Igen ellenőrizni tudja és tudta is, hogy Luffy abban a pillanatban még nem volt halott. A "You'll be at peace soon." mondanak a "soon" része is ezt fejezi ki.
Attól, hogy 1 milliárd vérdíj van a fején nem értem miért kéne úgy viselkednie, ahogy írjátok.
Én kifejezetten örülök neki, hogy nem egysíkúak és egy kaptafára épülnek a karakterek. Utálnám, ha Katakuri olyan lenne, mint Jack. Mert a példa is amit említettél nem azon múlik, hogy kinek mennyi esze van, hanem a személyiségükön. Szerintem Katakuri és Jack is okos emberek. De míg Katakuri bevisz egy halálos támadást és hagyja lassan elvérezni az embert, addig Jack egy pszichopata és tényleg darabokra szedi az áldozatát.
Mindenesetre én azt látom a fórumon, hogy az eddig látottak alapján következtetnek, hogy Katakurinak, hogy kéne viselkednie. Az igaz, hogy vannak már olyan személyiségjegyei, amitől furcsa lenne ha eltérne. De ő még elég friss karakter szóval még most ismerjük meg, hogyan viselkedik különböző szituációkban. Az, hogy valakinek nem tetszett, hogy ily módon "hibázott" Katakuri meg tudom érteni, de hát sajna nem mindenkinek tetszhet minden. Én sem szeretek mindet a One Piece-ben.
Hiei írta:
Persze természetesen én vagyok a gyökér, hogy jobb szeretem az ellenfeleimet a holtan mielőtt leengedem a védelmemet és nem te, aki miután földre vitte az ellenfelét a kocsmába elsétál a következő sörért.
Egyébként Tapion hszre még annyit, hogy nem úgy alaultak a dolgok, ahogy neki tetszett, akkor jön a plot armor. Hát vannak emberek, akiknek a gyomra nem vesz be minden sz*rt.
hgabi is szépen elmagyarázta, hogy miért nem találjuk problémának a dolgot. Nem tartalak gyökérnek, hogy nem értesz egyet, csak simán nem értek egyet, nagyon nem. Nem kell túreagálni a dolgot.
És attól még, hogy neked nem tetszett, nem lesz szar, főleg, hogy ha más, (látszólag) intelligens emberek, érvekkel alátámasztva indokolnak az mellett, hogy miért is volt nagyon-nagyon jó megoldás Neked nem tetszett, ennyi.
Dungeon, te meg csak simán nem érted látszólag, hogy miről beszélünk. Olvasd el még egyszer hgabi hozzászólását, hátha megérted, hogy miért volt lehetetlen számára megmondani, hogy Luffy ezt túl fogja élni.
Azért szerintem Cracker egyáltalán nem vette komolyan Luffyt, maximum csak akkor, amikor Luffy kilőtte őt, de akkor már nagyon késő volt. Nálam Cracker nagyobbat hibázott, ő is simán végezhetett volna Luffyval azalatt, mialatt a kekszet zabálta, csak akkor még nem vette komolyan. Igaz nem részletezte Oda a 11 órás harcot, de azalatt ha komolyan vette volna Cracker lehetett volna rá esélye.
Ezzel nem értek egyet. Az igaz, hogy Cracker lenézte Luffyt, és esélytelennek tartotta (és végülis igaza is volt, hiszen Nami nélkül ki is kapott volna ), de nem vette félválról. Ha lett volna lehetősége végezni vele, 1000%, hogy végzett volna vele.
Majdnem a teljes hsz-eddel egyetértek kivéve a nem erőharc innentől dolgot. Mert eddig a csata arról szólt hogy Katakurinak volt egy titka amiről Luffy nem tudott így nem is tudott vele harcolni. Nem tudta hogy sebesítse meg így reménytelen helyzetben volt. Most már tudja. Innentől kezdődhet az erő és képességek harca. Nincs egyik félnek se rejtett titka. Nincs ismeretlen változó csak az hogy milyen jók.
Ezzel én nem értek egyet teljesen. Luffy gyengébb Katakurinál hakiban és erőben is. És mégis, szinte biztos, hogy győzni fog. Tehát ha csak nem lesz valami logikai hülyeség, akkor a harc kulcsa abban lesz, hogy Luffy rájött Katakuri képességére, és ezt ki fogja tudni használni. Ha Katakuri nem fog többé kitérni az összes támadása elől, akkor simán lehet, hogy megfordul a csata, hiszen Luffy eddig is ki tudott térni a támadásainak többsége elől, ez gondolom nem fog változni.
Nem hiszem, hogy Katakuri akkora tank, mint Doffy volt, hiszen az erejének a lényege az, hogy minden támadást elkerül, nem pedig, hogy kiállja őket.
