Azért egy Katakuri kaliber megtudna izzasztani egy yonkout. Ő már azért nincs messze egy yonkou szinttől, sőt....
One Piece manga
Már nem azért de azt vágjátok hogy Big Mom beengedte Luffyékat Tottlandra hogy kinyírhassa? Elhitette Judgeval hogy egyesítik erejüket holott csak a technológiája kellett nekik. Amikor beszámítható állapotban van, minden megvan benne ami egy vezetőhöz kell. És ha nem hiszitek olvassátok vissza. Amikor tudatánál volt, momentuma nem volt senkinek ellene az egész szál során Jinbet kivéve de ő egy veterán. Lekéne már szállni erről a BM csicska vagy nem csicska témáról. Nem tudom elhinni am Dungeon hogy Doffyt hogy tarthatod nagyobbra. BM most már szó szerint lemosná a pályáról az egész bandájával együttvéve ha arra kerülne sor. Ez a tsunami lelkecske nagyon durva dolog.
Egyetértek bakoddal amit leírt az mutatja a szakadékot a parancsnokok és a yonkok között
Nekem ez a fejezet már sok volt. Eddig is félelmetesnek tartottam Mamát. Sőt egyenesen szerencsésnek mondhatja magát a világ, hogy egy 5 éves autista szintjén van, mert különben már ő uralná a világot.
Sajnos azt kell mondjam a tengerészetnél, ha nem történt valami csoda lehetetlen lesz őket komolyan venni. Már csak a Goroseiben bízom. Akainu, Aokiji és Kizaru egy szánalmas mozgáskorlátozott kis csemete egy Yonkouhoz képest. Ez a három admirálissal úgy játszana, mint egy Barbi babával.
Még Katakuri is sokkal erősebbnek tűnik náluk nemhogy a Mama.
Viszont, ami ennél is jobban zavar, hogy Kurohige hogyan lett Yonkou? Vele is valami csoda kellett történjen, mert hogy ő messze nem volt Mama szintjén azt tuti. Elképzelni nem tudom, hogy ha elvenné Mama gyümi erejét megtudná őt egyáltalán karcolni. Mama még a képessége nélkül is egy szörnyeteg.
Luffy meg nem tart sehol, mikor és hogyan akar legyőzni egy Yonkout? Egyáltalán, hogyan lehet ezt 1v1-ben legyőzni? Már mint Luffynak.
Sajnos azt kell mondja itt és most le fog kelleni győzni Katakurit, ahhoz, hogy még maradjon hitele az egésznek. Kár hogy azzal is hitelét veszti majd az egész. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit akar ebből kihozni Oda. Viszont félek, hogy valami seggéből előrántott dolog lesz. Még esetleg a D.-hez lehet köze, hogy ne legyen annyira hirtelen.
Pudding engem is undorítóan idegesít. Jinbet pedig láttuk a fejezetben.
Fogalmam nincs mi fog történni, de a Germát már nem akarom látni leszerepeltek és elég volt belőlük ennyi. Nekem itt már ne váltsák meg a világot. Nem hiszem, hogy egyébként Reijun kívül bárki is segíteni akarna a Szalmakalaposokon.
Még nagyon tetszett, hogy úgy látszik a tesók azért tényleg szeretik egymást és törödnek egymással. Pudding és Katakuri is bizonyította ezt. Bár ez régóta sejthető volt.
Még annyit, hogy szerintem csak Mama és Perospero érte őket utol a Tsunamin lovagolva. Viszont lehet, hogy Perospero leszállt Mamáról és nincs ott vele.
Big Mom az a legnagyobb problémám,hogy szülő-gyerek kapcsolatról van szó.Mert szerintem egyáltalán nem arról van szó, hogy nem tudják megállitani,szerintem inkább nem akarják bántani.
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy 3parancsnok együttes erejével nem tudják megállítani Big Momot.Anyuci remekül manipulál +Pudding képességével sok embert manipulált. .Mert Pedro bombáját és Coup De Burst megérezte Big Mom.
Excalibure elgondolkoztat a véleményed. Egyelőre,de Kaido legalább mutatott valamit.De erről majd késöbb írok.
