http://onepiece.w.../Poneglyph
Elpusztíthatatlan. Itt is világosan le van írva, hogy a kő, amiből készítik elpusztíthatatlan.
One Piece Teóriák
http://onepiece.w.../Poneglyph
Elpusztíthatatlan. Itt is világosan le van írva, hogy a kő, amiből készítik elpusztíthatatlan.
Ha fejre álltok, akkor is elhangzott, hogy elpusztíthatatlan anyagból készítik. Tehát sérthetetlen.
http://naruto-kun...ece/818/13
Momo is megerősíti.
De azt se felejtsd el hogy (már ha jól emlékszem) a tudás amivel megmunkálták a köveket (tehát amivel el is pusztítható) mára már nem ismert. Kihalt a tudás. Régen is csak Wano ismerte.
Vannak ilyen dolgok a való életben is amit nem tudunk hogyan csináltak pár ezer éve és lehetetlennek gondoljuk de mégis megtörtént. Ilyenkor dobják be néhányan az ufó-k csinálták elméleteket.
Szerintem meg oda azért mondta ki ,hogy elpusztithatatlan mert nem gondolt az olyan emberekre mint ti akik mindent ki akarnak fordítani Ki nem szarja le ,hogy régen valaki beletudott valahogy irni ? Ha az lett mondva elpusztithatatlan akkor az basszus D Értsétek akkor úgy , hogy jelen pillanatban senki sem képes bennük kárt tenni. és pont
Ezt inkább ide írom.
Sajnos Oda állandóan kicsúszik a tervezett időből és nem is kicsit szal egy Yonkou sztem még odébb lesz.
Egyébként még az is a négy ember mellett szól, hogy Mamának és Kaidounak is alapból van 4 iszonyatos erős embere. Akiket sajnos Usopp, Nami, Chopper, Brookféle emberek soha nem fognak legyőzni.
Arra minimum kell 4 szörnyeteg a csapatba. Szóval még kell egy Jinbe kaliberű ember.
Aztán jönnek a Perospero, Daifuku, Oven, Galette kaliberű nem sokkal gyengébb emberek. Ezek ellen ott van Franky, Brook és Caesar félék.
Azt jönnek a talán gyengébbnek nevezhető, de sunyi és trükkös ellenfelek, mint Mont dorék. Ezek ellen ott vannak a gyengébb, de okos emberek a csapatban.
Teljesen egyértelmű, hogy kicsi és gyenge a csapata Luffynak. Egy Yonkou ellen nem fog beleférni, hogy Luffy előtte mindig leharcol egy tisztel.
Ahogy a szövetségesek lesznek mindig Luffyval. Kell egy masszív csapat és ezt Oda is tudja. Legalább is a történet vezetés egyértelműen ezt mutatja. Katakuri elleni harc is alig lett meg és ő csak egy Yonkou jobb keze. Van még három majd nem ugyan ilyen szörnyeteg.
Viszont ne adhatsz a csapatba valakit, ha erősebb Zoronál és Sanjinál, mikor Oda meg mondta ők lesznek mindig a csapat legerősebb emberei.
Egész biztos vagyok benne, hogy ti is látjátok ezt. Szóval sztem most összeszed egy csapatot, ami Yonkou kész, és utána fordulunk csak Kaidoura. Egyetlen egy bökkenő Wano. Oda kell valahogy varázsolni őket. Ezért is kézenfekvő Jinbe és CC "kéznél vannak". Viszont ez még mindig kevés Caesar soha nem fog legyőzni egy Smoothie kaliberű ellenfelet. Ahogy te is mondtad új embert már késő beszervezni. Maradnak az ismert karakterek. Abból is akad jó pár jelölt. A legkézenfekvőbbeket soroltam fel. Akik valóban illenek is a csapatba. Megfelelnek a Szalmakalapos kritériumnak.
Egy még sztem akkor is hiányzik. Mert 4-4-4-et tartani fogja Oda. tizenketten lesznek, mint a gonoszok.
Ez mind szép és jó Hiei, de Luffyéknak már ott van a szövetséghttp://naruto-kun...ece/799/15 és Law. Cavendish,Barto és végül Sai hamarosan elérik az Oven szintet. Még ott van Hajrudin, aki szintén nem kis kutya.
Jinbei csak most csatlakozott Luffyékhoz és szerintem Carrot lesz az utolsó .
Kaido ellen pedig felejtsétek már el 1vs1 Luffy küzdelmet. Ott majd a trió szupernova fog megküzdeni Kaidoval.