Egyébként én azt tudom elképzelni, hogy ez nem lesz már egy nagyon hosszú csata, viszont baromi intenzív lesz, és mindketten kidőlnek, nagyon komoly sérülésekkel. Még nagyon sok idő van Kakaó-szigetig, azt logikusan nézve nem tölthetik el harccal, legalábbis Luffy biztosan nem, de a földön fekve, Katakuri eszméletlenül, Luffy meg nagy sérülésekkel simán.
De csak kiderül mostmár hamarosan. Remélem azért, hogy ebben az évben még véget ér Tottland, de maximum a jövő év elején
Szerkesztette: Jon - 2017.10.28. 15:38
Szerintem az simán egy baki. Vagy már nem tudott hakit használni, de szerintem inkább baki.
Attól az embertől, akinek Luffy ellenfelei közül az eddigi legerősebb fegyverzet színe van, ha ez önkéntes volt, az szimplán idiotizmus lett volna.
Hiába támadt volna Cracker hakival, Luffy G4-e, de a Tank Man különösen arra épül, hogy akkor is megőrzi a rugalmasságát, ha hakival támadják. Mingonál is ugyanez volt, csak a Tank Man azért kell hozzá, mert így egyfajta ágyúként nagyon komoly sebzést is bevisz, ill. magába zárja az ellent, hogy aztán elrepítse. Bound Man esetében ezt nem tudja megtenni, mert nincs mibe zárnia az ellenfelet, de a rugalmasság ott is megmarad. Magyarul Crackert hakival is beszívta volna a hasába. Amúgy szerintem is baki volt.
Szerintem idiotizmus is volt mert ha nem tud valamiért Hakit használni azt kiemelik biztos. Ha meg Hakival támad akkor átszúrja simán hisz lazán meg is tudta vágni Luffyt Hakival mikor G4-ben volt hiába a rugalmassága.
Azért egészen más egy szúró, mint egy vágó támadás, főleg abban az esetben, amikor olyan mennyiségű rugalmas zsírrétegbe támad az ember, ami egyébként szintén hakis.
Szúrásnak nagyobb az átható képessége.
A támadásnak nagyobb volt sokkal nagyobb a lendülete.
Cracker Hakija volt az erősebb és a gumi gyengéje a szúró vágó támadások. Ha ott Hakival támad akkor Luffy-t simán fel kellett volna koncolnia.
Amúgy amiről még ha jól láttam nem volt szó. Még ha csak nagyon rövid ideig is volt G4-ben Luffy, nem lett kiütve, mint eddig. Ez most is másodszori olvasásra tűnt fel és nekem kicsit fura, még annak ellenére is, hogy nem sokáig volt G4-ben. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit vagy csak azért nem lett harcképtelen mert tényleg csak nagyon rövid ideig kapcsolt G4-be.
Mindenesetre még fura, hogy amikor a harc legelején megemlítettem, hogy miért nem kapcsolt Luffy egyből G4-be és az elejétől vette volna komolyan Katakurit, akkor szinte mindenki azonnal rávágta, hogy Luffy nagyon lestrapált meg minden. Most is sokan azt állítják, hogy legyőzi Katakurit. Ha valóban így lesz sokat kell használnia a G4-et mert egy ilyen szintű ellenféllel anélkül nem megy semmire, rájött a képességére ide vagy oda attól elengedhetetlen a G4. Azóta meg eléggé szét is lett verve Luffy, szóval szerintem még így is, hogy bezabált a mochiból rosszabb állapotban van, mint a harc elején. Ezért is nem értem, hogy miért tekintette mindenki ördögtől valónak azt a megjegyzésemet még anno a harc legelején tudta volna tolni a G4-et. Most meg azóta már másodszor használta, igaz, hogy az első nagyon rövid idő volt, de akkor is.
Dungeon:
Most keverd a szezont a fazonnal, hogy így összehasonlítottad Jack-t és Katakurit. Szerinted nem tudta pontosan Jack, hogy a minkek hazudnak? Lemerem fogadni, hogy Jacknek biztos információja volt arról, hogy Raizo ott van, elvégre még ha nem is köztudott, de egy Yonko biztos tudhatta, hogy a minkek és a Kozuki klán jóban voltak. Lásd miket tudott meg Big Mom Sanjiról.
Katakuri nem jövőbelátó, nem sokáig lát előre a jövőbe. Azért annál jóval több idő telt el, miután Luffy kiugrott a mochiból, mint amennyire Katakuri belelát a jövőbe, szóval ezzel szerintem semmi probléma. És, mint azt többen megemlítették, még jó, hogy nem egy kaptafára mennek a karakterek. Katakuri azért nem olyan őrült, pszichopata, mint Jack, de ez eddig is nyilvánvlaó volt.
