A mennyiségnél én arra gondoltam, hogy felsorakoztathat egy több százezres sereget. Ráadásul nála vannak igen képzett kapitányok és altengernagy alatti emberek, akik rendelkeznek képességgel és képzettek. Szóval lehet, hogy Tamago erős és értem mire gondolsz, de nekik nem kell 1v1-ben harcolni. Lásd Marco esete, akire simán jutott Kizaru mellett egy Altengernagy is és már le is szerelték.
Az erejükhöz még jön a Shichibukai is, ami nem elhanyagolható. Ráadásul kövezzetek meg, de Buggy összeszedett egy szép kis társaságot, ami megint csak erősíti őket. Nagyon remélem, hogy nagy dolgok történtek a tengerészetnél. A shichibukai rendszer bukása ezen okból is nekem még mindig cinkes gondolat. Nem hiszem, hogy a Gorosei ostoba és ilyen Mihawk féléket ellenségének akarna.
Nem nézem le Kaidout és Kurohigét bár utóbbit beképzelt pökhendi pöcsnek tartok, aki a ravasszságát kellőképp ellensúlyozza ezzel.
Akainu az egyetlen, akit túl értékeltnek tartok valóban a többi admirális felett áll, de nem sokkal. A háborúban is a sunyisága és az időzítése volt jó. Mindig tudta hol tud lekaparni egy kis húst a csontról. ezzel nincs is baj. Viszont hányingerem van, mikor Yonkouhoz hasonlítják. Még Katakuri is többet mutatott eddig nála. Szóval jelenállás szerint reálisan a helyén kezelem őt. Ráadásul ahogy az előbb is írtam a Logiák hirtelen nagyon gyengének tűnnek pedig még a time skip előtt nagyon ott voltak. Nagyot fordult a világ hirtelen.