Ez hogy jön ide? Illetve mire akarsz kilyukadni?
One Piece manga
Erre:
Hiei írta:
Azért, mert nem biztos, hogy Pedro robbantott. Az a pár dinamit tényleg csinálna ekkora badabummot? Ha Caesar ott volt a közelben elrejtőzve. Akkor simán képes lehetett a kavalkádban oda teleportálni Pedrohoz és mivel Perosperoék elszakadtak a többiektől, ha a háta mögé ment nem is láthatta CC-t. Ha pedig elájult egy pillanatra, akkor simán lelécelhetett és Pedro meg elúszik onnan. Tudjuk, hogy képes rá és arra is képes, hogy robbantson egy hatalmasat, ahogy arra is, hogy az oxigént a levegőből elvonva az égéstől megvédje Pedro-t, így csak a robbanás által keltett lökés hullámmal kell sebzés gyanánt számolni. Ami a tengeren nem tud túl nagy kárt okozni. Mivel kivonta az oxigént a dinamit elalszik. Ráadásul, mivel mindenki halottnak hiszi majd a víz alatt nem fogja keresni a kutya sem.
Persze marad a kérdés CC miért akarna segíteni Pedron?
Hát ez az sztem ez nem volt, akkor robbanás, mint a második. A virág cserép és az emberek, akkorák a robbanáshoz mérten, mint a másodiknál a Sunny.
Na mindegy nem fogok ezen vitatkozni, mert szerintem se menti meg CC. Túl éli ő ezt anélkül is
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy amíg nem látjuk Caesart szerintem meg van Pedro túl élésének logikus esélye. Viszont kizártnak tartom, hogy ez bejöjjön.
Akkor leszek nyugodt, ha Caesar előkerül Pedro nélkül. A random powerupoknál már csak egy valamit gyűlölök jobban, nem mást, mint a műdrámát. Mondanám, hogy az lesz, hogy Namiék belefutnak Caesarba, és akkor jön a szokásos retardált jelenet, hogy nem hagyják nyugodtan elmenekülni. Azonban szerintem ez a vihar gátolja Caesart a képességének használatában, mármint itt a repülésre gondolok, de lehet, hogy csak túlgondolom. Azt sem tartom kizártnak, hogy elrejtőzött a Sunnyn, de ezt sem mondanám biztosra. Mondjuk én így utólag belegondolva nem tudom elképzelni, hogy Caesar megtudta volna menteni Pedrot. Még az első robbantásnál a tükörrel teljesen logikusan sikerült a mentőakció, mert azzal a módszerrel gyorsan tudtak cselekedni. Még ha Caesarra nem is hatott volna robbanás logiaként, egy ekkora pusztításból nem hiszem, hogy gyorsan kitudta volna menteni Pedrot. Na mindegy remélem gyorsan tisztázódik ez a helyzet.
Ha már feljött szóba Luffy "alap támadásainak" fejlesztése. Szerintem ez két módon lehet megvalósítani. Az egyik, hogy erősödik a hakija, a másik az, hogy kombinálja a G2-t és G3-t. Igaz a G4 is valamiféleképpen ezek kombinálása, de szerintem csak így lehet ütősebb G4 nélkül. Bár azt azért hozzátenném, hogy már nem sokat tudna rajtuk javítani, innentől a komolyabb ellenfelei legyőzéséhez elengedhetetlen lesz a G4, szóval látványosabb fejlődést, már csak annál láthatunk.
Igaz még nagyon soká lesz, de az is meglett említve, hogy ha legyőzik Big Momot lehet, hogy visszatérnek a lelkek az eredeti tulajdonosokhoz. Ezt én csak akkor tudom elképzelni, ha él az adott illető, akinek elvettek az életéből. A halottakról ezt nem tudnám elképzelni/elfogadni. Akiből már ennyi idő alatt kb. csak csontváz maradt, vagy már annyi sem, vagy például ha Pedro ténylegesen odaveszett és alig maradt valami a testéből, Perospero védelemmel otthagyta egy karját, akkor szerencsétlen Pedroból mi maradhatott, ha valóban nem mentette meg senki. Az ilyen esetekben ezt nem tudom elképzelni. Az ő esetükben szerintem az lesz, hogy "szabad lesz a lelkük" olyan értelemben, hogy békében nyugodhatnak.
http://readms.net...79/4575/17
Egyébként Luffynak itt mi a bánattól áll fel a haja?
Nem hiszem, hogy valami ilyen trollság bekövetkezne. Szerintem Oda csak ezzel akarta úgymond kihangsúlyozni, hogy Luffy bucira van verve. Nem hinném, hogy ébredést fog használni, bár örülnék, ha Katakuri bevezetné egy kicsit jobban, mi is az az ébredés, de ez nem olyan valószínű, mert ahogy látom nem igazán veszi komolyan Luffyt. (Mondjuk most még "meg van rá az oka". :S) Talán esetleg ha Luffy nyomna G4-et, de még ebben sem vagyok biztos.
