Hetente követem az Op animét.Nem zavar 1-1 adaptáció és 2016 óta csak Cracker vs Luffy csalódtam.
Új rész nagyon jó lett. xDHéten nem is volt dupla rész xD.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
czera írta:
Miért csalódtál benne?.
dungeonlord írta:
Hát nem tudom...Kicsit talán túl nagy elvárásokkal kezdtem neki vagy nem olyan jó mint a mangában.
Első alkalom,ahol mangában jobban tetszett az egész. Az animében Cracker nem olyan badass,mint a mangában.
Harc se sikerült olyan jól,mint a mangában. Luffy gear 4 szépen megrajzolták,de Crackerről ezt nem mondhatom.
Nagyon elrontották azt a jelentet, ,ahol Cracker megvágta Luffy kezét.(Az egyik legfontosabb jelenet)
Ez a mostani nekem nem volt annyira vészes rész. Volt benne pár jelenet, amit nagyon vártam.
Tetszik, hogy jobban be lett mutatva, hogy Cracker tehetetlen Luffy ellen és a harc maradék részét sem húzták el élvezhetetlenre. Bár ez a Crash Pretzel nekem teljesen kimaradt, egyáltalán nem emlékszem, hogy benne lett volna a mangában. Nem volt rossz ötlet részletezni Cracker "útját" a palotához, bár nekem az kevésbé volt dinamikus.
Remélem a jövőheti dupla rész nem lesz rétes tészta jellegű.
Az a technika nem létezett a mangában.
És szerintem orbitális logikai baki hogy Cracker Haki nélkül támadta meg Luffyt 3-szor is. Még egyszer hagyján de még egy agyirokkant is használná már másodszorra. Egyébként a mangában sem értettem hogy miért Haki nélkül ment Luffynak de legalább ott csak egy támadást indított.
Mert mi van akkor ha nem tud hakit ? Az ő ereje azért nagy mert egy 400 millió alatti ember még a harcosait sem tudja legyőzni. Amiből pedig több százat képes létrehozni... Így olyan erős hadsereget tud csinálni ,hogy az hihetetlen. Szerintem nem biztos ,hogy van fegyverzet hakija . Kövi részben végre találkozni Luffy meg Sanji. Fuu de élvezném ha szétverné Luffy ,Sanji apját. De tudom ,hogy nem ez lesz
Luffy konkrétan kijelentette Crackerral kapcsolatotban, hogy sosem találkozott még ilyen erős fegyverzetszínnel... Amibe Doffy pl. egészen biztosan beletartozik, de jó eséllyel Rayleigh is.
Szóval miről beszéltek?
És tény, hogy a katonái miatt rohadt erős, (sőt, egy háborúban pl. sokkal erősebb lehet, mint 1v1-ben... Simán elbújik valahova, vagy elmegy a háttérbe, és küldi a katonáit végtelenül, amíg őt nem ütik ki... Akárkit feltarthat egy ideig. Akárkit...), de a katonái azért olyan erősek, mert olyan erős a hakija Crackernek. Amúgy "csak" kekszkatonák.
Szóval van hakija, és nem is akármilyen.
Na erről nem is tudtam, bár már annyira nem bízok benne, hogy jó opening lesz. Time skip óta nem nagyon tudtak rendeset csinálni, legalábbis nekem nem nagyon jöttek be. Igazából már mindegy, csak ne legyen gyerekes, meg szakadjanak le róla, hogy mindig a timeskip utáni első öltözetben mutatják a Szalmakalaposokat. Nem tudom ez engem már régóta idegesít, azért majdnem minden arcban más ruhát hordanak és ennyire nem adnak. Igaz ez csak egy kis részlet, de engem szokott irritálni. A zene sem mindig passzolt a One Piecehez, legalábbis timeskip óta, azelőtt teljes mértékben meg volt vele mindig elégedve. Abban azért még bízok, hogy valamennyire a történetszál lesz középpontban benne, de amióta ilyen közel van az anime a mangához erre se sok remény lesz.
Nekem ez az opening amúgy kifejezetten tetszik, azon túl, hogy amióta elkezdtem animében is nézni a OP-t, azóta ez van
Általánosan mit mondanak (vagy inkább ti mit mondtok), mikortól süllyedt le az anime színvonala? Mikor érte utol ennyire a mangát?
Egyik haverom nagyon rákattant, pár hét alatt százrészeket gyűrt le, most tart Amazon Lily-n, és már mondtam neki, hogy a manga az nagyon jó, de nagyon anime párti lett a OP-el kapcsolatban, szóval tuti végig fogja darálni. Kíváncsi vagyok, majd ő, úgy, hogy egybe néz mindent, mit fog gondolni, szerinte is minőségcsökkenés lesz, vagy ő nem fogja észrevenni.
Érdekes dolog ez Jon. Én tavaly nyáron a ~750 részt 5 hét alatt daráltam be, de szerintem nem volt akkora színvonal esés. Akkor még nem olvastam a mangát, de szerintem csak azzal van egy icipici gond hogy az első 4-5 percet alapból átugrom mert csak ismétlés. Most úgy látom hogy vannak részek amiket az anime kicsit túl húz, és ezzel együtt is közeledett a mangához, hisz sajnos nem egyszer kétszer van az évben mikor 1-1 héten a manga kimarad.
Szerintem a Punk Hazardos opening jó volt. De szintén jónak érzem a mostanit is.
A többi time skipes opening viszont konkrétan minősíthetetlen.
Zenékkel vannak gondjaim. Nagyon gyenge Op, endingeket hiányolom és alig vannak jó ostok.Nem azt akarom mondani,hogy szarok.Csak átlagosak .Inkább pörgősebb dalok kellenek. Reménykedtem,hogy legalább Cracker kap valami op ostot,de semmi.Nem értem Toei,nincs pénz új ostokhoz?
Mert timeskip alatt csak 4 epic zenét találtam:
Az egyik a Gear 4:https://www.youtu...BiEZiBKQjc
Z film:https://www.youtu...eeluzD_hxk
3D2Y :https://www.youtu...r10x6iik20
Dokuro wa Shinnen no Shouchouhttps://www.youtu...9fOQgbDCZU
A többi átlagos vagy gyenge.
Ugrás a fórumra: |