Ez tényleg egy erős fejezet volt. Láttam többeknél csak hibakeresés volt a manga élvezete helyett.
Pedro Carrot kapcsolat sima baráti. Nem kell ezt túlzottan elmagyarázni, elég az a pár kocka. Lehet emiatt lesz a flotta tagja a mink kalózok, akiket Carrot fog vezetni.
Perospero csoda hogy él. Tudom nehéz elfogadni csak mert belengették a 700millát de gondolkozzunk: Gyümi ide vagy oda, a természetes ellensége a tűz és a hő. Így örülhet hogy ennyivel megúszta. Pedrot remélem nem akarja Oda valahogy visszahozni...
A Luffy vs Katakuri harcnál én is az ébredést tartom valószínűnek. És ha ez egérutat biztosít neki akkor Puddingéknál biztos van tükör. Asszem ez jó megoldás lenne de várjuk meg mit fog lépni Oda.
Luffy karaktere sose fog fejkődni,ha harcoként 1 erős ellenfél ellen harcol és pihen 24órát .(Uncsi sablon)
Folyamatosan feszegeti a saját határait Luffy,akkor sokkal gyorsabban fejlődik.Kevesebb pihenés,több harc.
Whietbeard,Roger,Doffi,Akainu,Jack,Garp mind szörnyetegek,akik több erős ellenlet is képesek legyőzni .No stop harcolnak.Ők az igazi bajnokok és nem azok,akik 1ellenfél után kifáradnak.
Ezért is csodálom Akainu,Jack,Doffi karakterét,akik nem Yonkok,de mégis olyan szinten mozognak.Sok erős ellenfelet legyőztek és súlyos sérüléssel tovább harcolnak.
Ha Luffy nem áll le az 1-1ellenfél utáni K.O-ra,akkor nem érdemli meg a kalózkirályt.Timeskip óta ezt várom és végre eljött ez a nap.
Oda jól csinálja,ez már nem Grandline szint.Ideje lesz a csapatot újvilágra szintre emelni.
Jó pl:Nami,aki 1Yonko parancsnokot és 1Yonko ellen képes volt harcolni.
Ezt várom a One piecetól és nem a tipikus 1-1sablonos küzdelmet.
Brook kikapott Perosperotól,de attól még büszke vagyok rá.
Plusz dungeonlord ne feledd, Brook harcolt BM-al is!
Szerintem is az ébredés lesz itt a megoldás.
Szerintem a többiek sem hibát keresnek, hiszen nagyon jól alakult ez a rész. Pedro nem tért vissza, a menekülés sem egyszerű, Perospero is eléggé jól megsérült (kíváncsi vagyok az animében lesz-e cenzúra)...
Ráadásul eléggé sok dolog történt. Az a jelenet pedig ahol Luffy összetöri a tükröt.. Hát alig várom animében, nagyon epic.
Meg amikor eleve megérkeztek a tükörvilágba..
Csoda, hogy nem emelte ki senki, hogy miről beszél Katakuri amikor Luffy elkapja. Tudta, hogy mi lesz. Ebből kiindulva, hogy Luffy tehetetlenné tette Katakurit, szerintem bármi meglehet.
Attól még hogy édesség parancsnok meg minden, lehet hogy Luffy valahogy a természetes ellensége lesz, bár nem számítok könnyebb harcra mint Cracker ellen. A jó az lenne ha újat mutatna Luffy, hisz a G4 sem tegnap volt már. :'D
Luffy szerintem nem fogja kiütni. Menekülés lesz a vége, hisz BM-ot nem csapták ki, szóval valószínű lesz meg egy rendes ütközet. Ebből kifolyólag nem hiszem hogy BM legerősebb emberét most kiütné. Marad majd Wano után Zoronak vagy Sanjinak, szerintem.
Luffy karaktere sose fog fejkődni,ha harcoként 1 erős ellenfél ellen harcol és pihen 24órát .(Uncsi sablon)
Folyamatosan feszegeti a saját határait Luffy,akkor sokkal gyorsabban fejlődik.Kevesebb pihenés,több harc.
Whietbeard,Roger,Doffi,Akainu,Jack,Garp mind szörnyetegek,akik több erős ellenlet is képesek legyőzni .No stop harcolnak.Ők az igazi bajnokok és nem azok,akik 1ellenfél után kifáradnak.
