Big Mom megfigyelőrendszere (a csigák) a tenger fenékén van, amit valszeg Jinbei bandája takarítja fel (későbbi fejezetben megtudjuk pontosan) és ezért teljesen vakok most a szigetek körül, hogy mely hajó merre felé jár, így nem látják Begéket sem.
One Piece manga
Dehogynem azok a Sakk osztag parasztjai voltak gondolom a többségük lelkecske. A mennyiségben semmi meglepő nincs hiszen egy egész szigetcsoporton uralkodik Mama. Egyedül a felső muki volt "valaki". Ez a rész nekem is szánalmasan hatott. Elképzelem, ahogy eközben Smoothi, Compote, Daifuku és Oven kaliberű emberek kártyáznak és teát szürcsölgetnek.
Az egyedüli sebtapasz számomra, hogy Tamago teljesen jól elmondja ugyan ezt Mont Dornak. Lebecsülték az ellenfeleiket és így kénytelenek lesznek a teljes erejüket mozgósítani Kakaó szigetre, hogy megvédjék a maradék becsületüket.
Ami viszont nagyon tetszett, hogy nem Mama csinálta a Tsunamit, hanem Perospero. Azért az megint mutatja, hogy a 700 millát nem csak úgy lottón nyerte.
Most kezdenek összeérni a szálak megint gondolom megmutatja Oda, hogy jut el mindenki a Kakaó szigetre közben Luffy harcol Katakurival.
És igen valszeg a Gyojin kalózok tevékenykednek a tengerfenéken azzal a valamivel, amit Brookék láttak.
Pedro maradj halott kérlek!
http://naruto-kun...ece/882/17
Hát ha megnézed van közöttük Sakk katona de a legtöbbnek emberi alakja van tehát nem lelkecske.
Ezt próbáltam leírni hogy nem az a meglepő hogy a szigetcsoporton van ennyi embere mert az alap elvárás hanem az lep meg hogy csak a főszigeten van ennyi embere. Hisz van pár tucat szigete mégis mennyi embere lehet összesen? 100-200 ezer?
Lényegében együtt csinálták hisz BM csinált Lelkecskét Peros cukrából.
A Gyojin kalózok meg eszembe se jutottak. Köszönöm
Igaz bár a képen a nagy részük nem Lelkecske.
Lola dolog meg teljesen jogos de akkor meg mekkora hülyeség hogy egy senkit küldenek?
A helyzetkezelésük szánalmas mintha az egész seregben csak Tamago és Katakuri tudna gondolkozni. Csak ők ketten vették észre a helyzet komolyságát.
AFR
Igen ez pontosan így van, ahogy leírtad. Bár a helyzetkezelésük nem azért rossz, mert hülyék, hanem mert Katakurin és Tamagon kívül mindenki lebecsüli Luffyékat. Pont emiatt szeretem ezt a két karaktert. Hiszen Katakuri potenciális veszélyt lát Luffy-ban, aki a későbbiekben akár a Mamát is képes lenne legyőzni. Tamago pedig jól látja, hogy legyen az akár világ legerősebb embere is, az nem teheti meg, hogy arrogáns módon lebecsüli az ellenségét.
Őszintén mondva, nekem a Katakuri-Luffy harc azért jön be, mert tényleg nem látni előre mi fog történni. Egy olyan fordítást, mint Lucci ellen nem tartok valószínűnek. Lucci ellen anno ment az adok kapok, de Katakurit még csak meg sem tudta érinteni Luffy. Igen G4-gyel más lenne a helyzet, de ez is kiderül nemsokára mennyire hatásos a jelenlegi helyzetben.
Bár azt kell mondjam, hogy Brülé mostani beszéde Katakuriról egészen meggyőző volt. Én Katakuriban látom azt a potenciált, hogy később, ha már mondjuk a Mama nem lenne ő vegye át a helyét, mint Yonku. Valószínűleg én most túl sokat látok bele a karakterébe, de az egész kiállása nagyon meggyőző. Ő nem az a Mama vagy Kaido féle fura szerzet, hanem inkább Shankshoz vagy Fehérbajuszhoz hasonló megfontoltabb, komoly karakter. Talán emiatt is tudnám elképzelni őt is mellettük. Viszont az kétségtelen, hogy az erejük közti különbség tisztán látszik.