ARF, ennyi erővel itt is simán fel kellett volna nyársalnia Mingonak Luffyt: http://naruto-kun...ce/784/19, Doffi lába egyébként is szinte ugyanolyan, mint egy kard.
Hiába a szúró támadások a gyengéje, pont az a lényege a Tank Mannak, hogy ezek ellen úgy védekezzen Luffy, hogy közben támad is. Meg egyébként is hakit használt, tehát már eleve nem jó érv az, hogy a gumi gyengéje a szúró támadás. Persze értem mire gondosz, nyilván Cracker erősebb hakija átkellett volna üsse Luffy hakiját, csakhogy hiába erősebb a hakija, ha ott van a Tank Man, ami lényegében egy fekete lyuk.
Egyébként a G4-ről jut most eszembe, hogy Luffy a G4-es támadásait azokról az állatokról nevezte el, akikkel edzett. Ezt tudtátok? Mert én nem, csak egy youtube kommentben olvastam, és tényleg.
Amit linkeltél Paidon, ott a Piton, de a Kong Gun is, akkor a Rhino, meg az összes.
Szerintem tök király Legalább már más támadásokat is olvashatunk, mint a szokásosak
Igen, olvastam én is, innen jön egyébként a sok teória, hogy Luffynak lesz egy harmadik G4 formája is, mert ugye három fő állat volt (Gorilla, Krokodil, Oroszlán).
ARF, ennyi erővel itt is simán fel kellett volna nyársalnia Mingonak Luffyt: http://naruto-kun...ce/784/19, Doffi lába egyébként is szinte ugyanolyan, mint egy kard.
Hiába a szúró támadások a gyengéje, pont az a lényege a Tank Mannak, hogy ezek ellen úgy védekezzen Luffy, hogy közben támad is. Meg egyébként is hakit használt, tehát már eleve nem jó érv az, hogy a gumi gyengéje a szúró támadás. Persze értem mire gondosz, nyilván Cracker erősebb hakija átkellett volna üsse Luffy hakiját, csakhogy hiába erősebb a hakija, ha ott van a Tank Man, ami lényegében egy fekete lyuk.
Ömm... nem?! Mingo lába nem olyan mint egy kard. Nem húrral támadt. csak Hakis rúgással. Ráadásul nem volt erősebb a Hakija Luffy-énál. Cracker-é viszont erősebb volt ergó áthatol Luffy Haki-ján mint mikor a kezét vágta meg. És azt ne mond nekem hogy mert kövér ezért nem lehet leszúrni. Mindegy hogy egy lufit levegővel, vízzel vagy kekszel tömsz ki a kard átszúrja. Miért ne szúrná. A Haki nem képes megvédeni hisz azon áthatol az erősebb onnantól meg semmit se ér a telehas.
Úgy értettem, hogy Mingo cipője éles, kvázi kard-szerű, de nyilván nem ez a lényeg, nem erre a momentumra akarom az érvelést felépíteni, szóval ezen ne vesszünk össze. Egyszerűen azt állítom, hogy Luffy gyümölcse és a haki egy olyan kombinációt eredményez a Tank Man esetében, ahol hiába erősebb Cracker hakija, mégis bizonyos szempontból ez elveszíti jelentőségét, mert Luffy ebben a formában egyesíti a gyümölcs erejét, tehát a rugalmasságot, és a hakit, s ez olyan kombót eredményez, ami kvázi kioltja Cracker erősebb hakiját. Hogy ne lenne jelentősége annak a töménytelen rétegnek, amit Luffynál láttunk? Ugyanúgy be van vonva hakival, ráadásul sokkal kiterjedtebb felületen. Arról nem is szólva, hogy ha jól emlékszem, Luffy csak annyit állapított meg, hogy ilyen erős hakival még nem találkozott eddigi harcai során. Ez vajon azt jelenti, hogy akkor Luffynak gyengébb is a hakija Crackernél? Nem feltétlenül jelenti ezt szerintem, de oké, legyen így. Attól még pont Luffy kivételes kombója miatt tudja hatástalanítani a támadását Crackernek.
De hagyjuk, mert értem a nézőpontod, ugyanis logikus, de szerintem az enyém is. Ezen ne vesszünk össze.
Igen van logika mindkettőben. De amíg Oda nem korrigálja (és már nem hiszem hogy fogja) addig maradok a nézőpontomnál hogy azért vesztett mert nem használt Hakit.
Nem tetszik a karaktere és így még gyökérnek is tűnik úgyhogy mindig jó visszanézni és röhögni hogy még egy ekkora marhát Haki nélkül támad.