinek a véleményével nem értek egyet nekem is rá kéne nyomnom egyből? Ha ennyire nem tiszteled más véleményét, akkor minek jársz fel?
És itt most engem nem érdekel, hogy neked is nyomják úton útfélen, talán elkéne rajta gondolkozni, hogy annak oka van. Én is van, hogy adok neked, ha már akkora blődségnek vélem a dolgot és likeot is adok, ha jónal vélem a gondolat menetedet. Személytől és szeret-nem szeret, fiú-lány-ra való tekintet nélkül. Akkor használjuk már azt a gombot, ha feltétlen szükségesnek véli az ember.
Én is elviselem, ha nem egyezik a véleményünk hiszen ez a fórum szépsége, de rohadt idegesítő, hogy, amikor írok egy rohadt hosszú hsz-t érvekkel felépítve jön valaki, aki erre talán soha nem vette a fáradságot és rányomja a dislike-ot. Olyankor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy és miért? Szóval nem lenne rossz dolog, ha már megteszitek, akkor vegyétek a fáradságot és cáfoljatok rá az illetőre. Ilyen dolgokra meg ne használjuk már, mert szánalmas.
A fejezetről, pedig írok, ha haza értem és lesz egy kis időm.
jó kis fejezet volt. Ez a kép nagyon megtetszett https://mangastre...85/4692/4.
Sanji vs Oven harcot még nem kell leírni szerintem, hiszen Oven az ajtó előtt áll szó nélkül nem fogja elengedni Sanjit. Véleményem szerint Sanji végül kiüti Ovent, Pudig megváltoztatja az emlékeit , így Oven nem fog köpni, hogy Puding szövetkezett a szalmakalaposokkal.
Édesistenem, nagyon szerettem volna, ha végig tolja Luffy Katakurival a harcot és győz, de ez az idióta feje mindent elfelejtet, egyszerűen zseniális. Brüléről nem is szólva.
https://mangastre...85/4692/10
Ugrás a fórumra: |