Ok, most elbizonytanalodtam, mert a kezén lévő buborék-mochi talán arra utal, hogy abból hozza létre és választja le a mochit, így pedig a speciális parameciától is lehet a fánkos technika.
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Paidion írta:
Ok, most elbizonytanalodtam, mert a kezén lévő buborék-mochi talán arra utal, hogy abból hozza létre és választja le a mochit, így pedig a speciális parameciától is lehet a fánkos technika.
Miért lenne elméletileg Gyojin.
Semmi még a leghalványabb utalás sincs rá. Még az ikertestvéreire se.
A Speckó Paramecia a jelen állás szerint abból áll hogy képes a saját testét formálni, az anyagot termelni és a test átvenni az anyag tulajdonságát de Haki nélkül is sebezhető.
Ennyi se több se kevesebb. Mint a manga topicban linkeltem is a képek egyértelműek a mochi-t a fánkos technikánál a környezet átalakításával hozza létre alias ÉBREDÉS.
Semmi Gyojin nincs benne.
Én még mindig azt mondom, hogy Katakuri nem képes teremteni a Mochit. Minden alkalommal látjuk, hogy a lábaitól indul és azt manipulálja. Ergo szerintem a teste termeli a Mochit és azt képes irányítani utána.
Viszont sose látjuk, hogy mondjuk a padlót Mochivá változtatná vagy, hogy a fánkok csak úgy megteremtené a levegőben. Ő nem változtat át semmit Mochivá és nem is teremti a semmiből.
http://naruto-kun...ece/882/12
http://naruto-kun...iece/883/4
http://naruto-kun...ece/884/10
Egyedül ez a Kagami Mochi kérdéses, de sztem erre is lesz magyarázata Odának. Nem hiszem ,hogy a Padló vált volna Mochivá más trükk lesz ott. Különben nem vette volna Oda a fáradtságot, hogy minden alkalommal úgy ábrázolja ezeket, hogy a Mochi Katakuriból folyik ki.
Az első linkelt képeden Luffy ki is mondja hogy a padló vált mochi-vá.
A 3. linkelt oldaladon a jobb alsó panelen jól látni hogy a földből nő ki a mochi-s fánk.
Itt: http://naruto-kun...ece/883/17 pedig mochi-vá változtatta a falakat és mozgatta.
Szóval változtatott át dolgokat mochi-vá.
Hát lehet tévedek de nem látom hogy kapcsolódna a lábához illetve én hiszek Luffy-nak és Katakuri-nak akik szerint felébredt a gyümölcse.
Márpedig ha nem tudja manipulálni a környezetét akkor nincs felébredve.
Az anime-ben sajnos túl sok mindent rontanak el de hátha egyértelműbb lesz.
Nem örülnék ha most meg kiderülne hogy még sincs felébredve Katakuri gyümije.
Arra Galdino (Mr. 3) is képes volt. Candy Service mozgását szabályozta pedig nem ért hozzá.
Kalifa képes volt mozgatni a megtermelt bubikat úgy is hogy nem érintkeztek vele.
Ez alap gyümi képesség. Amit megtermelsz onnantól tudod mozgatni érintkezés nélkül is.
Katakuri Ébredés nélküli alap gyümi ereje látszólag keverék.
1. Olyan mint Luffy-é tehát a teste mochi-ból van ez adja a nyúlékonyságát mint Luffy-nak és a Logia szerű szétválási képességet és a testformálást de a teste Haki nélkül is megsebezhető.
2. Olyan mint Kalifa és Galdino képes az anyagát (mochi-t) termelni és irányítani érintkezés nélkül is.
Ébredéssel pedig mint Doffy képes a környezetét átalakítani, formálni és mozgatni.
Én így látom. De nagyon remélem hogy Oda részletesen be fogja mutatni egyszer.
Ha x démonygümölcshasználó hakival benvont ököllel megüti BB öklét, amikor az épp használja a kezén a sötötséggyümölcsöt, akkor mi történik? Elvileg így nem tudná hatástalanítani a gyümölcsöt, hiszen be van vonva hakival az ököl, de valahogy mégis azt érzem, hogy így is hatásos lenne.
sötötséggyümölcs az egy nagyon érdekes gyümölcs. Logia típusú viszont nem képes közömbösíteni a támadásokat vagyis megüthető (lehet rosszul tudom).
tudja hatástalanítani a gyümölcsöt mivel nem szükséges az érintés területi azon képesség. De ha az egész tested be van vonva akkor nem biztos,hogy tudja hatástalanítani
Ez most nem kapcsolodik az előzö témához, de a manga topicot olvsva jutott eszembe a gondolat elöbb, hogy vajon a fegyverzet hakit lehetséges-e egy másik személyen alkalmazni? Azt tudjuk, hogy fegyvert belehet vele vonni és a kuja kalozóknál láttuk, hogy ez akkor is érvényes ha az adott tárgy már nem érintkezik velük. Akkor nem kéne lehetetlennek lennie. Korábban volt ezen a topicon egy elméletem a haki háromfajtájának egyéntől függő változásáról amit most átültetnék a jelenlegi Luffy vs Katakuri harcra a fentebb említett ellenfélen való haki alkalmazással együtt.
Vajon lehetséges-e, hogy (jelen esetben) Luffy úgy hozzon létre Katakurin hakit ami megkeményíti a mochiját és ezzel meggátolja őt abban, hogy az eddigiekhez hasonlóan kerülje el a találatokat.
Ennek semmi köze az adott szálhoz csak példának hoztam fel az alkalmazásra és tuti, hogy nem fog ilyesmi történni de érdekel a véleményetek a haki ilyesféle felhasználásával kapcsoltban.
Ugrás a fórumra: |