Azt kéne megcsinálni hogyha valaki belép One Piece topicba akkor a rendszer nagy egész képernyőt kitakaró piros betűkkel kiírja, hogy nem lesz a héten rész. xD
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok,
Én tavaly kezdtem neki a sorozatnak és nemrég jutottam el az Enies Lobby sagához, ahol belefutottam abba, hogy a Megára feltöltött [K-F] verzióhoz (264-309 rész) az oldalon lévő feliratok nem jók. Ezeket hozzáidőzítettem és szeretném valahogy megosztani veletek, hogy aki utánam jut oda, ne kelljen vele bajlódnia.
Kérlek írjátok meg, hogy ezt kinek küldjem el vagy hova töltsem fel.
Üdv.
SuhiTomi
Sziasztok! Az előbb eszembe jutott egy idézet egy része az animéből, de akárhogy filózok rajta, nem jut eszembe pontosan ki mondta ezt és kiről. Annyi maradt meg, hogy: "... ennyire gyűlölsz minket?" Úgy rémlik, mintha Neptune király mondta volna Hody Jones-ról, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, és nem szeretném végignézni a Fishman Island arcot csak ezért az idézetért Ha valaki meg tudná erősíteni, hogy Neptune mondta, vagy ki tudna javítani, azt megköszönném.
SuhiTomi írta:
Sziasztok,
Én tavaly kezdtem neki a sorozatnak és nemrég jutottam el az Enies Lobby sagához, ahol belefutottam abba, hogy a Megára feltöltött [K-F] verzióhoz (264-309 rész) az oldalon lévő feliratok nem jók. Ezeket hozzáidőzítettem és szeretném valahogy megosztani veletek, hogy aki utánam jut oda, ne kelljen vele bajlódnia.
Kérlek írjátok meg, hogy ezt kinek küldjem el vagy hova töltsem fel.
Üdv.
SuhiTomi
Hát skacok,az utolsó 2 rész majdnem epic xD. Nagyon bejött a hangulata.
Régen sokszor panaszkodtam Luffy fejlődésén,de Totland arcnál végre megkapta azt a Luffyt,akit a timeskip óta vártam.
Fáradtan majdnem alázott egy kisebb Yonko sereget.Pihen?i pls.Még több no stop harcokat,mert csak így tud fejlődni .
Előzetes végén,tetszett a ..... karakternek hajszíne xD.A többit később Xd.
Na, én most daráltam le az egész eddigi Tottland szálat. Nem volt rossz így egybe, bár azért felemás a kép.
Egyrészt az egész kicsit szétnyújtott, de ezt nem nagyon érezni, ha az ember egyben nézi. Ami viszont inkább zavart, hogy néhány dolognak nem igazán jött át a súlya. A Cracker elleni harcban pl. nekem nem nagyon jött át, hogy mégis mennyire erős karakterrel harcolnak, hogy baromira nem akárki a Cracker. A kiegészítések pedig nem voltak rosszak egyébként, egy-két dologtól eltekintve (az, hogy Luffy majdnem eltalálta a King Kong Gunnal, majd megint "éppen" elfogyott a hakija, az nagyon nem jött be, egyrészt nem hiszem, hogy ilyen simán lett volna esélye kiütni, másrészt ne adják már megint be ezt a dolgot...), de nekem valamiért a dolog súlya nem jött át, talán mert túl lazára lett véve a dolog.
Viszont el kell ismerni, hogy voltak zseniálisan eltalált pillanatok. Amikor a legelején először látjuk a Mamát, ahogy énekel a lelkecskékkel, és a végén lassan kimondja, hogy "Mu-Gi-Wa-Ra"- rész vége, tehát hogy tisztában van mindennel, hogy itt vannak Luffyék, hogy belopóztak, és várja őket, az kegyetlen erős jelenet volt
És amit nagyon eltaláltak még, az komplett az utolsó 3-4-5 rész. A dupla rész is jó lett, erős lett szerintem, a visszaemlékezések is nagyon odaillettek, csak akkor kár volt már az azt megelőző részekben is nyomni Sanji east blues flashbackjeit.
Viszont utána, amikor megindul a sereg... hát kegyetlenül átjött a hangulat. Igaz, hogy ezek a részek mangában is hihetetlenül jók lettek, de talán az anime még rápakolt egy lapáttal.
Eleve betettek egy jelenetet, amikor Luffyék még nem látják a sereget, de Luffy már érzi őket (gondolom hakival), és szinte remegő hangon mondja Naminak, hogy menjenek innen, ő nem mehet, de ők menjenek... de az egész sereg, a Mama gyerekei, a villámlás (és egyébként Nami támadásai is), a nyomasztó hangulat... Le a kalappal, de tényleg, nagyon odatették.
És ezt a pillanatot is kegyetlenül eltalálták:
http://naruto-kun...ece/845/18
Luffy még többet nőtt a szememben, vagy újra, de Sanji is jobban átjön most, azt hiszem, bár én nekem Luffy "néküled nem lehetek kalózkirály" szövegéig mangában sem volt vele bajom, sőt, nagyon átjött a szenvedése, a sarokbaszorítottsága. De itt most az is átjött, hogy miért nem ment utána Luffynak segíteni, mikor tudta, hogy támadják. Kérdés, hogy meddig lesz ez így, mert mangában egy idő után már nekem is sok volt a szenvedése, kíváncsi vagyok, hogy itt is eljön-e egy ilyen pillanat, vagy nem.
Szóval tényleg, le a kalappal az elmúlt 4-5 rész előtt. Ha a többi ilyen, már eleve baromi erős pillanatot is ilyen minőségben fogják feldolgozni, akkor még a lassúság sem lesz zavaró.
Ja igen, az új opening is tetszik, eleinte annyira nem, de minél többször hallgattam, annál inkább. Nagyon ráillik a jelenlegi helyzetre, Sanji porblémájára, mind a szöveg, mind a dallam, úgyhogy abszolút meg vagyok vele elégedve.
Mondjuk nekem a régi is bejött, de már jól jött az új
Az anime nagyon sokat javít az arc hangulatán.
Big Mom és Luffy beszélgetése nagyon tetszett és Smoothie rohadt badass az animében(A negatív kritikáim ellenére)+Tsunade hangjára külön pirospont.(Szerintem illik hozzá )
Pedro és Brook pedig wow XD. ÁÁ Brook,már várom a ....... küzdelmet ...xD.
Ugrás a fórumra: |