Elvileg lennie kéne, csak állítólag nem nagyon fognak már spoilerek jönni előtte.
One Piece manga
Miért? Elkapták azt, aki szivárogtatott?
.. és el.
https://kotaku.co...1801620404
Bár állítólag Oda akkorát robbant, hogy semmiképp sem engedik hogy kikerüljön bármilyen spoiler.
"Just to let you know guys, that One piece chapter may come today as Shonen jump will be released earlier because of Japanese holidays (assuming scanlation teams got the mag) but there were some people that got arrested last week, also the guy who was providing HxH & One piece spoilers and possibly some other mangas on 2ch did stop providing spoilers so unless somebody else does it, we probably won't get spoilers beforehands, at least not as we were used to last months."
Szóval várjuk a fejezetet!
Nem tudom mennyire legit forrás, de azt írják itt, hogy majd csak 25.-én lesz
https://www.there...-spoilers/
vegel2014 írta:
Szerintem Luffy meg fog halni az után miután Kalózkirályá vált.
kristofkristof írta:
Ace, Fehérbajusz, Vergo, Monet, Moscato. Opera meg Pedro meg még kérdőjeles.
Oda mestere a Rurouni Kenshin írója, amiben a végén meghal a főszereplő. Ha valaki tehát pont Oda az, aki tudja mennyit tud a végén jelenteni egy karakter halála. Így egyáltalán nem zárható ki a dolog.
Mone és Vergo halála elvileg megerősített, de ebben még mindig nem vagyok biztos.
Mone és Vergo halálát azért vehetjük biztosra főleg HA most Pedro meghalt. De még Ha Vergo a Teljes testes Hakival túl is élte szegény Mone akinek saslikot csinált Caesar a szívéből esélytelen. Egy átszúrt szív ellátás nélkül elvérzik. Ami pedig nyomósabb érv hogy ha túléli akkor felrobbantja a labort.
Viszont Hiei Luffy halálára ez egy nagyon szép érv. Viszont Luffy azért akar Kalózkirály lenni mert szerinte a Kalózkirály a legszabadabb ember. Szóval FeketeDani is jól gondolja hogy Luffy élvezni akarja a szabadságot ha meghal akkor elérte a szabadságot csak épp nem tudta élvezni. Semmit se ért vele. Illetve esélyes hogy Kalózkirályként fogja megbuktatni a kormányt. Ha jól emlékszem te vagy Jon mondta hogy ennek Raftel után kell lennie. Bár nem tudom hogy Raftel felfedezése és a VK megbuktatása után milyen kaland lehet még izgalmas a Kalózkirálynak. De Nami világtérképéhez még fel kell térképezniük a Grand Line többi szigetét amiken nem jártak még, a Csendes öveket, a 4 Kékséget.
Igazából a végére oda jutottam hogy fogalmam sincs hogy meghal vagy sem 50-50%. Majd megtudjuk de így a jó hogy még sejteni se sejtem.
Bocsi hosszú lett.
Ha még Vergo halála nem biztos, Monet halálát szerintem nyugodtan elkönyvelhetjük, azért még One Piecehez is durva lenne, ha valaki túlélné azt, hogy átszúrták a szívét. Bon Clay esete meg szerintem más, így hosszabb idő után. Még emlékszem volt, aki valamelyik héten tudta meg, hogy ő még él, amikor vagy ebbe a topicba vagy a teóriásba jött fel szóba. Azért nem hasonlítanám Bon Clay esetét Vergohoz, Monethez meg a többihez, mert ott igazából nem láttuk, hogy mi történt vele. Az egy dolog, hogy úgymond "jót tett volna a mangának a halálra" vagy, hogy "azt kívántam neki, hogy meghaljon", de igazából csak annyit láttunk, hogy elkezdett harcolni Magellannal. Az más, mint, hogy azt látjuk, hogy átszúrták a szívét, felrobbantotta magát stb. Nem akarom védeni Odát, mert én jobban örültem volna Bon Clay halálának és sokáig (még valamelyik hétig) kiakadtam ezen. Azonban most, hogy feljött szóba Monet haláláról a kételkedés úgy érzem, hogy különbséget kell tennünk a két eset között.
Remélem, hogy még ma megkapjuk az új fejezetet. Csütörtökönként szokott kijönni, az ne tévesszen meg, hogy néha megkapjuk hamarabb.
Jon írta:
Várom, várom, de csak nem jön :/ Szerintetek mikor kapjuk meg?
Ugrás a fórumra: |