AFR egyetértek, Pudding és Sanji kivételével (ízlések és pofonok). De én is reménykedek benne hogy most már nem húzza el Oda sokáig. Nem szabadna megtennie, süssék meg a tortát és kalap-kabát gyorsan el Wanoba.
One Piece manga
De még ha el is cseszi a végét, az nem teszi nem megtörténtté az elmúlt 50 fejezetet...
Katakuriék olyan erővel rendelkeznek, hogy egészen biztosan nem kell aggódniuk egy Brook-féle ember miatt. Arra, hogy rájuk nem veszélyes (bár Perosperoban nem vagyok biztos, de Katakuri más szint), 10 másodperc alatt rájött volna. Egy Katakuri-féle ember valószínűleg már bárkinek neki mehet a világon, nem ver meg mindenkit, de senki ellen nem kapna ki olyan gyorsan, hogy ne gondolhatná meg a harc közben is, hogy ez nem jó ötlet.
Inkább arról van szó, hogy fölöslegesnek tartja(tartotta) a beavatkozást. Az a jó kérdés, hogy most mit fog csinálni, amikor látja, hogy a sereg nem tudta őket elintézni.
Ez kissé erőltetett magyarázat, gondolj bele Jon, Katakuri elég okos ahhoz, hogy felmérje az ellenségeit, és biztos felmérte Luffyékat is, tudja, hogy mindegyikük legalább egy miniszter szintjén áll, Luffy és Nami elpáholták Crackert is, aki egy parancsnok volt, nem volt egyszrű meccs, de győztek, ezek után nem az lenne a logikus, hogy Katakuri és Perospero személyesen mennek ellenük, a gyalogokat meg inkább arra használta volna, hogy elvitesse a Sanit minél messzebb a parttól, hogy ne kelljen őrizni...
Ne haragudj, de én ilyen gondolkodást várnélk el egy parancsnoktól, kinek valószínűleg nem a két szép szeméért van 1 milliárd+-os vérdíja.
Persze nem azt mondom, hogy fogják el Luffyékat, de a tortasütögétésnél, meg a macskaegér játéknál vlami kreatívabbat várok Odától...
Nyilván katakuri ellen kevesek lennének jelen pillanatban, de perosperot szerintem bármelyikük elkapná. Szerintem katakuri szimplán a nagyobb falatra vár, ha egyáltalán meg akar velük küzdeni. Az viszont biztos, hogy a szalmakalaposok valami bikát még el fognak kapni ebben az arcban, ha nem is BM-ot akkor talán katakurit.. bár nekem meg mindig az a véleményem, hogy katakuritval nem lesz küzdelem. Ha meg mégis, lehet hogy úgy, hogy elkezdik a harcot, aztán megjelenik BM, aki dühből mindenkit aprít, utána megkapja gyors a tortát, elájul, Luffyek meg lelépnek gyorsan..
sziasztok. Nem szoktam hszt írni de most csatlakoznék
Én arra gondoltam hogy, ugye kaido elott kell még 1 bika ellenfél .
Szerintem katakuri pont meg felelne.
Még ha nem is most de ha luffyék elmenekülnek es katakuri követi őket wano elött szerintem simán harcolhatnának.
És bocsi ha hülyeséget írok nem figyelem minden hszt
Újra átpörgettem a fejezetek magyarul és meg kell jegyezzem, hogy Carrot teljesen súlytalan és jelentéktelen karakter. Ha nem lett volna itt se változik semmi. Legalább is Brülee elleni produkciója simán helyettesíthető. A karakterét teljesen ledegradálták egy bolond karakternek, mintha Chopper és Luffy keveréke lenne. A poén forrása elcsépelt, unalmas a karakter maga teljesen üres. Még a beköpései se tesznek hozzá a fejezethez. Az egyedi és aranyos kinézete az egyetlen, ami még említésre méltó benne.
Jinbe meg továbbra is idegesítő ezzel a face kontrolljával. Osztja az észt non-stop meg tervezget és, amikor nem jön be a dolog kidülled a szeme.
Teljesen tönkre teszi a mangát kiveszi azt, amiért szeretem. Luffy kiszámíthatatlan és váratlan húzásait. Ráadásul nem ő a kapitány ne parancsolgasson már mindenkinek.
Határozottan úgy érzem az utóbbi fejezetek egyáltalán nem így alakultak volna, ha ő nincs és még ha meg is halt volna a csapat jobb lett volna ennél a vég kimenetelnél.
Unalmassá teszi a mangát. Szóval összességében már imádkozom érte, hogy meghaljon. Bár sajnos ezt a szívem mélyén már valószínűtlennek tartom. Nincs rá szükség a csapatban ez egyértelmű számomra. Ahelyett, hogy hozzá tenne elvesz a mangából. Nem értem miért érzem így, mikor az Impel Downban és a Háborúban imádtam őt.
Nekem elég volt stratégának Nami.
Összességében úgy érzem azt kaptam a karakterétől, amit vártam. Ő egy olyan típusú karakter, aki sose fog beilleni a kompozícióba.
A mama családja akárhányszor olvasom újra briliáns még úgyis, hogy jó párat zsebre tett. (Smoothie, Compote stb)
Imádtam a légkörét és a hangulatát a családnak. Még a "gyengébb" karakterek is iszonyatosan erősek világ szinten. tökéletes képet festett egy Yonkou hatalmáról. Mama meg a hab a tortán. Ha nem lenne ez a betegsége és nem lenne egy 5 éves gyerek szintjén gyanítom a világ sz*rban lenne.
Ami kiábrándító, hogy hány év telt el a Time skip óta? Sok... és még mindig nem kaptunk egy normális harcot a csapat tagjainak. Itt minden adott volt hozzá és nem lett belőle semmi. Meddig akarja húzni Oda? Ezért lesz tényleg nevetséges Kaidou bukása, mert úgy fogják elverni őt és a tisztjeit, hogy előtte egy említésre méltó ellenfelet nem kapnak.
Nem akarok bele menni, amibe ti, hogy mi lesz a power upja Luffynak, mert nem érdekel. Ő még a kisebb probléma. Viszont a Három csapást, akik legyőzik már inkább kérdőjelesek lesz. Sanji hozzáérni nem tudott Doflamingohoz és ezek valszeg erősebbek nála, de legalább is egy szinten vannak. Mintha kezdene kicsúszni a kontroll. Ezt már nem fogja bevenni az emberek gyomra úgy, mint Eniess Lobby-t, az még úgy ahogy emészthető volt.
Ha találkoznak Weeble-el mit ér? Luffy legyőzi? És? A csapat ettől még nem kap értelmes harcot. Nem lesz erősebb és nem lesz hitelesebb.
Borzasztóan kíváncsi leszek ezt hogyan akarja áthidalni Oda.
Ugrás a fórumra: |