Ezért is csodálom Akainu,Jack,Doffi karakterét,akik nem Yonkok,de mégis olyan szinten mozognak.Sok erős ellenfelet legyőztek és súlyos sérüléssel tovább harcolnak.
Ha Luffy nem áll le az 1-1ellenfél utáni K.O-ra,akkor nem érdemli meg a kalózkirályt.Timeskip óta ezt várom és végre eljött ez a nap.
Oda jól csinálja,ez már nem Grandline szint.Ideje lesz a csapatot újvilágra szintre emelni.
Jó pl:Nami,aki 1Yonko parancsnokot és 1Yonko ellen képes volt harcolni.
Ezt várom a One piecetól és nem a tipikus 1-1sablonos küzdelmet.
Brook kikapott Perosperotól,de attól még büszke vagyok rá.
Oké mutasd meg nekem, hogy hol győztek le több erős ellenfelet. Egyiktől se láttam. Még Shirohigétől se, mert már haldoklott és képtelen volt befejezni bármit is. Akainu? Aki csak sunyi trükköket és mások által már lefárasztott emberekkel küzdött?
Egyiktől se láttunk egyetlen egy komoly 1 az 1 elleni harcot erős ellenféllel szemben nem hogy egymásután többetxDD. Mi a rákról beszélsz? Undorodom, mikor az észérveimet ilyen blődséggel akarja valaki megcáfolni. Ezek ilyen random beköpések, aminek semmi, de semmi alapja nincsen.
Jack volt az egyetlen, aki csinált egy vakmerő hívást és neki ment a tengerészeknek. Utána, ha jól rémlik bekötözve feküdt és azt kérdezgette tényleg éle még.
Luffy meg harcolt Crackerrel meg a fél hadtesttel. Az nem számít? Sőt Luffy is harcolt Bm-el és kipukkadt, mint egy léggömb.
Szóval nekem masszív fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban. Ha Luffy itt győz az egyedül a Plot armornak lesz köszönhető. Képtelenség, hogy Luffy képes legyen 1v1-ben legyőzni Katakurit. Azt a Katakurit, aki eddig meg se izzadt és mint a legyeket csapta le az embereket.
Én se mondtam hogy legyőzi. De az ébredéssel olyan helyzetet teremthet hogy nagy csatát vív előtte, aztán Katakurit sarokba szoritja és kiugrik Pudding tükréből utána összetörve azt.
Erre még mindig csak azt tudom mondani, hogy egy plusz harccal semmi gond, pláne, hogy még fogalmunk sincs mi fog ebből kisülni. Aludva egyet a fejezetre amondó vagyok, hogy valahogy félbeszakad a harc, azonban ettől még jól össze lesz eresztve Luffy Katakurival. Nekem a legtökéletesebb végkimenetel az lenne, ha Katakuri "bemutatná" Luffynak az ébredést. Legalább lenne értelme az újabb időhúzásnak és szerintem ezért cserébe nekünk sem állna félre a szánk. Doflamingo csak elszórt 1-2 morzsát, már szerintem itt lenne az ideje, hogy jobban megismerkedjen vele Luffy.
Hiei azt azért meg kell jegyezni, hogy ahogy előrehaladunk a történettel Luffyn egyre nagyobb a teher és a felelősség. Ezenkívül nem is ártana a sablonok megtöréseképp, ha valamikor lenyomna két ellent. Bár így jobban átgondolva, ez nem most fog bekövetkezni, de ettől még várok egy kis élvezetes kóstolgatást. Jól jön a változatosság, biztos menő lesz látni, ha remélhetőleg Wano Shogunját remélhetőleg Zoro (és Law) leveri. Már csak Sanjinak kellene kitalálnia valamit.
Amúgy amikor az előző fejezetben már nagyon indulni akartak Luffyék, kicsit feleslegesnek éreztem ezt a torta készítősdit. A mostani fejezet után pláne, szóval nekem most van egy olyan tippem, hogy a torta elkészítése úgymond értelmet nyerjen, azzal fogják elcserélni Luffyt. Nem tudom ki mit gondol róla. Még arra leszek kíváncsi mit kezd még Oda Big Mommal. A Sunny után megy vagy mi? Azzal megint orbitális időhúzást eredményezne.
Luffynak már volt ilyen. Bluno és Lucci. Viszont ott Blunot gyakorlatilag megrektelte. Itt ez nem mondható el Carckerről. Aki nem is tudott legyőzni egyedül, erre még tolunk egyet a téten
Hmm most kicsit megnyugtattál. Azt tudnám díjazni és így valóban van értelme egy egyébként esélytelen harcnak.