Az, hogy a Germa levert 10 ezer parasztot az pedig egyáltalán nem meglepő. Ez megint a Mama gyerekeinek szégyene akik semmibe vesznek mindenkit. Ezt egyébként nem is értem mire föl, mert azt megértem, hogy Mamát kb legyőzhetetlennek hiszik és, hogy ők mint tisztek is nagyon erősek. De egy Germa haderő ellen csak bábukat küldeni már több mint arrogancia.
A tengerfenéken pedig elég valószínű, hogy Jinbei emberei tevékenykednek. Ennek azért is örülnék, mert ez is egy foka lehetne annak, ahogy Oda szépen lassan megmutatja, miszerint ebben a világban szövetségesek nélkül nem tud meglenni az ember. Egyszerűen túl nagy falat lenne egy Yonku, szövetséges haderő vagy legalábbis segítség nélkül. Mert ez már nem egy egyszerű probléma, hogy csak úgy berongyolok és megküzdök egy Yonkuval, hanem hatalmas területen többrétegű védelmi rendszeren kell átjutni. Egyre jobban kezd kikristályosodni a fejemben a képe annak, ahogy Luffy a hadereje élén áll, mint anno Marinefordban Fehérbajusz.
hgabi szerintem is. És szerintem se véletlen hogy a Mugiwara flotta így a Yonkok előtt alakult meg. Persze az egyszerűbb közkatonákat Luffy hódító hakija kiütné valszeg, de mindegyikkel nem foglalkozhatnak ők. Már csak a legnagyobb emberkékkel kell a többit meg ráhagyni a seregükre. azért már az is több ezer emberből áll szóval annyira nem rossz a helyzet... De nem hinném hogy ebben az arcban megjelennének... Kaido ellen viszont több mint valószínű.
Eddig nem volt időm kommentelni. Nagyon jó fejezet volt szerintem.
https://jaiminisb...882/page/3
Erről az oldalról eszembe jutott az, amit Hiei mondott pár hete. A legtöbb emberre igaz, amit Katakuri mond. Luffyra viszont könnyen lehet, hogy nem.
Bár egyébként én ezt nem képességnek hívnám, inkább csak hatalmas, mérhetetlen akaratnak. Amit anno Don Krieg ellen magyarázott Zeff. Félelem nélkül él és harcol, és ezért nem fogják leverni.
http://naruto-kun...iece/065/6
https://jaiminisb...882/page/4
Mondta már valaki feljebb, mindenesetre nekem is az jutott eszembe, hogy akit ennyire istenítenek, annak általában kiábrándulás a vége Mindenesetre nem semmi Katakuri, az biztos, és nekem is nagyon tetszik a nyugodt, komoly, érett, és valamilyen szinten szerető karaktere (a családja iránt).
https://jaiminisb...882/page/7
Azért ez sem gyenge, olyan erős volt az a pörgőszúrás, hogy robbanás formájában jött ki a túloldalon? Mint anno Naruto rasenganja Sasuke ellen a tetőn.
https://jaiminisb...882/page/8
Áh, így már érthető. Perospero csinált egy nagy massza cukrot, a Mama annak adott lelket... de vajon a sajátját? Mert abból csak három van, és nem hiszem, hogy ilyen felelőtlenül osztogatná. De akkor kiét? Mondjuk ha a korábban elvett éveket képes akármikor előhívni és beplántálni másba, akkor nem gond.