Nem volt rossz fejezet, ahogy Luffy mondja, hogy nem tud mindenkire figyelni, mert erre a srácra kell koncentrálnia, ott biztos volt hogy tervez valamit.. bár már nem ártana mert katakuri eddig szépen össze zúzta az arcát Katakurit valószínűleg muszáj lesz itt elkapnia, bár reméltem hogy valahogy megmenekül Luffy, mert hat BM legerősebb emberét csak meg kéne tartani a rendes csatáig hogy izgalmas legyen.. remelem azért nem győzi most le és elmenekül, aztán majd sanji amikor újra összecsapnak.. Viszont abban igazatok van hogy Kaidoig muszáj meg legalább egy nagy falat Luffynak, máskülönben kaido felmossa vele a padlót
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon fáraszt már, hogy egy hülyeségről kell beszélni (ill. olvasni) hétről-hétre.
Dungeon- egy Yonkout nem az tesz Yonkouvá, hogy okos. Egy. Kettő: Big Mom nem hülye, csak beteg, és mellesleg ez még félelmetesebbé teszi.
Három: Doffy egy szánalmas porbafingó hozzáképest, akármennyire is imádtam gonoszként. Négy: nem rajtad múlik, hogy ki Yonkou, és ki nem. Öt: a három parancsnok már jó kérdés, de amikor ketten voltak ott, akkor tehetetlenek voltak, Smoothie arcán az őszinte rettegés tükröződött. Most támasztott egy olyan cunamit, ami Fehérbajusznak, akinek ez a specialitása volt, is becsületére válna.
Bámulatos, félelmetes, morbid, beteg, rettenetesen erős karakter, bármikor szerepel, uralja a terepet (nemcsak fizikailag, hanem jelenlétileg is), és komolyan arról kell vitatkozni, hogy nem méltó a Yonkou címre? Wat?
Ennyire elvakultnak lenni...
Hiei szerintem továbbra is indokolatlanul nézed le az admirálisokat, de majd meglátjuk, ha szerepet kapnak. Nyilván nem Big Mom szint, de hogy a parancsnokokat is föléjük helyezed, azért enyhén túlzás Kurohige meg ha megtanulta a két gyümölcsét rendesen használni, valószínűleg nemhogy aggódni kéne érte, hanem mindenki másért.
Remélem, hogy nem lesz Katakuri leverve most...túl korainak érzem. Mi lesz akkor, amikor tényleg nyílt háborúban lesznek majd Big Mommal? Úgy fognak harcolni vele, hogy két parancsnokot már levert Luffy? Nem tudom elképzelni. Valamit villantani fog, aztán remélem lelép valahogy... De tényleg nem tudom, Oda mit akar ebből kihozni. Két Yonkout dobott fel egyszerre, és nagyon úgy tűnik, hogy Big Mom nem fogja annyiban hagyni a dolgokat, de egyúttal mennj kell már Wanora...
Valahogy egyszerre akarja a kettőt? Egybeszőni a két különálló szálat? Vagy külön hagyni? De akkor hogy oldja ezt meg? Kell még erősödés is a csapatnak... Luffy a legkisebb probléma, rengeteg lehetőség van még őt erősíteni. De mi lesz Brookékkal, pl? Hát, elképzelésem sincs. De alig várom.
Egyelőre,de Kaido legalább mutatott valamit.De erről majd késöbb írok
Valóban ,,elképzelhetetlennek" tűnik, hogy Luffy majd leverjen egy Yonkout, de ha jobban belegondolunk mégsem!
Miért is?
http://readms.net...880/4593/9
Örülök azért még ha harcban nem is de legalább a torta sütésnél kap epic pillanatokat Sanji, remélem innentől pozitív irányban fog változni a helyzete.
http://readms.net...80/4593/14
Katakuri nekem eszméletlenül epic, fejezetről fejezetre egyre badassabb. Nagyon remélem, hogy nem lesz majd valami tontatta vagy hasonló, nagyon elrontaná a karakterét. Volt mostanában pár olyan személy, aki nem azt mutatta, aki valójában, Trebol, Cracker, remélem most nem ez lesz.
Amúgy szerintem vagy az lesz amit Hiei mondott, hogy most le kell győzni Katakurit vagy még lesz 1-2 arc Kaidoig. Nagyon rosszul áll Luffyék szénája, bár nekem bejön ez a kétségbeesett hangulat. Nagyon eltalálta Oda a Yonko erőviszonyt eddig, tényleg nem a levegőbe beszélt, amióta felépítette őket.
http://readms.net...80/4593/15
Jó, hogy megismerhetünk több személyt Big Mom oldaláról, bár én jobban örültem volna, azoknak, akik fegyvert szegeztek a Vinsmokokra.
http://readms.net...80/4593/17
Ahogy itt látom a hajókkal is utolérték őket. Big Momékat még megértem már, de, hogy a hajókkal is utolérték őket ilyen gyorsan, az kicsit hihetetlen.
