A kés téma elég érdekes. Mivel többször is megjelent elég valószínű, hogy köze van valamilyen módon a dolgokhoz, de nekem akkor sem illik bele a képbe. Mármint Teach pl minek akarta annyira a Sötétséggyümölcsöt, ha anélkül is ellophatja más erejét? Persze elég op, hiszen semlegesíteni tudja más démongyümölcsök erejét. De emellett logiaként ugyanannyira sebezhető, mint az átlag emberek. Tehát legalább akkor hátránya van, mint előnye. Engem inkább az érdekelne, hogy Teach honnan tudhatott a Sötétséggyümölcs képességeiről, mert sok éven át céltudatosan ezt kereste.
Ehhez mellékesen nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a Szalmakalaposok egyszer találnának egy Démongyümölcsöt. Vajon ki enné meg, ha egyáltalán megenné valaki? Szerintem ez izgalmas újítás lenne.
A Luffy vs Teach harcról az a véleményem, hogy persze nagyon menő lenne, de lehetetlen. Luffynak erős hakija van, de az erejének még így is a nagyobb hányada a gyümölcséből jön. Az egész harcstílusa arra épül. Persze emiatt lesz érdekes, hogy hogyan fog Teachhel így harcolni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy Luffy az ereje nélkül harcoljon. Pl. ha nincs gyümölcs erő nincs G2, G3, G4 ... anélkül meg édeskevés.