De az első lépések a nehezek, innentől már gyorsabban fog fejlődni, nem minden 9 hónaponta fog 5%.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Ez a sorozat olyan mint a Naruto vagy a One Piece. Ez nem arról szól, hogy a főhösnek nagy rejtett ereje van és húú nagyon akar győzni akkor felébred már 50%-ot tud és elver mindenkit. Itt minden %-ért keményen kell edzenie Dekunak.
Feküdj folyamatosan fejlődik, s nem csak a one for all tekintetében. De az 5% is annyira brutál,hogy a top 5-ben benne van az osztályából. Ami nem rossz ha azt vesszük most GT-vel jött rá hogy is kellene használnia az erejét ahhoz hogy ne sérüljön meg.
Persze baromi erős az 5% is de azért az ellenség 4 éves korától csiszolgatja a képességeit. Bár elég rossz helyzetben van Deku emiatt, szerintem jól halad. De mondom várjuk meg az éles csatákat, hisz az a mérvadó. Ha semmi más haszna nem lesz, csak annyi, hogy tovább fenn tudja tartani az 5%ot már az is marha jó eredmény ( valahogy ezen az egy héten én nem várom hogy megemelje 10re, aztán persze az is lehet tévedek)
Ha azt vesszük hogy ezek a Nomuk a 100%-ot is bírják és a fő fagg, pumpálja őket képességel kicsit ijesztő, a másik meg ALL might szinte használhatatlan lassan 50 perc mire elég? Épphogy elbán az egyikkel már vége is az idejének, ezt valahogy nekik kell megoldani az öreggel, és Dekun lesz a főszerep, Lida pedig nagy szarba kavarja magát, érdekes lesz az a harc is.
Todorokira leszek kíváncsi még, mert valakivel ő is találkozni fog valamiért úgy érzem, meg az openingben is ott van valamilyen harcba szóval az is érdekes lesz.
Hát tele vagyunk találgatásokkal de ez így fasza nagyon fain a sztori.
Ez nem ugyanaz a város ahol Midoriya-ék tanulnak És nem csakk All Might létezik van még nagyon sok hős. A top 5 herok szerintem elég erősek lehetnek. Pl. Endeavor.
Ki tudja ki bukan fel?
Stain képessége amugy elég erős nem? Senki nem beszélt itt róla Akit megvág az nem képes megmozdítani egy végtagját sem. Legalábbis normális esetben. Erre volt példa a gonosz teleporter tag meg az "indián" aki a síkátorban elkapott.
Azt vágom, de azért már kezdi vágni a szitut All might, hát top 5 Hero pl.Endeavor éppen Shouto-val van gyakorlaton, a többit nem vágom, nincs ugyebár sorrend mint a One punch manbe csak annyit tudunk ki az első kettő.
A képesség meg Tomurán nem vált be mert utána megmozdult. (közben realize hogy egyszerre egy emberen tudja csak eltolni gondolom, )
Igazából nem tudom itt mi alapján vannak sorrendben a hősök. Erő és népszerűség gondolom.
Tomurán szerintem nem is használta a képességét. Ahogy ő is mondta csak tesztelte őt. Meg szeret az áldozatainak egy esélyt adni. Ha rátámad és elbukja a támadást utána lebénította volna őt is.
Ugrás a fórumra: |