Hiei írta:
Szóval nekem masszív fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban. Ha Luffy itt győz az egyedül a Plot armornak lesz köszönhető. Képtelenség, hogy Luffy képes legyen 1v1-ben legyőzni Katakurit. Azt a Katakurit, aki eddig meg se izzadt és mint a legyeket csapta le az embereket.
http://readms.net...878/4559/6
Nagyon tetszett ez a Nox-os párhuzam, főleg, hogy Pedro tényleg már a megjelenésétől kezdve a világ sorsáról beszél ( http://naruto-kun...ece/810/18 ).
Nekem szinte megérintő volt látni Pedrot kicsiként, Roger mellett... ilyen kevés idő alatt nagyon megszerettem... vagyis inkább tisztelem a karakterét.
http://readms.net...878/4559/8
Nagyon tetszett, hogy nem lett elbagatellizálva a támadás, egyik oldalról sem. Luffy, Katakuri, Jinbei, mindenki arca... elárult mindent.
http://readms.net...78/4559/11
Vajon ez a másvilágot jelenti, vagy fogjuk még Pedrot újra látni? Luffy valószínűleg az elsőre gondol, de Oda-t ismerve, szerintem a második fog megtörténni. Legalábbis amíg nem látom a holttestét (darabokban ), én nem nagyon hiszem el
Mondjuk engem nem háborítana fel mélységesen, ha visszatérne, számomra elég... befejezetlennek érzem most a karakterét, főleg One Piece kontextusban.
De természetesen rengeteget adna a sztorihoz, ha tényleg halott lenne, szóval... nekem mindenhogy jó lesz (bár logikailag nem tudom elképzelni, hogy meg lehessen magyarázni a túlélést).
http://readms.net...78/4559/12
Számomra egyáltalán nem tűnt ez belemagyarázásnak. Nincs itt szó testvéri, vagy apai kapcsolatról, egyszerűen barátok (vagy inkább mentor-diák kapcsolat), és ez így szép, a maga egyszerűségében. Felnézett rá, meg hallgatott rá, és ez viszont tényleg egyértelmű már Zouról való elindulásuk óta, szóval erre nem lehet ráfogni, hogy belemagyarázás.
http://readms.net...78/4559/13
Ahogy mondtam, Luffy újra az eszembe idézte, hogy mennyire is szeretem. Bár azt hittem, hogy Carrott be tud vinni egy támadást
http://readms.net...78/4559/16
Fúúú, ez de kemény volt. Legalábbis nekem. Nem számítottam rá, hogy ennyire "megtépázza" az a robbanás Perosperót, de baromira tetszik.
http://readms.net...78/4559/17
Luffyval kapcsolatban megint csak idézni tudom magam. Számomra Luffy ebben az arcban az Újvilágban igazából először emelkedett nemcsak erőben, hanem mentalitásban is a régi önmaga fölé. Amikor kiállt Sanji ellen, amikor visszament arra a helyre, és várta Sanjit, és most... Ami persze nem csoda, hiszen az Újvilágban most először került olyan helyzetbe, hogy egyértelműen Kapitányként kellett szerepelnie, nem szórakozhatott, az emberei-barátai élete múlott rajta, ill. egyben kellett tartani a csapatot. Tökéletesen megtette.
És egyébként szerintem tervez valamit. Fogalmam sincs mit, de semmi értelme nem volt összetörnie azt az üveget. Biztos magában, ez látszik rajta, egészen biztosan nem önfeláldozó akcióra szánta el magát.
http://readms.net...78/4559/18
Amandén jót mosolyogtam De egyébként azok az ágyúgolyók valami rohadt lassan jöhettek a hajó felé, ha oldalakon keresztül még tudott dumálni a csapat a kilövés után
http://readms.net...78/4559/20
Egészen biztosan tervez valamit. Szépen megmagyarázta Kristof, belemagyarázható lenne egy jó harc, HA nem feküdt volna ki egy G4-es ütéstől pár fejezettel ezelőtt, Big Mom ellen... Akárhogy is, ahogy beállt ellene, (Katakuri egész fejezetben dícsérte csak, amúgy ), az nagyon kemény volt.
