Hiei írta:
Crocodile nem használt Ébredést.
Croco tudott az ébredésről és szerintem ez lesz az:https://www.youtu...sg2B1BVdYg
One Piece manga
Hiei írta:
Crocodile nem használt Ébredést.
Ettől függetlenül, egyetértek Csibe kommentjével. Simán lehet, hogy már benne van, csak még nem tudja használni, nem tudatosította... talán látunk majd rá jeleket, véletlen jeleket, mint ahogy anno a haki is véletlenül ki-kijött belőle, de akkor még nem tudta kontrollálni.
Abban biztos vagyok már, hogy le fogja győzni Katakurit, csak az a kérdés, hogy hogyan. (A hosszú távú kérdés meg az, hogy akkor mit akar később kezdeni Oda a Big Mom kalózokkal, de csak tudja.)
És igazatok van, Sanji sosem tenne mérget a kajába, így tényleg csak az marad az egyetlen logikus út, hogy Big Mom elmegy agyilag, olyan finom lesz a torta
Jon írta:
És igazatok van, Sanji sosem tenne mérget a kajába, így tényleg csak az marad az egyetlen logikus út, hogy Big Mom elmegy agyilag, olyan finom lesz a torta
Bege megmérgezné? Ha időben odaér - márpedig most aligha tudják majd üldözni őket -, akkor a lehetőség meg van rá.
De BM-hez rengeteg mérget kéne beleönteni, hogy használjon valamit, és még mindig ott van az a lehetőség, hogy Sanji leállitja.
Persze az elképzelés nem halott dolog, nem biztos hogy van annyi méreg ami hat, és nem látszik meg a torta színén, vagy az ízén.
Ezt nem tudhatjuk biztosra, Big Mom papíron ember, de akkora, mint egy óriás, és sebezhetetlen, a lényeg, hogy semmiképpen sem egy közönséges ember, szóval én nem lepődnék meg, ha képes lenne több gyümölcs képességet is használni, mint Kurohige.
És remélem, hogy így van, mert elég buta halál lesz, ha azért hal meg, mert őrjöngés közben megesz egy démongyümölcs használót...
Való igaz, hogy Sanji nem mérgezné meg a tortát, de ezt nem merném kijelenteni Chiffonról és Puddingról, ők tudják, hogy akármilyen finom is a torta Mama nem fogja Luffyékat és Bege-éket élve elengedni...
Ezt nem teljesen értem. Az oké, hogy két Démongyümölcsöt nem ehet meg az ember, mert nem bírja ki a teste. De miért lenne ugyanaz a hatása, ha egy Démongyümölcs használót enne meg? Hisz az erő ott van a személyben, de attól még ez effektíve nem olyan, mintha magát a gyümölcsöt enné meg.
De ugyanaz hisz a jelenlegi gyümijét egy gyümi használó megesésével vált gyümi használóvá.
BB eddig speciális eset ami valószínűleg a gyümijéhez kapcsolódik.
De amíg nem tudjuk hogyan képes rá addig legyen bármilyen különleges is a személy az halott ha többet eszik. Nem?
Szimplán arról van szó, hogy Marshall D Teach egy rendkívüli ember, ahogy Marco is mondta. Olyan gyomra/immunrendszere van, hogy képes megenni több gyümölcsöt, VISZONT biztos van egy korlát, már csak elvből is,, mert ha megenne 10 gyümölcsöt és mindet tudná használni, akkor verhetetlen lenne
Szerintem maximum 4-et tud megenni, és senki más nem képes erre rajta kívül...
Ugrás a fórumra: |