Nem hiszem,mert a kép közepén a talaj szilárd .Nem ébredés,csak átlagos támadás.A többi képen se látok Mochi talajt.
One Piece manga
Katakuri ébredésével minden KiMochiiiiiii ^^ lesz.
(Kihagyhatatlan poén volt. )
Csak hogy valami 'jót' is mondjak, a héten nincs megjelenő fejezet. Ne várjátok feleslegesen.
Szerk.:
Ezen a héten viszont van.
Ti mit vártok? Szerintem Luffy Brülével együtt elmenekül a tükörvilágból, de úgy, hogy pont oda érkezik meg ahol a torta van. Valamilyen úton-módon viszont Katakuri is átkerül vele, mert apró termetű igazából és gyors rákapaszkodik Brülére. Aztán amikor Luffyt ápolja Sanji meg Puding, akkor Katakuri ismét felveszi az alakját, és Sanji addig feltartja amíg elkészül a torta. Közben pedig irányítja a készítését.
Igen, elborult ötlet, de az egész arc az, szóval ja.. Nézzétek el nekem ha ez sok volt.
czera írta:
Szerk.:
Ezen a héten viszont van.
Ti mit vártok? .
Mert ha Luffyt ennyire el tudta verni akkor nehogy Sanji jobban bírja a harcot Katakuri ellen.
Annyira szerintem nem tiszta hogy rájöjjön hajó elsüllyesztés = nincs torta. Valószínűleg csak meg akarta őket állítani hogy megszerezze a tortát és ha rájön hogy mit tett ak rage lvl 2. Lenyugodni elvileg csak akkor tud ha megkapja amit akar illetve valószínűleg ha kifárad vagy kiütik.
Lol a süllyedéses halál tényleg FT-re vallana de neem ez One Piece szerencsére, szóval Perost nem fogja kiütni. Hisz Mama még mindig abban a hitben él hogy a fia nem hazudott neki, addig viszont nem fogja megölni. Persze azt sem hinném hogy ő most halna meg bár a pici esély benne van hogy lebukik.
Amúgy meg mivel nem kapta meg amit akar BM rage folytatása következik.
Sanji vs Katakuri harcot KÉSŐBB! de el tudom képzelni. De tényleg csak Kaido leverése után.
Szerintem sem támadja meg most Perosperot, ő maga is elég nyugodtnak tűnt a hajó elpusztítása után, szóval tényleg nem hiszem.
Szerintem a fejezet nagy része (végre) Luffyra és Katakurira fog elmenni. Nem hiszem, hogy Luffy menekülőre fogja fogni, akkor nem lett volna értelme semminek, amit eddig tett, hiszen csak ő áll Katakuri és a csapata között.
Valamit elő fog rántani a tarsolyából. Remélem logikus lesz és ésszerű a harc. Én bízom Odában.
Ezek azért elérhetetlenek, mivel még nincsenek lefordítva/beszerkesztve/publikálva. Folyamatban van a munka
Remélem holnap jön a manga.
És ezt meg a harc topicba lett belinkelve, de elcsórom és ideteszem, mert hatalmas
https://scontent....e=5A75DAAB
Hát igen, ez még Big Momnak is rágós feladat lenne
Túl rágós is Garp és Rayleigh is túl van már a fénykorán de egy parancsnoki szintet hoznak szerintem. Hát... Shanks asszem egyértelmű, ő most is Yonko és Marinefoldnál láttuk hogy elég megjelennie hogy mindenki gatyája tele legyen és még nem is harcolt.
Én ide venném Dragont és Sabot is (mármint a családjába). Asszem ők is tudnának pusztítást végezni.
Ugrás a fórumra: |