Viszont fogalmunk sincs hogy milyen mértékben rövidíti. Lehet csak percekről de akár napokról is beszélhetünk (évekről is akár de azt nehéz lenne elhinni ha G4 méginkább megterheli, és ahányszor használja, használni fogja.
One Piece manga
Ha jól értem G2-ő során gyorsabban áramoltatja a vérét a testében, de laikusként úgy hiszem, hogy olyankor a szíve is gyorsabban dobog. Ezáltál minden használat röviditi az életét ha percekkel is az is sokat számít. G3-G4 szintén ezzel jár.
Nem vagyok benne biztos, de elvileg Luffy most 19 éves. Szóval nem hiszem, hogy 30 éves koránnál tovább fog élni ilyen fajta megterhelés mellett. +Ott volt az Ivankov féle kezelés is. És akkor ne beszéljünk arról, hogy jönni fognak még inkább őt megterhelő képességek biztosan.
Simán lehet, hogy eléri, hogy ő legyen a Kalózkirály és abban a pillanatban meg is fog halni a végén.
Nem baj ha bele húzott. Most már kezd komolyodni a történet. Persze komolytalanul.
Szerintem Luffy meg fog halni az után miután Kalózkirályá vált. Ezt onnan gondolom, hogy rengetegszer hasonlították Gold.D Roger-hez. Lehet, hogy Luffy is beteg és majd ő is- akár csak Roger -feladja magát a tengerészetnek és elindítja ott a legújabb generáció kalózt egy jó kis beszéddel.
A többiek meg elérik az álmaikat.
Sanji- All blue
Nami- Világ térkép
Zoro legyőzi a Mihawkot
STB
Luffy sok mindenben hasonlít Rogerhez de teljesen nem. Unalmas is lenne úgy az egész ha megtörténne vele ugyanaz mint Rogerrel. Szerintem is megfog halni de ezzel együtt túl is fogja szárnyalni Rogeréket ,mert szerintem miután megtalálta a One Piece -t utána még nem fognak leállni. De ez szubjektív persze.
Ugrás a fórumra: |