Oké, én simán lenyelem, ha feltartja egy-két fejezetig, de szerintem itt valami más lesz. G5 egészen biztosan nem, mert akkor azt már Doffy ellen is be kellett volna vetnie (de Cracker ellen biztosan... vagy hát nem is tudom, technikától függ, Doffy ellen ugye csak egy ütés hiányzott, tudta, hogy amúgy G4-el is be tudja fejezni, Cracker ellen meg lehet, hogy nem tudta volna jól használni, nemtom, mindenesetre akkor sem hiszem, hogy lenne a tarsolyában egy G5, én speciel nem nagyon örülnék neki). Lehet, hogy ébredés lesz, lehet, hogy valami terve van... fogalmam sincs, de alig várom, hogy megtudjam. De azért remélem, hogy nem fog már hosszú fejezeteken keresztül elnyúlni ez az egész.
Baromi badass, pörgős és szép fejezet volt. Számomra 10/10-es Még úgy is, hogy én sem tudom elképzelni, mit akar Oda ezzel.
Ha nem is hidegrázós, de majdnem (főleg Luffy és Pedro miatt).
Biztos, hogy nem fog Luffy most sem Ébredést, sem G5-öt használni.
A G2-t először a 387. fejezetben mutatta meg.
A G3-at a 403. fejezetben.
A G4-et pedig a 784. fejezetben.
Utóbbi 2 között majdnem 400 fejezet telt el. Szerintetek karcsú 100 fejezettel a G4 után máris hozná a G5-öt? Abszurd.
Többen írták, hogy még a G4-et sem tudja tökéletesen használni.
Oké. A G2 és G3 között mindössze 16 fejezet telt el. De a G2 semmi másból nem áll, mint hogy megnő a sebessége. Egy ilyen "snassz" szintlépés után bőven elfért még egy tuning.
De a G4 minden szempontból bika nagy doppingot ad Luffynak. Elég szépen leértékelődne, ha most rögtön jönne egy Ébredés vagy egy G5.
A másik, hogy hátra van még Kaidou, Kurohige, és Akainu is... Ellenük szerintetek milyen szintlépést fog használni, ha már most ellő egyet?
Vagy minimum 3 nagy ívvel a végső csata előtt már ki is maxolja magát Luffy, és onnantól csak stagnálva fog vegetálni? Hú de érdekes lenne.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
A G5 szerintem is abszurd, de az ébredés kezdete lehet, hogy most elő fog jönni, mondjuk olyan formában, mint a Király akarata eleinte, tudattalanul.
De valószínűbb, hogy tervez valamit, rájött Katakuri képességének gyengepontjára, vagy valami hasonló.
De én nagyon remélem, hogy nem lesz leverve Katakuri, hanem valami félbeszakítja őket. Ha fognak még találkozni ellenségként Big Mommal, amit meg nagyon remélek, akkor azért eléggé veszítene az egész a hiteléből, ha úgy állnának ki ellenük, hogy a 3-ból 2 parancsnokot már levertek egyszer (vagyis Luffy, de akkor is).
Szóval remélem, hogy valami más lesz ebből.
Dani :
Luffy hamarosan Kaido ellen fog harcolni.Kit érdekel,hogy hány fejezett külöbbség volt a Gear között.Mert:
dungeonlord írta:
Luffyval az a legnagyobb probléma,hogy az átlagos támadásai Gear nélkül,gear2-3 mind gyengék az erősebb kalozók ellen.Gear 4 az egyetlen képessége,amivel képes az erősebb ellenfelek ellen harcolni.De csak 5-3?percig..
Gear 4 op,de édes kevés.Első sorban Luffynak a korlátait kell csiszolnia és új technikákat kell kitalálnia.
Ezért kell:
dungeonlord írta:Szerintem Oda a Luffy vs Katakurit küzdelemből akarja felébreszti Luffy képességét.(ébredésre gondolok)
Ha ez megtörténik,akkor megérte a harc.
Luffynak olyan ellenfelek kellene a Yonko és admirálisok elött,akik mesterien használják a hakit és a képességüket .
Ha most sikerül a felébredés,akkor kövi ellenfélnél tudja fejleszteni és utána Kaido ellen használni.
Még valami Luffy vs Katakuriról:
Jinbei mondja Luffynak,hogy csalja el a hajótól. http://naruto-kun...ece/877/12
Luffy csak lefoglalja Katarukit és Brulee. Csak addig kell lefoglalnia,ameddig nincs kész a torta.