Katakuri hakis Mochija és széttud válni. Amikor a teapartin először ütötte meg Luffyt, a hakis mochijába beleragadt.
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Nem értetted a lényegét annak amit írtam. Nem olyasmit mondtam, hogy fegyverzet hakival nem tud elfolyni, ragadni meg hasonlók. Hanem, hogy rajta aktivál valaki olyan fegyverzet hakit amitől nem tud szétválni. Szerintem elég pontosan leírtam mire is gondolok.
Pontosan értettem mire célzol. A fegyverzet haki úgy van leírva mint egy láthatatlan pajzs/kard a használattól függően, és nem tudunk olyan tényezőjéről ami megakadályozná a gyümiket a működésben. Nem lenne értelme ha ezt meg lehetne csinálni. Pláne hogy a legtöbb általad leírt gyümitípus logia amit pedig pont hogy Buso hakival lehet megsebezni miért törődne bárki is azzal hogy ne tudjon összeállni az ellenfél ha éppenséggel halálra is sebezheti? Am sztem teljesen lehetetlen hogy vki máson használja a saját hakiját.
Szerintem elméletben nem lehetetlen hogy Haki-val védj meg valakit.
Pl.: egy csapás elleni védelemre Sanji Haki-s bevonatot húzna Nami-ra.
Azonban hogy ezt Katakuri-n megcsinálni? Szerintem Katakuri átalakítaná mivel ő tud Haki-t használni így semmit se érnél.
Germa66 írta:
Dungeon ezért SPECIÁLIS Paramecia, azaz képes arra amire egy sima Paramecia nem. Oda maga nyilatkozta a tévedések elkerülése végett.
Nem folyékony elasztikus, ragacsos, nyúlós a műtakonynál jobb hasonlat nem jut eszembe. Sajnos akárhogy erőlködöm nem ugrik be minek hívják ezt a halmazállapotot. A lényeg hogy nem folyékony és nem szilárd.
Esetleg még a dagasztott tésztához lehetne hasonlítani.
Nekem se tetszik hogy ezt behozta te ha elmagyarázza majd a tényleges működését akkor nem lesz gond vele hisz csak változatosabb lettek a gyümölcsök.
Szerintetek Praline is felébred egy nap a Poseidon ?
Mert eddig csak Jinbei és Shirahoshi voltak képesek irányítani tengeri halakat.Azonban itt :
http://naruto-kun...ece/884/18 Praline is sikerült.
Szerk:Köszi a választ Afr.Nem ettem vagy láttam mochit, ezért gondoltam megkérdezem.
NM
Mikor Hachi-t mentek kiszabadítani a Repülő hal lovasoktól akkor Keimi is beszélt halakkal.
Jinbe is "irányította" őket pedig ő se Poseidon.
Egyetlen Poseidon van valószínűleg egy időben és ráadásul nem is hiszem hogy minden korban lenne mert a Tenger Császárok azt mondták hogy régóta vártak már rá.
Ja és a lényeg. Minden Sellő és Gyojin képes "irányítani" a halakat sőt tengeri szörnyeket is.
Egyedül amivel senki nem tud kommunikálni jelen tudásunk szerint Poseidon-on kívül az a Tenger Császárok. Ez teszi Sira-t Poseidon-ná.
http://naruto-kun...ece/894/10
Luffy az utolsó két panelen mit csinál? Gatling-ot használ a levegőben, de Katakuri csak sima egykezes ütést kap be. Nem igazán értem, olyan, mintha a levegőben a Gutlinggal gyorsítaná fel magát.
szerk.: Tévedtem, talán nem felgyorsítja magát, mert a negyedik panelen még nem használja a Gutlingot, aztán az ötödiken elkezdi és végül megint nem használja. Olyan, mintha a Gutling zavart volna be Katakurinak és azért kapta be a támadást. Ugyanis a negyedik panelen fel van készülve Luffy támadására, közel is vannak egymáshoz, mégis talál az ütés.
Sőt mi több Katakuri ellentámadásba is kezdett.