Szerintem is Jinbe fog most alkotni valamit a tsunami ellen, szerintem hihető lenne, hisz elvégre ő teheti most a legtöbbet a többiek közül ebben a helyzetben.
Ez megint néző pont kérdése Jon. Szerintem te nézed le a Yonkouk főtisztjeit. Marco, Katakuri és valszeg Kaidou jobb keze is erősebb egy admirálisnál véleményem szerint.
Mint már sokszor leírtam a tengerészet ereje a mennyiségben van. Míg a Yonkoué inkább a minőségben. Cracker és Smoothie szerintem körülbelül admirális szinten lehet. Lehet kikapnának ellenük, de szoros meccsben.
Ha a képességeiket nézem Logia vs Paramecia és Zoan. Már pedig jelen ismereteink szerint a Logia nem kombinálható Hakival. Ez pedig nagy hátrány. Marco hakival is sebezhetetlen. Katakuri érzékelő hakiját olyan szintre fejlesztette, mint eddigi és szerintem hátra lévő ismereteink szerint senki.
És bár ostobának tartom Jack neki ment egy volt főparancsnoknak, egy admirálisnak és egy altengernagynak nem tudom hány nap harc után egy szál maga. Bár nem tudjuk mit ért el túl élte a harcot komolyabb sérülés nélkül, ami azért már jelent valamit.
Ehhez képest én semmi meggyőzőt nem láttam az admirálisoktól. Még a háborúban sem tettek semmi kiemelkedőt vagy olyat, amiért leesett volna az állam.
Szóval engem nem győztek meg. Sőt minél többet tudok meg egy Yonkou csapatáról egyre inkább értem miért nem akarják, hogy két Yonkou szövetséget kössön. Akkor már a Shichibukai ide vagy oda végük van. Ezen okból hiszem, hogy Fujitora és a másik ismeretlen Admirális hatalmas erőt képvisel, ami felül múlja az előzőket.
Muszáj különben eltörpülne a tengerészet.
Véleményem szerint egyébként, ha Aokiji tényleg csatlakozik Kurohigéhez a végén kapunk egy Robin vs Aokijit. Saulo kontojára.
Ami igen csak arról árulkodik, hogy a csapat többi tagjának ennél erősebb emberrel kell megküzdenie.
Ráadásul, mint már írtam a végén fordítva fog lejátszódni ez a jelenet.
https://www.youtu...ZNRk0Ix7BU
Az admirálisok kapják vissza ezt. Azt szépen átveszik Sanjiék őket.
Ha már belinkeltem valóban ez lehet, ami megállítja a hullámot csak imbább verzióban. Mást nehéz elképzelni. Esetleg még Jinbe volt csapata vagy a sellő izé, amit Brookék láttak.
Igazatok van tényleg utolérték őket ez valóban wtf Amit leírtam nem jelenti azt, hogy nem tetszett a rész. Csak munkában azon járt a fejem a fejezet olvasása után, hogy még mindig milyen jelentéktelennek tűnnek Luffyék és úgy lassan mindenki egy Yonkou ereje mellett.
Azért reméltem, mikor katakuri mellett megrohamozták a tükröt, a katonákat egy hódítóval lenyomja majd Luffy. Kiváncsi lettem volna katakuri képére meg miért nem használja ellenük, ha van neki? Értem én hogy erősek, de a sima katonákat kiuthette volna vele. Nagyon menő lett volna
Engem kicsit az fusztrál, hogy még mindig az alaptalan előítélet és szűklátókörűség jön mindig vissza. Igaz ezt már leírtam párszor, de még utoljára kifejtem. Az egy szubjektív vélemény, hogy Big Mom, mint személyiség bejött-e vagy nem, ez mindenkinek a szíve joga, én elfogadom, hogy nem jött be neked Dungeon meg a többieknek. Ez egy szubjektív vélemény. Azonban, amit eddig láttunk Mamától, amiket Ti is írtatok miket kiállt eddig és konkrétan semmi baja. Ilyen erővel jogosan Yonko Big Mom. Ez egy objektív vélemény. Ne keverd össze Big Mom személyiségét, vagy betegségeit a hatalmával és erejével. Tényleg nem szoktam belekötni más véleményében, most sem teszem azt, csak attól, hogy nem epic neked Big Mom, attól még jogosan Yonko. Hozzáteszem én sem tartom epicnek a karakterét, azonban az ereje megkérdőjelezhetetlen.