Amúgy nem is olyan nagy baj, hogy így alakult, legalább legközelebbi találkozásnál ez nagyobbat fog ütni.
http://naruto-kun...ece/636/17
Majd mikor Luffy megy Mama elé, de Katakuri lépni akar, azonban Zoro vagy Sanji lazán megállítja, hogy Te innen nem mész sehová. De megnézném akkor Katakuri fejét. :D
Gondoltam, hogy nem fogja legyőzni, azonban sokkal de sokkal nagyobb pofont kapott Luffy tőle, mint amire számítottam. Egyébként nem is értettem Luffyt, hogy miért nem egyből G4 támadásokkal kezdett. Eddig is láthatta, hogy Katakuri "lemásolja" a képességeit. Cracker után azt hittem valóban komolyan fogja venni a parancsnokokat. Azonban, hogy így el lett verve, már nem látom esélyét, hogy legalább egyet bemosson Katakurinak. Pedig még a fejezet előtt azt hittem láthatunk egy kicsit komolyabb harcot, nem ilyen egyoldalút.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy lesz még ellenfele Luffynak Kaido előtt. Kaido biztos nem fog lépni, mivel eléggé lenézi Luffyt, szerintem Luffyék mennek majd Kaidora. Kaido egyáltalán nem tekinti fenyegetésnek Luffyékat, ezt ki is mondta, szóval kétlem, hogy ő lépne először. Kivéve még ha nagyon felbosszantják valamivel, például ha Wano annyira fontos lenne neki, de azért akkor sem a következő pillanatba esnének egymásnak. Amúgy én nagyon remélem, hogy Kaido nem annyira amatőr, hogy Wanon tartja a Road Poneglyph-t, hanem a "főhadiszállásán". Vagy ha mégis akkor nagyon nagy hite lehet a Shogunban, és valóban nagyon erősnek kell lennie.
Kétlem, hogy Sanji Smoothiet kapná, mert nem küzd meg nőkkel, ez szerintem még mindig nem változott. Am én is úgy gondoltam, hogy Kaido után.
Valaki írta, hogy soha nem hangzott el, hogy Kaidouval a Wanon harcolnak és ez valóban így van. Feltételezem igaza lesz és Kaidou csúszik. Úgy érzem Oda kicsit elkalkulálta magát a Time skipel és nem akart bele esni a túl erős leszek csapdába és az ellenkezője lett. A csapat túl gyenge lettxD Ami még a jobbik eset, mert egy plusz arccal fellehet őket hoznixD
Luffy meg hála égnek pont azt kapja, mint amit szerettem volna. Kizárt, hogy legyen esélye Katakuri ellen fáradtan, gyakorlatilag teljesen kimerülve meghurcolt állapotban. Bár szerintem amúgy se lenne.
Nem tudom, hogy Luffy mit fog csinálni, de gyakorlatilag bármit történik is csoda kategória kell legyen. G4-re se képes szerintem azért nem is használta. Mama ellen is kipukkadt. Valamit kitervelt az tuti pont ezért érdekes a dolog, mert elképzelésem sincs mit. Viszont szerintem ő is tudja, hogy nem fog nyerni.
Ha ő megnyeri ezt a harcot vagy fáradtan seggből előrántva nyom egy g5-üöt esetleg egy Ébredést azt nyugodtan betudhatjuk, akkor plot armornak.
Túl korai ez még most. Dani leírta miért. Én is így gondolom.
Caesar nem lehet a Sunny fedélzetén hiszen Katakuriáék elfoglalták és átnézték. Őt már csak a legvégén látjuk jó eséllyel. Amikor Luffyék elakarnak menekülni a Coup de Burstal majd telibe verik a levegőben vagy valami. Az ő szerepe itt már csak komédiában fog mutatkozni. Ha szánt volna volna neki többet már megtette volna. Bár azt még mindig nem értem hogy akar elmenni innen, mert Luffyék helyében itt hagynám a fenébe.
Ezt én is kérdeztem, mert eddig én nem láttam rá jelet, hogy ott ütköznének meg.
Ha esetleg valaki előrébb járna agyban abban, hogy még szükségük lesz Caesarra, ugyanis Zoun láthatták, hogy vannak tömegpusztító és mérgesgáz fegyverei Kaidonak. Talán ha Sanji kezdene feléledni és az erős és badass Sanji előtt még visszakapnánk a stratéga Sanjit, annak nagyon örülnék, nálam plusz pont lenne.
Ugrás a fórumra: |