Lesz fejezet ma? Mert elvileg kéne lennie.
One Piece manga
https://jaiminisb...882/page/1
Azért ez már kezd nevetséges lenni. Germa után elküldtek egy rakás szerencsétlent 10 ezer lelkecskével? Ez most komoly? Smoothi meg biztos teát szürcsölget valahol.
Katakuri, ha kikap itt Luffytól az valami ritka nagy szánalom lesz. Már egyszerűen, akkora hypeot kapott, hogy semmiértelmét nem látom.
Az lenne a legjobb, ha valaki más győzné le a csapatból legközelebb.
Gyojin kalózok is akcióba léptek. Kezd minden a feje tetejére állni teljesen, ahogy Tamago mondja, de még mindig a kis halak bohóckodnak. Compot, Smoothie és a többség csak vakarózik.
Azt meg nem értem Perospero miért mondta meg a Mamának, hogy Pudding most süti a tortát, így gyakorlatilag elismerte, hogy hazudott neki.
Jejj még előadás előtt kijött az új rész
Más lehetőség nincs, a Gyojinok piszkálták meg a víz alatti rendszert, Bege sem tudna másképp elmenekülni.
Bár Mama megtudta hogy Kakaó-szigetre kéne menni, de valahogy a rage miatt még lerombolja az odafelé útba eső összes szigetet? Végülis rá vallana.
Az hogy a Germára csak közkatonákat küldtek elég fura. Nem lehet hogy Smoothie csak kivárásra játszik hogy kifárassza őket?
A Luffy vs Katakuri harcban én el tudom képzelni, hogy Katakuri ideges lesz mert ahogy mondta eddig még senki se kerülte ki a támadásait ennyiszer. Ha emiatt nem fog tudni rendesen koncentrálni Luffynak lesz esélye, talán a G4 is segítségére lesz most. nem hinném hogy azt is le tudná másolni Katakuri.
Hiei azt csak gondolta, nem mondta ki.
Na végre a Luffy vs Katakuri csata beindult rendesen
Nem semmi azért, hogy Katakuri-samat még soha senki nem győzte le
Szerintem Luffy lefogja győzni a Charlotte-tagot, a Gear4-gyel lsz valami szerintem... Talán kombinálja az ébredéssel vagy valami új fajtáját veti be
Külön említésre méltó, hogy a Charlott-család mennyire törődik egymással. Nem hinné az ember, hogy egy ilyen elmebeteg Yonkou kölykei ennyire szeretik egymást xD
Kataruki képessége olyan,mint a ragasztó.Jinbei figyelmeztette Luffyt,hogy ne érjen hozzá.
Luffy Gear 4 nem a legjobb most Kataruki ellen.Kataruki gyengepontja a víz.Brulee világában nincs víz^^Kivéve,ha jön a Croco féle vér megoldás.
Ezt a csatát most Brulee fogja eldönteni. Talán az lenne a legjobb megoldás,ha Luffy elkapja Bruulet és Katarukit a többi katonával együtt fogságban tartja Brulee világában. Mert Brule nélkül,senki se tud távozni a tükörvilágból.
Luffy pedig elmenekül szigettől Brulee együtt.Sakk és matt.
Most olvastam el magyarul a fejezetet.
Valaki meg tudja mondani hogy miért robbant fel a fal amibe Katakuri lyukat fúrt?
Az meg nem túlzás egy kicsit hogy 10.000-en mentek a Germa után?
Mégis hány embere lehet BM-nak? Mert azok nem lelkecskék voltak.
Addig oké hogy csicskából van 10-20 ezer embere egy Yonounak hisz Doffynak is volt 2000. De neki ennyi csak a főszigeten volt.
De az hogy Niji levert egy Charlotte gyereket meglep bár az is szánalmas fickónak tűnik.
Ez a Germás része nem tetszett az amúgy viszont jó fejezetnek.
Illetve Begééket miért nem jelzi a megfigyelőrendszer?
Ugrás a fórumra: |