A rész címe alapján a következő rész lesz a tetőpont. Szóval akinek a múltheti rész nagyon tetszett a mostani résztől elfogja dobni az agyát.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Nem azért mondom de nagyon rég láttam olyan anime részt ahol a 20 perc 90%ában gyepálják egymást... Talán Gate: jieitai kanochi nite kaku tatakaeri -ban láttam hosszúakat, de nem ennyire. Végre egy anime ami nem felejti el hogy ha hősök, akkor harc és nem litániát meg visszaemlékezéseken kell törni a fejed (Bár Midorya képes túlgondolkozni, éles helyzeten mégis jól reagál)
nos az előzetesben a képességének utóhatásáról beszélt a felkonferáló... De szerintem ha
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a tüdejét átszúrta a bordája, akkor meghalt... hiszen ha ez megtörténik az összes levegő távozik, így a vérébe nem tudja szállítani az oxigént, a széndioxid pedig benne marad.)
Mindent egybe vetve baromi izgalmas, fordulatos volt ez a harc... mint korábban írtam rég láttam már ennyire hosszú és egybefüggő csatát. Kirázott a hideg nem egyszer és volt miért izgulni... TOP1 csata már most az összes animét nézve az évben az biztos.
Ha már előzetes... a kövi rész valszeg megint a szenilis GT-ről fog szólni majd
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: azt túlélte? az igen legyen.)
Amúgy Stain ma valahogy más megvilágításba került. Kb olyannak állítják be mint aki csak jót akar, nem a megfelelő módszerekkel. De abban igaza van hogy sokan hősnek nevezik magukat amikor csak visszaélnek az erejükkel.
Jó rész volt nagyon. Stain egy zseniálisan megtervezett gonosztevő. Ő a kialalkult társadalmat, s a rendszert akarja/akarta megváltoztatni. S aki a rendszernek a hasznos tagja azt életven hadja. Aki pedig nem legyen az akár a szövetségese-támogatója az elintézi. Nekem Endevaor (remélem jól írtam) nagy meglepetés volt. Jó ő a második számú hős meg minden, de akkor epik volt ahogyan harcolt s ahogy az erejét használta. A kék lángok mellyel elintézte az egy noumut meg hogy nyílvesszőt vagy dárdát képezett egy másik ellen zseniális.
Endeavour, de igen marha erős volt tudom többször láttuk már de GT most harcolt igazán komolyan. Én őt is kiemelném. Illetve az Iida-Todoroki-Midorya trió is nagyot alkotott.
Apropó Midorya. Az utolsó ütésénél csak én gondolom hogy nem 5%-os ütése volt? nyilván nem 100% mert akkor könnyen eltörik a karja de elvileg ez nem történt meg. Viszont ha 5% lett volna akkor nem gondolkodik el hogy reméli nem törött el.
Mondtam én a legjobb edzés ha élesben nyomják ^^
Nem lesz meglepő ha Stein túléli ugyanis ha átszúródik a tüdőd (ha jól tudom) akár 15 kínszenvedéssel teli percig is életben maradhatsz.
Endeavour nekem is tetszett és jól mutatta azt amit Stein is mondott Shouto-nak hogymég nagyon gyengén használja a képességét. Illetve a hozzáállása és a bizalom a fiában is növelte egy kicsit a karakterét.
Steinről nem is beszélve. Ő róla eddig nem tudtam eldönteni hogy egy nemes célba burkolja azt hogy ölni akar és igazából csak a gyilkolás és a saját élete érdekli vagy az amit most azzal bebizonyított hogy megmentette Dekut az élete kockáztatásával. Tényleg meg akarja javítani a hősöket hogy ne csak névleg legyenek azok.
Igen valószínű hogy erősebb volt Deku ütése. Valószínű hogy azért mondta hogy lehet túl sok erőt adott bele. De így is csak úgy 10% körülre tippelném mivel nem lett baja csak izomroncsolódásnak tűnt.
A mostani rész után muszáj beszállnom!
Én is azon gondolkozom, hogy Stain túlélheti-e, azt a sérülést. Nincs nagy tudásom ilyen téren, de szerintem a történet miatt van elég ok azt gondolni, hogy túléli.
Szerintem még nem ismertük meg a céljait, mert az nem cél, hogy gyilkolászik... Szerintem a tekintete nem azt sugallja, hogy élvezetből öl, hanem azt, hogy nagyon dühös a "hamis" hősökre. Az elhangzottak alapján úgy gondolom, hogy tiszteli All Might-ot mint első számú (és "igazi" ) hőst, és arra céloz, hogy csak egy igazi hősnek van joga megölni őt. Viszont közben megkedvelte Deku-t is, annak ellenére, hogy "ellenségek" (el tudok képzelni olyan fordulatot is, hogy szövetségesek lesznek valamilyen okból kifolyólag).
Nekem úgy tűnik, hogy személyesen ismeri Endeavor-t, és talán tud olyan dolgokat róla, amiket mi még nem. Ha meghalna, akkor ez kb értelmetlennek tűnne, szerintem azért is kell életben maradnia, mert ez akár egy új történetszálhoz is vezethet.
Tudjuk, hogy "valami" folyik a háttérben, de még nem igazán derült ki, hogy ez pontosan mit jelent. Szerintem többről van szó annál, hogy Shigarakiék szervezkednek... Amúgy lehet, hogy elfelejtettem már pár részletet. Mindenesetre, várom a folytatást, majd valamikor kiderül.
Ugrás a fórumra: |