És akkor ezek szerint úgy oldja meg Oda, hogy ne jussanak időben Kakaó szigetre, hogy Mama figyelmét minden közbejövő sziget eltereli Teljesen kézenfekvő és logikus.
https://jaiminisb...82/page/11
Ez egy nagyon király, és fontos oldal. Egyrészt mindenki azt mondja, hogy Luffy hozzá sem tud érni Katakurihoz, és bár ez önmagában igaz, azt azért tegyük hozzá, hogy G4-et még egyáltalán nem használt, és már így is azt mondja róla Katakuri, hogy nem találkozott még olyan emberrel, aki ennyiszer kikerülte volna a támadásait. És ez baromi nagy szó szerintem, még akkor is, ha valószínűleg nem nagyon csatázott admirálisokkal, meg más Yonkou parancsnokokkal.
Az, hogy megint Luffy arcába lett tolva az ébredés, számomra egészen biztossá vált (de legalábbis nagyon-nagyon valószínűvé ), hogy Luffynak is nagyon közel van az ébredése. Nem vagyok biztos benne, hogy ez már most eljön Katakuri ellen, de a legközelebbi csatájában már 100%, és ez nagyon-nagy plusz lesz a számára.
Az, hogy Katakuri ilyen rezignáltan veszi tudomásul a G4-et, az is sokatmondó... Az nem igaz, hogy Luffynak esélye sincs, semmilyen körülmények között, de Katakuri az eddig mutatottak alapján biztosan erősebb Luffynál akkor is, ha az kipihent és fullon van. És most nincs így... továbbra sem tudom, hogy mit fog ebből kihozni Oda, én ha szavazhatnék, szerintem arra szavaznék, hogy valami trükköt vessen be, és majd legközelebb valaki más verje már le Katakurit (tehát lényegében amit Hiei mondott).
https://jaiminisb...82/page/14
Ez is nagyon tetszett, Tamago helyzetértékelését jól illusztrálja, hogy közben a háttérben Mama országa csak egyre nagyobb káoszba fullad.
A megfigyelőrendszerrel kapcsolatban meg ezerszer is lájkolom hgabi hsz-ét. Erre van szükség, és Luffynak ez a legnagyobb fegyvere. Beállnak mögé az emberek. És lassan annyi ember, ami ellen már egy Yonkou is csak a fejét kapkodja, mint most Mamáék, annak ellenére, hogy Luffy puszta ereje még nem közelíti meg egy Yonkouét. Fantasztikus ez, szerintem Hogy egyrészt megmutatja egy Yonkou mérhetetlen erejét, szinte terrorban tartja a karaktereket fejezeteken keresztül, de ugyanakkor meg így vagy úgy, egy kicsi segítséggel itt, egy menő lépéssel ott, mégiscsak Luffyék kerülnek ki győztesen a csatából, mert van nekik valami olyan, ami másnak nincs.
https://jaiminisb...82/page/16
És na, azért lehetnek akármekkora nyomorultak, el kell ismerni, hogy valami elképesztő királyak néha, főleg Ichiji
Valószínűleg fognak még találkozni Sanjival, és kapnak még közös jelenetet.
Mindenesetre már október vége van, és mostmár nehezen tudom elképzelni, hogy vége legyen ennek a szálnak ebben az évben. Akkor ezek szerint az az infó, hogy már ebben az évben jön Wano, azelőtt meg a Világtanács, az hamis volt, vagy legalábbis máshogy alakult a dolog. Nem bánom, pár lassabb, leültebb fejezettől eltekintve megint baromi jó ez a szál, alig várom, hogy lássam, hova futnak ki a dolgok. Sanji és Pudding a tortával, Luffy Katakurival, a csapat Mamáék elől, közben a Germáék és Bege másik két oldalról. És azt sem hiszem, hogy Smoothiék csak úgy elpárologtak, szerintem lesz nekik még egy durva belépőjük valahol. De ha megint túl sok nagykutya összejön, akkor megint reménytelen lesz a helyzet a menekülésre...
Szóval nem tudom, továbbra sem tudom Az nem kérdés, hogy a Timeskip óta nem élveztem ennyire One Piece szálat, de régen sem volt sokk jobb, bár akkor daráltam még, szóval nehéz megítélni, el kéne olvasni egybe az egészet, újra.