Ugyanez a helyzet Feketeszakállal és Kaidoval. Ugyanazt az előítéletet kell olvasnom újra és újra. Holott Kaidot még meg sem ismertük még annyira sem, hogy véleményem legyen róla. Feketeszakállban is van elég potenciál még őt sem kell leírni, ha odautunk majd meglátjuk, hogy elrontotta-e Oda avagy sem.
Én biztos vagyok benne, hogy Kaido és a többi Yonko is jól fel lesz építve, látható, hogy Katakuri is elérhetetlen még Luffynak, nem hogy Big Mom. Nem szoktam ilyet mondani, de ha még tényleg azt hiszi valaki, hogy itt legyőzik Big Momot, az nem olvassa rendesen a mangát.
Egyetértek Hieivel a tengerészettel kapcsolatban, bár néhol érzek egy kis túlzást, de a lényeg ugyanaz, kicsit elvagyok velük bizonytalanodva. Bár azt tisztázzuk és elismerem, hogy azt hiszem a múlthéten szerencsétlenül fogalmaztam velük kapcsolatban azt hiszem a Ki nyerne topicban. Viszont attól, hogy Akainut erősebbnek tartotom, mint Aokijit, nem értem, hogy következett, hogy én ezzel azt mondtam, hogy milliószor erősebb nála, nem ezt mondtam. Ez mindig el van játszva, ha valakiről mondom, hogy az én meglátásom szerint erősebb, akkor nagyon lebecsülöm. Nem erről van szó, most nem vitatkozom, csak tisztázni szeretném a helyzetet, mert valahogy néha nem jön át 1-2 dolog és félreértjük egymást. Leszögezem újra, hogy Fujitorával a megfogalmazásom nagyon szerencsétlen volt és pontatlan, de azért volt, aki nagyon mást látott bele, mint amit mondtam, bár ez inkább az Akainus résznél volt, ott meg csak szimplán sokkal többet látott bele valaki, mint amit mondtam. Miután tisztáztam az esetleges félreértéseket rátérnék, hogy miért gondolom ezt. Szerintem Big Mom részéről simán láttunk olyan haderőt, mint Fehérbajusztól, annyi, hogy még Big Mom hatalmából szövetségesek nélkül láttuk egy-két szeletet. Bár itt nem értek egyet a mennyiség-minőség kapcsolatban, mennyiségileg is vannak itt erős emberek, még ha más értelemben, mint Perosperoék. Láttunk sok nem átlagos egyént, akik a Vinsmoke családra fegyvert szegeztek. Az eddig látottak alapján Big Mom erejében sem lehet kételkedni. Még ha Fehérbajusz 3 legerősebb embere nagyjából egálban van az édesség parancsnokokkal, alatta én valamiért eddig Big Mom embereit erősebbnek tartom, mint Fehérbajusz maradék parancsnokait. Bár Big Momnál is vannak nagyon gyenge tisztek (Randolph, Corc, Diesel, Bobbin(?), de azért Perosperot, Mont-d'ort, Daifukut, Ovent és még talán idesorolhatnám Pekomst és Tamagot én valahogy erősebbnek látom, mint Fehérbajuszéktól a maradék többit.. Meg vannak nagyon hasznos képességű egyének, mint Brülé, bár ő nem erő szempontjából különleges. Szóval a tengerészetnél nagyon nagy dolgok történhettek a toborzásnál, mert az egy dolog, hogy az admirálisok táposak, de alatta is olyan emberek kellenek, remélem őket is jobban megismerhetjük. Kihangsúlyozom, hogy mivel keveset láttunk még Big Moméktól is, meg a tengerészettől szinte semmit (érthetően), az mostani eszemefuttatásomat az erőviszonyokról nem kell készpénznek venni. Elegendő információ hiányában, ez csak az én szubjektív véleményem, tehát lehet, hogy nem lesz igazam. Ezzel a mondandóval csak azt akartam kihangsúlyozni, amit talán Hiei is akarhatott, hogy eddig úgy néz ki, hogy a Yonkok hatalma nagyobb és lesz mit bizonyítani a Tengerészetnek. Ezzel gondolom ő se akarta lenézni őket, csak az eddig látottak egy kicsit elbizonytalanították, mint engem, bár nem akarom más nevében beszélni. Én így látom a tengerészetet, mivel eddig ők nem léptek nagyokat, a lényege a mondandómnak, hogy teljesen egészséges, ha valaki akarja látni őket is majd bizonyítani és ez nem lenézés.
Ugrás a fórumra: |