Nem,mert:https://www.youtu...yfzXheq7V8hivatalos ^^.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Nem,mert:https://www.youtu...yfzXheq7V8hivatalos ^^.
Megmondom őszintén ennél valamelyest többre számítottam, azonban nem mondanám, hogy csalódás ért, mert nem éltem bele magam, hogy két teljesértékű részt kapunk. Pár hete igaz nem hittem volna, hogy az egyik rész majdhogynem teljes egészében visszaemlékezéses lesz. Kezdeném a pozitívumokkal. A rajzolással és animációval most nagyon meg voltam elégedve, sokkal dinamikusabb volt, mint eddig. A soundtrack részével nem mondom, hogy maradéktalanul meg vagyok elégedve, de azzal sem volt komolyabb bajom. A megvalósítás meg eléggé katyvasz volt a számomra, néha össze vissza ugráltunk a jelenetek között. Azt sem értettem miért pakolták tele a részt ennyi eyecatch tartalommal, inkább rakták volna bele az elejére a szokásos bevezetőt. Összességében ezért kár volt két részt készíteni, csinálhattak volna inkább egyet, de az lett volna dinamikus történés szempontjából, szerintem sokkal jobban jártunk volna. Persze ettől megértem, ha ez valakinek tetszett, például, akik csak animét néznek, de ez nekem akkor is elég lassú tempó volt. Hiába dupla rész nem igazán tudok ennél többet írni róla, hiszen az első rész gyakorlatilag visszaemlékezés volt, kicsit haladtunk előre a történettel. A második rész tartalmasabb volt. Néhol azt éreztem, hogy kapkodnak, néhány momentumot jobban kihangsúlyozhattak volna a visszaemlékezések helyett.
Opening:
Bár az elején nem értettem miért mutatják Zoroékat a Tortaszigeten. Nem értem minek kell ennyire összekutyulni ilyeneket. Ez olyan, mint például, amikor az előzőben Kaido ellen küzdöttek az openingben. Teljesen alaptalan és még messze van. Egy másik példa, mint amikor azt hiszem Dressrosa első openingjében az admirálisok ellen küzdöttek, ez még pláne fényévekre van, de ezzel szerintem senkinek nem mondtam újat. Ne értsetek félre, nem az a bajom, hogy együtt ábrázolják a csapatot annak ellenére, hogy most nincsenek, csak olyan helyszíneken ne, ahol nincsenek együtt. Például a szokásos együtt utazós részre ez nem vonatkozik, az teljesen érthető. A másik, hogy még mindig a timeskipes ruhákban mutatják őket. Oda szinte minden történetszálban új öltözetet ad rájuk, szóval ezt még mindig nem értem. Bár lehet azért irritál ez engem jobban, mert alapból nekem nem jött be nagyrészben a timeskipes ruházat, azonban erről már akkor is le kellene kattanniuk. Az opening tartalma is kicsit katyvasz volt a számomra, itt is nekem kicsit össze-visszaság volt a jeleneteknél. Nekem körülbelül az a 30 másodperc volt értékelhető, ami a történetszálról szól. Ezt a pc-séget sem értem, hogy miért nem mutatnak többet a történetszálról. Nyilván nem arra gondolok, hogy ellőnék a poénokat a történetszálról, csak legalább a karaktereket ábrázolnák rendesen, ne takarnák őket. Szerintem nem alaptalan ez a kritika, hiszen a timeskip előtt tudtam jó openinget csinálni, ami nagy részben az adott történetszálról szólt, de nem spoilerezett el fontos dolgokat. A rajzolás és animálás itt is tetszett most. A zene kicsit szokatlan volt, de szerintem nem volt rossz, sőt ha sokkal nagyobb lenne a távolság anime és manga között és a teljes történetszál rendelkezésre állna, ami alapján csinálhatnának openinget, simán át tudná adni azt a hangulatot, ami most uralkodik mangában. Összességében volt már ennél rosszabb timeskip óta, de nem mondanám, hogy különösebben meg lennék vele elégedve. Bár egy dolog kiderült, amire már régóta vártam, nem hittem volna, hogy neki bíbor színű lesz a haja.
Ahogy mondtátok az új opening jóra sikeredett, de ezt nem kellett volna dupla részbe rakni. Szerintem kicsit túl sok volt a visszaemlékezés, ahelyett hogy a történet haladt volna. mármár Shippu hangulatom volt hogy a történetből 1-2 percet kapunk és vagy visszaemlékezést vagy fillert (itt persze csak előbbit)... Amúgy lehet jó rész lett volna ha csak 1 vagy 2 rövid visszaemlékezést kapunk.
Nem tudok japánul olvasni, de a végén a kiírás azt jelentette hogy 1 hét most kimarad és 15én lesz újra rész?
Toei Animation nagyon munkát végzett.Maga résszről nem változott a véleményem és ezt sose fogom megbocsátani Odának.Sose!Czera és kristofkristof.Ezt a gyönyörű animációt vártam volna Crackert vs Luffynál.
Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy timeskip óta az első normális Opening.
Videójelenetek és zene alatt nagyon epic. Már nagyon várom fullosan xD.
Már csak az Endinget hiányolom.
Köszi Tapion-sama, várom.
Barátnőm most kapcsolódna be a történetbe, és mint új, neki egy jó kis összefoglaló lenne az első száz részről, és ha érdekli akkor úgy is megnézni azokat, vagy folytatja a Grand Line-tól.
dungeonlord: Értem miről beszélsz, tényleg jó az animáció, de nekem az is tetszett ami volt. Ha egy Naruto (6 farkú kyuubi módban) vs Pein szintű animáció lett volna akkor megértenélek, de nem ezt láttuk. Meg igazából abban is 'csak' Pein lett elrontva.
Ez a Luffy vs Cracker nem volt rossz harc, de nem arról szólt, hogy mekkorát csatáznak, hanem a kitartásról, és a nagy támadásokról ahogy próbálgatták egymást (szerintem).
burn3000 írta:
Várható mára rész?
burn3000 írta:
Várható mára rész?
Nem is értem, miért vesződök azzal hogy beírom a hírszöveg aljára, hogy mikor jön a következő...
Ugrás a fórumra: |