CC és Hody harc is ki lett bővítve és még majdnem úgy jötte le, hogy Luffy szenvedett ellenük. Doffi ellen is a mangában fele ennyit szerencsétlenkedett. Szóval így ne bővítsék ki.
One Piece manga
Amúgy szerintem az elég is kéne legyen. Gondoljatok bele, G4-el simán vert egy ekkora tankot, mint Doffy. Oké, nem simán, mert hülye, de értitek, ha hamarabb beveti azt az ütést, 10 perc alatt vége lehetett volna, csak hát Luffy, meg Oda, meg One Piece, és ha szenvedni kell, akkor meg kell szenvedni.
Na mindenesetre, ez már önmagában közel admirális szint, sőt, mivel minden harc után erősebb lesz, szerintem tudná tartani magát már most is egy admirális ellen.
És egy ébredés rengeteget dobhat az erején, gondoljatok bele, Doffy a G4 ellen gyakorlatilag csak ezt tudta használni, anélkül esélytelen volt, így meg egész jól tudta tartani magát. Szóval, szerintem az ébredés akár dobhat is rajta annyit, hogy legyen esélye egy Yonkou ellen. Ez így hirtelen korainak hangzik, de ez a Yonkou elleni harc (ami valószínűleg Kaidou lesz) szinte biztos, hogy még 100+ fejezet múlva lesz, és akkor már bőven esedékes, hogy leverjen egyet.
És akkor gyakorlatilag el is kezdődik a végjáték (ami persze önmagában is több száz fejezet kell legyen, hála Istennek ).
Hát azért ott lesz majd az utolsó Gear formája Luffynak (Gear 5th) ami legkésőbb Raftelen fog elérhetővé tenni. Mivel az 5.fokozat (Gear 5th), felér a Buster Call 5x-ösével és 1000x több vért meg 2x több levegőt kell belepumpálni a testébe, ami egy láncreakciót indítana el Luffynál.
Brook "Binks Piájából Van Sok" c. dal a megmondója!
Ráadásul a mellékhatása felér egy jó adag kómával vagy hirtelen halállal
Nem vagyok benne, hogy biztosan gondolta. Bár láttam már más fórumon olyan OP rajongót, aki megrögzötten állította, hogy Luffynak G5 ereje lesz, ami kb olyan, mint a Rámálom Luffy volt. Sőt el is nevezte a támadásokat ilyen Nigthmare Gutling Gun meg ilyeneknek. És, aki mást mondott egyből lecseszte, hogy nem ez úgy lesz, ahogy ő mondta. Bocsi, hogy ezt így ide írtam, de nagyon vicces volt ezt olvasni akkor.
Hát ez a párhuzam annyira nem biztos. Bár Luffy néhány dologgal már megrövidítette az életét, mikor túlerőltette magát, de ettől még egészségesnek kell, hogy legyen. Rogernek betegsége volt, amit ugye az akkori legjobb orvos Crocus-san sem tudott meggyógyítani. Illetve Roger már 50 körül járhatott, mikor meghalt és Luffy még alig múlt 20.
^^.
A műtét gyümölcs és Kaidou halhatatlansága még segíthet Luffy-n. Rogernek nem tudjuk, hogy volt-e tudomása ezekről.
Mondjuk én minap munkában agyaltam az op végéről és arra jutottam, hogy milyen epikus lenne, ha az egész szalmakalapos csapat az életét adná egy új jobb világért. Mosollyal az arcukon. Kár, hogy Shounen jumpos és a magazin indulása óta is csak pár manga főhőse halt meg. Mondjuk mindegyik "gonosz" karakter volt. Egy adott rendszer ellen harcoltak.
Amúgy valaki anno írta, hogy Usopp hazugságai megtörténnek. Sajnos nem emlékszem ki volt. A történet végén amúgy arra számítok, hogy Usoppról mesét fognak írni, mint Norlandról. A tenger bátor harcosa, aki minden hazugságot igazzá tesz. Godo Usopp.
Jon97 írta:
Könnyen lehet, már így is rengeteg párhuzam van köztük, erre is látok esélyt.
Akashi Amidamaru-
ezt az egészet honnan vetted?
Attól, hogy Luffy, hogy is mondjam "Roger ösvényén jár", nem hiszem, hogy ugyanaz lesz a sorsa mint neki, mármint a betegséget illetően. Én is valahogy afelé hajlok, hogy a műtétgyümölcs miatt megfog a haláltól menekülni. Ez a élettartam rövidülés meg még legeslegvégső esetben a kóma érthető lenne, de az, hogy a technikáinak a használata miatt teljesen elvesztené az erejét, vagy hogy azonnal meghaljon, az kissé értelmetlen lenne szerintem.
hgabi írta:
Ez mind szép és jó. De ezt te teljesen magadtól találtad ki vagy összeraktad több elméletből? Mert, ha magadtól akkor respect a kreativitásodért. Bár én ilyen dologra nem sok esélyt látok, amit leírtál, de ez is egy elmélet.
Ember. Teorizálj nyugodtan. De ne állíts már be tényként olyan dolgokat, amit hasracsapás szerűen belebeszélsz a sztoriba. A duma 80%-a olyannyira légből kapott, mintha én azt mondanám, hogy Zoro a sztori végén 24 karddal fog nyomulni, mert ugye 3 kardja van, és ez előrevetíti, hogy 8x3 az 24. És megöli vele Crocodile-t, mert ő ugye homok, és a homokban nem nő moha, viszont Zoro fején igen.
A 2. időugrás az eleve tény, mivel Binks Piájából Van Sok c. dalából lett előrevetítve (488.fejezet)
Binks Piájából Van Sok, Jobb ha mindet ellopod,
Álmaink végighaladnak ma és holnap az éjen át,
Hullámzik a búcsúzás, Sohase látjuk már egymást,
De ne legyél hát oly szomorú, Hisz a hold belepi az éjszakát!
(5.versszak)
Ugrás a fórumra: |