Szerintem egyértelmű, hogy azért nem mutatja, mert egyfolytában használják. Gondoljatok bele, Luffy egy random gladiátor ellen, meg az időugrás után közvetlenül egy gyenge álkalóz ellen használja, Doffy ellen meg nem? Abszurd. Egyfolytában használják, ezért nem is mutatja, úgymond ütik egymást- olyan, mintha egyikük sem használná, de mégis muszáj, mert amint kikapcsolná az egyik, rögtön hátrányba kerülne.
Szerintem jól van megoldva, hogy csak akkor van kiemelve az érzékelés, ha az illető különösen jó benne, vagy kapcsolódik hozzá egy pillanat - pl. Katakuri, Luffy néha, vagy éppen Sanji pillanata Katakuri ellen.
Kristof- én is Pedro halálának "drukkoltam", de a legutóbbi fejezetet elolvasva szerintem nincs sok értelme... Persze, pofonként felfoghatjuk Luffyék ellen, de miért? Nem tehetnek róla, nem hibásak... Egyszerűen nem tudták még megverni Perosperoékat. Ez persze keményebb edzésre ösztönözheti őket, mert tényleg realizálják, hogy gyengék még mindig... Szóval értelme még lenne is, de valamiért én túl hirtelennek, előkészítetlennek látom ahhoz, hogy elhiggyem, hogy ez végleges.
Az biztos, hogy sokkoló lenne, ha tényleg halott lenne, és maradna. Meglátjuk
Azt remélem, hogy ha nem is halt meg, akkor Luffyék abban a tudatban maradnak, mert lehet, hogy (és ebben igazad van), hogy ez ösztönzi őket majd egy brutális edzésre (akár a hajón, ahogy anno Zoro Mihawk uatán), és így hihetőbbek lesznek Kaidouék ellen...de ha nem Wanon fognak ellene harcolni (szerintem ott fognak), az még megcsavarja a dolgot.
Mindegy, majd meglátjuk, csak győzzük kivárni.
Akárhogy is, szerintem Pedro nem halt meg. De lehet, hogy igazad van, és jobb lenne, ha az lenne.
Szerkesztette: Jon - 2017.09.26. 15:20