Én ezt úgy értelmeztem hogy Luffy elég magas szintre jutott érzékelés terén ahhoz hogy kijátsza Katakuri-t. Tehát elkezdte a támadását de meglátta hogy Katakuri le fogja ütni mielőtt betalálna ugyanis ő látta a támadását a jövőben ezért gyorsan váltott és egy másik támadással betalált.
Hali. Tudom nem ez volt a téma de az ébredéssel kapcsolatban épp most nézem ujra az animét és impel downál azok az állat szörnyek felébredt zoanok. Ezt konkrétan kimondják. Emellet ami érdekes számomre bluno az ajto meber a cp9 bol szintén a démongyümije végsö képpeségét használta (ez feltétlwnül ébredés dw kitudja). Na és most ,hogy ezt mind szépen és jol leirtam (csunyán trli hibával) akkor amit kiakarok hozni az egyik chopper. Én arra gondoltam már ,hogy ö lehet felébresztette már a gyüijét a sok alak miatt. És szerintem tényleg felébresztette. Az impel downosok és csopper oriás szörny alakja nagyon hasonlit. Chopper sem tudott gondolkodni régen benne hasonloan az impel downosokhoz. A másik azaz a következtetés. Feltehetöleg chopper volt az elsö aki felébresztette a gyümijét a csapatban de nem is tud rola
1. Blueno nem használt Ébredést. Még csak hasonló képességet se.
2. Chopper MP formája nem lehet az Ébredése.
Az Ébredéstől a Zoan gyümi használók nagy fizikai erőt, györsaságot, és elképesztő regenerálódási képességet nyer.
Ezek közül Chopper csak erőt produkál és amellett lomha és semmi jele regenerálódásnak.
Erről azt hiszem már beszéltünk és ki van csukva hogy az Ébredés lenne.
Hát. Blueno lehetséges bér akkor nem értem miért végsö képesség ha van annál jobb is. Choppernél az erö egyértelmü gyorsaság az tényleg nem a legnagyobb söt tényleg lomha. A regenerálodás is igaz ez az egy ami kifog nagyon. Impel downban a zoanosok nem voltak villám gyorsak sztem bár lassuak sem. De nekem az a fura hogy a testfelépitásük nagyon hasonlo. Nekik ember testük volt felül a gyümölcsükkel ( bár nem teljesen mert ez keveredett) és chopper meg alué rénszarvas mert ö eredetileg az és felül kezei ember szarvas hibrid a feje talán inkább szarvas. Hm nemtudom. Lehet igazad van. Csak sok a hasonlosag.
Chopper egyébként az Ember-gyümölcsöt fogyasztotta el, így nem lehet a felébredt formája egy gigantikus rénszarvas...Legalábbis semmi értelme nem lenne.
Egyébként Chopper gyümölcse Zoan egyáltalán? Az nem csak állatokra és misztikus állatokra vonatkozik? Mert az unikornis egy ló, a főnix is egy madár, de az ember? Na ez érdekes Ezen még nem gondolkodtam el.
Nem tudom mire gondolsz Blueno végső képessége alatt de akármire is azt értsd úgy hogy amire képes volt akkor.
Semmi hasonlóság nincs közöttük. MP-ben semmi emberi nincs az 5 ujjú patán kívül már ha azt nevezhetjük annak.
A démonőrök max feleolyan magasak.
Komolyan nézd meg egymás mellett a két képet semmi hasonlóság.
Csilla1050
Hivatalosan Zoan.
Másrészt az ember egy majom. Attól hogy egoisták vagyunk és különbként emlegetjük az embereket az állatoktól attól még nem vagyunk azok. Mi is állatok vagyunk. A majmok rokonai.
Teljesen Zoan típusba illünk.
Sose értettem ezt az emberek és állatok dolgot. Az ember egy állat csak egoista ahhoz hogy ezt bevallja és külön kezeli magát.
Hupsz majdnem átcsúsztam társadalomkritikába sorry ez már nem One Piece.
Ja de mégis.
Wanda is megmondta. Az emberek csak csupasz majom mink-ek semmi több.
Ugrás a fórumra: |