Hiei- nagy valószínűség szerint Katakuri egész életében (de mindenesetre a felnőtt életében biztosan) Big Mom Yonkou volt. Nem nagyon láttunk olyat, hogy a Tengerészet megtámadott volna egy Yonkout, vagy fordítva, és olyat sem, hogy egymást megtámadták volna - hiszen pont ez a lényege a status quo-nak, hogy patthelyzet, és senki sem csinál vele semmit, mert beláthatatlan következményei lennének.
Persze simán lehet, hogy tévedek, de abból, hogy most Katakuri azt mondta Luffynak, hogy nem találkozott még olyan emberrel, aki így ki tudta volna kerülni a támadásait, én ebből azt szűröm le, hogy sokkal-sokkal erősebb ellenféllel nem nagyon találkozhatott - és szerintem ebben nincs logikai baki.
Most Weeble-nél is láthattuk, hogy hatalmas vérdíjat meg hírnevet nemcsak abból lehet szerezni, hogy parancsnokokat ver le az ember, hanem, hogy mindenkit, akivel harcolt, kíméletlenül elpusztította, sosem kapott ki, kegyetlen, stb.
Persze simán lehet, hogy tévedek, de ne mondd nekem, hogy egy admirális (pl. Kizaru, vagy Akainu) ne tudta volna úgy kerülgetni a támadásait, mint Luffy. Meg eleve, nincs arra utaló jel, hogy lett volna komoly összecsapás Yonko és Yonkou, vagy Yonkou és Tengerészet között.
De ezen ne vesszünk össze.
Luffynak simán elképzelhető a 800, ő hatalmas dolgokat csinált most is, de a többieknek nagyon-nagy túlzás.
Sanji semmit nem csinált, amire fel megduplázhatnák a vérdíját. És ha még csinál is, akkor sem kap ekkora emelést, mikor Zoronak is még 320 van.
Jól tudom, hogy ez nem a valós erejüket megillető vérdíj, mert az valóban 400-500 körül kéne legyen (sőt, ha azt nézem, hogy Perospero 700, és Sanjinak is fel kéne érnie lassan parancsnoki szintre, akkor...), de ennyit nem kapnak majd.
Chopper nem csinált semmi feltűnőt, ami miatt rajta emelnének drasztikusan, meg a többiekét is túl magasnak tartom, így hirtelen.
És még egyszer, nem a valós erejükről beszélek, mert az más téma.