Akárhogy is, szerintem király fejezet volt, és várom a következőt.
Jon írta:
Mindenesetre már október vége van, és mostmár nehezen tudom elképzelni, hogy vége legyen ennek a szálnak ebben az évben. Akkor ezek szerint az az infó, hogy már ebben az évben jön Wano, azelőtt meg a Világtanács, az hamis volt, vagy legalábbis máshogy alakult a dolog.
Mivel Brüeleé így fényezte Katakurit, ezért szerintem Oda biztos belerak valami olyan húzást Luffytól, hogy tátva marad a szájuk. Szerintem a következő fejezetben nem egy sima Gear 4 fogunk látni. Vagy ha nem is a következőben, Luffy meg fogja lepni Katakurit, méghozzá nagyon.
Leverni biztos nem fogja, de egy-két olyan ütést biztos bevisz, amitől a "Katakuri háta még soha nem érintette a földet" legenda megsemmisül. Szerintem ennyit elég lenne kihozni a harcból. Én személy szerint örülnék, ha az ébredést nem húznák tovább, hanem most Katakuri ellen bevetné, hisz ebben a zárt tükörvilágban lenne a legalkalmasabb, hogy minden gumiból van.
http://naruto-kun...ece/882/15
Itt valószínűleg Tamago arra gondolt, hogy mivel mindenki a Kakaó szigetre tart, ezért oda küldi azt az erős osztagot. Szerintem Sanjinak még lesz egy harca, azt leszámítva hogy BM-nak beadja a tortát, amitől lesz vele valami. Én a második legerősebbre gondolnék, de mivel Smoothie az, és Sanji nem üt nőket, ezért valaki más kell neki, de egyenlőre fogalmam sincs, hogy ki.
Gondolkodtam az arc utáni vérdíjakon, és hát én így gondolom:
Luffy - 800 millió beli - Szerintem ezt nem nagyon kell magyarázni, egy parancsnokot kiütött, segítséggel, nem segítséggel, de ki. Egy másik parancsnokot, most valószínűleg meg fog sebesíteni, foltot fog hagyni a hírnevében. Kicsit soknak tűnhet a 300 millió, de ha azt nézzük hogy egy Yonko főszigete, partija lett romba döntve, másrészt az erejét ha vérdíjban nézzük, szerintem jelen állapotban a 800-at is meghaladja.
Sanji - 350-400 millió beli - A jelenlegi vérdíja irreálisan kevés, ha a valódi erejét nézzük. Caribou-nak 210 millió, és szerintem percek kérdése lenne a kettejük ütközete, Logia ide vagy oda. Ha villant még nagyot, márpedig fog ebben az arcban, akkor szerintem simán elfér neki a 400 is.
Nami - 150 millió beli - Nami ebben az arcban hatalmasat nőtt a szememben. Végre nem az a riadt kislány volt, hanem bátran szembenézett Crackarrel is, sőt azt az óriási villámot is ő csinálta, igaz zeusszal, de ő volt. Szerintem simán megérdemli.
Chopper - 100 millió beli - Remélem most már adnak neki normális vérdíjat, nem csak kisállatként fogják kezelni. Brüleé-ék ellen alkotott, meg bátor volt, így szerintem a minimum a 100.
Brook - 183 millió beli - Száz milliót kell, hogy emelkedjen, az ereje bőven fölötte van, ugyan úgy mint Chopper, bátran harcolt, a sima katonák nem ellenfelek neki.
Jinbei - 400 millió beli - Korábbi Schibukai, az ereje bőven megvan hozzá, fellázadt BM ellen, csatlakozott a csapatba. Szerintem kell hogy legyen ennyi.
Pedro, Carott - Ez egyenlőre tárgytalan
Szerintem a többi szalmakalapos is kell hogy kapjon, ha nem is annyit, de 100 millióval szerintem mindenkinek emelik, hisz egy Yonkou-ról van szó.
Ugrás a fórumra: |