Ez nem spoilernek készült. Az előző manga fejezet kontójára készítették. Már akkor mindenki ezt mutogatta. Gondolom, aki olvas külföldi fórumokat az találkozott vele többször is.
One Piece manga
Na ez az, ami szerintem már lehetetlen mochival, ennek a lényege a rugalmasság-pattogás, hogy levegőt fújtak a testbe. A G3-at még manipulálni lehet egy hatalmas mochi karral, ezt már nem.
És akkor ezek szerint áttolódott péntekre a megjelenés? Pedig olyan jó volt a csütörtöki előadásokon One Piece-t olvasni
Ahogy én tudom "jó esetben" pénteki megjelenés lesz. Nekem is jobb lett volna a csütörtök, mert gyakorlatilag csak egy órám van szóval egyből eltudtam volna olvasni az új fejezetet. Pénteken meg nem hiszem, hogy azelőtt hozzátudok jutni az új fejezethez mielőtt hazautazok. Na mindegy örüljünk, ha már pénteken kijön.
Így van, péntek reggeli megjelenésre kell átállnunk úgy tűnik.
http://readms.net...880/4593/1
Mi ez a borító, hogy néz már ki az a nő? Sai minőségi cserét csinált! Akárhogy nézem, a Dressrosa arc-ban Kyros után ő járt a legjobban...
http://readms.net...80/4593/11
Pudingnak az a fej és ahogy bemutat, hát szakadtam
Eddig csütörtökönként előadáson, most pénteken reggel itthon olvasom... bár 1 nappal tovább kellett várni de sebaj. A spoilereket eddig se olvastam
Sai élete olyan szintet lépett hogy az ég és föld enyhe kifejezés.
Puddingnak ez a stílusa egyre jobban tetszik XD az a bemutatás, a beszólás, de a végére a my dear kihagyhatatlan előtte meg azok a szerelmes fejei ahogy padlóra esik... XD Oda nagyon eltalálta a karakterét, bár remélem kinövi idővel ezt az ellenségeskedő hangnemet mert egyébként akármennyire vicces, látszik hogy az egy magára erőltetett viselkedés.
Amúgy érdekes lesz látni ezelől hogyan fognak menekülni. Oda most rendesen begyújtotta a rakétákat és a Sunnyt jó pár veszedelem fenyegeti, Luffy állapotáról nem is beszélve.
De komolyan, hogyan érték utol őket ilyen hamar? Repültek vagy egy kilométert, és nem hiszem, hogy a Sunny lassabb lenne a többi hajónál, legalábbis ennyire nem.
Tetszett a rész, Sanji tudása baromi király, bár engem annyira a tortasütős dolog nem érdekel, de nyilván részletezni kell, hogy Sanji (legalább itt) villoghasson. Annak is örülök, hogy nem kapkodja el irreálisan a tortakészítést, megadja nekik az időt... de hogy a többiek mit csinálnak 2 óra 40 percig, elképzelésem sincs.
Azt el kell ismerni, hogy illat alapján megállapítani az összes alapanyagot, az nem rossz
Luffynak láthatóan van valami a tarsolyában, vagy legalábbis valamit tervez... de nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit.
Ez a végén meg... hát, ha valaki eddig nem tartotta a Mamát Fehérbajusz-szintű szörnyetegnek, akkor most már ideje lenne Hogy fogják ezt túlélni? Germa-t mondtak egyesek, de nekem Jinbei jutott eszembe... nem is mutatták ebben a fejezetben, amikor Luffy kiabált utána, akkor sem, és a tengerben (gondolom) sokszorosra nő az amúgy sem kicsi ereje.
De ha ezt túl is élik, utána... utána mi lesz?
A legkirályabb rész meg az, hogy jövő héten is lesz fejezet
Jon írta:
Ez a végén meg... hát, ha valaki eddig nem tartotta a Mamát Fehérbajusz-szintű szörnyetegnek, akkor most már ideje lenne
Ez a zárás most tényleg durva volt. Nekem sincs még csak tippem sem, hogyan ússzák meg úszás nélkül.
Viszont őszinte leszek... Pudding engem már annyira idegesít, hogy átpörgettem az ő részüket, és csak a képeket néztem. Úgyis részletezitek itt, hogy mi történt. Nem maradok le semmiről.
dungeonlord
Nem azért hívnak valakit szörnyetegnek mert zseni. Hanem azért mert bivalyerős. Tény hogy nem sok mindent csinált és egy nagyra nőtt szörnycsecsemő de attól még szörnyeteg. Még ha szerintem csak a kivénhedt haldokló Fehérbajusz szintjén van is. Attól még szörnyeteg.
Ami Big Momot illeti, azért ha valaki kiérdelmi a Yonko szót lehetne illetve kellene lennie magához való esze és,hogy ne csak az erő domináljon.Shanks Blackbeard Fehérbajusz mindnek megvolt illetve megvan a magához való esze, Kaidot is kicsit ügyefogyottnak érzem a magához képest de Big momtól csak jobb lehet.Egy szó mint száz ha valaki kiérdemli a Yonko címet legyen már a maga modján szimpatikus karakter,hogy is mondjam ne egy ügyefogyott aki megzabálja a saját családját mert éhes, vagy kerül fordul rohamokat kap mert ilyen vagy olyan kaját kell lennie. Lehet bármilyen erős is Big mom ha visszahúza saját kalózbandáját mert irányíthatatlan inkább szánalmat, sem mint tiszteletet kelt a karaktere,s most tökre mindegy milyen erős ha a személyisége egy szellemi rokkant szintjén van.
BM pont amiatt szörnyeteg hogy nem gondolkodik. Szoktátok mondani hogy egy gyerek értelmi szintjén vvan. Ez igaz de sokszor mondják hogy a gyerekek még kegyetlenebbek is tudnak lenni (hangyák égetése nagyítóval, bogarak szárnyainak letépése...). És mivel minden apróságon fenn akad nagyon is szeszélyes, önző, ráadásul veszélyes ereje van, ami elég hatalmas.
Ha ez sem győzött meg:
-Ellene kifejlesztett rakéták meg se karcolták
- az a hatalmas robbanás ami Perospero karját vitte szintén semmi sebzést nem okozott neki
- támasztott egy hatalmas cunamit, és csak egy csettintéssel.
Cracker szörnyeteg? naaa gyerekek ne röhögtessetek a csávó katonákat hoz létre mert nyápic ha közelharcról van szó, és amikor ténylegesen harcolt Luffy ellen egy kingkong gun bőven elég volt hogy kiüsse.
Perospero inkább csak a kínzási vágya miatt az, de közel nincs egy Yonkohoz.
Katakuri is szörnyeteg, de ő sincs sehol Mamához képest.
Ugrás a fórumra: |