Szerintem lesz egy power up Kaidu előtt. Szerintem Zou-n valamilyen oknál fogva maradni fognak legalább egy évig és addig fejlődgetnek. Mondjuk Nami megtanulja a saját akaratára kényszeríteni Zeust, Usopp-nak ugye megmutatkozott a megfigyelés hakija, azt fejleszti (Mondjuk Choppertől is szivesen látnék egy jó ki Power uppot), de igazatok van kellenek új karakterek. Szerintem Oda már megismertette velünk azokat a karaktereket akik csatlakozni fognak. Én szivesen látnám Carot-ot a csapatban(, de Pudding is ide keveredhene ) a férfiak kőzül meg jőhet mindenki csak CC-t ne.
Épp a minap olvastam el régebbi interjúkat Odával, legalább háromszor hangsúlyozta, hogy folyamatosan kicsúszik az időből, talán még valami olyasmit is mondott, hogy az ötleteinek csak a 30%-át kénytelen megvalósítani, különben sose lenne vége a mangának. Azt is mondta, hogy állandó harc van benne, hogy mit tegyen bele és mit hagyjon ki, és ez feszültséget okoz nála, ezért csúszik állandóan. Szóval igen, nagyon valószínű, hogy ez sem lesz egy rövid arc.
Egyébként szerintem a Reverie és a Wano arc valamiképpen össze lesz kötve, valahogy úgy, mint az Impel Down és a Marineford arc. Több szállal is össze lehetne kötni őket, például ott van Caribou, aki tud Shirahoshiról, ha pedig Kaido megtudja, hogy egy ősi fegyver, máris beindulhatnak a dolgok. Nem azt mondom, hogy Kaido a Világtanácsra megy, hanem valamiképpen a Reverieben történtek erős hatással lesznek Wanora is (ahogy az Impel Downban történtek Marinefordra). Igencsak kétlem, hogy Shirahoshit elő akarja venni újra Oda a végső háború előtt, ott ugyanis lenne szerepe, de addig minek és hol? Tehát ha most szerepelteti és annak idején Caribout is megpendítette, akkor szerintem épp most van az ideje annak, hogy ezzel a szállal kezdjen valamit. Vagy a másik lehetőség, hogy valami oknál fogva akkora balhé alakul ki Reverien, hogy Shirahoshi hívni fogja a Császárokat. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem csak a nyivákolás lesz Shirahoshi szerepe.
Szerintem is kell még egy Jinbe kaliberű ember, az meg nem érv Dungeon, hogy ott vannak a szövetségesek, mert Hiei épp arról beszél, hogy a CSAPATBA kell még egy erős ember. Az én voksom mindenképp egy olyanra esik, aki már fel lett vezetve régebben és logia gyümölcse van, mert szerintem lesz a csapatban logia is, hogy meglegyen a paramecia-logia-zoan trió. Egyébként Oda elvileg mondott egy olyat, hogy lesz egy olyan csapattag, aki régebben ellenség volt, na most ez vagy CC vagy Smoker lehet, ha logiákban gondolkozunk. Utóbbira kevés az esély, de remélem Smoker lesz.
Dungeon, miért felejtsük el? Abban biztos vagyok, hogy legvégül Luffy fogja legyőzni Kaidot, anank ellenére, hogy szerintem is segíteni fog neki valaki. Egyébként nagyon érik már egy Luffy vs Admirális, szerintem ha Kizarut győzné le, akkor még az admirálisok rangja sem sérülne annyit, ellehetne ezt egy Akainu panellel intézni valami olyasmi szöveggel, ahol annyit mond Akainu, hogy "az az idióta csak lustálkodik és már kiégett" vagy valami ehhez hasonló. Nekem alapból gyanús, hogy a régiek közül egyedül csak ő maradt és szerintem ő is a leggyengébb admirális. Az is lehet, hogy Akainu Kizarut küldi Luffyékra, elvégre Fujitorára már nem hiszem, hogy rábízná. De a lényeg az, hogy el nem tudom képzelni a One Piecet Luffy vs Admirális harc nélkül, de azt meg aztán végképp nem tudom elképzelni, hogy Luffy egy Yonko leverése után egy admirálissal harcoljon. Szóval ha lesz egy admirális ellen harca Luffynak, akkor azért máris reálisabb, hogy egy Yonko elé kerüljön. Bár tény, hogy abban igen csak sok logika van, hogy Kaido ellen többen mennek és majd Mamát győzi le egyedül. És persze azt is nagyon jó lenne látni, ahogy a szupernovák együtt harcolnak.
Paidion írta:
Dungeon, miért felejtsük el?
Ugrás a fórumra: |