Nem volt egy izgalmas fejezet az tény, de engem valahogy nem háborított fel.
Nekem összességében az zavar a legjobban, ahogy elnyújtja a Big Mom elleni menekülést. Értem én, hogy Big Mom elég beteg mentálisan meg minden, azonban ez nekem már nem nagyon reális. Sokkal jobb lett volna a "történje valami csoda", ami által megtudnak lépni. Ha valahogy feltudnak jutni a hajóra kíváncsi vagyok Big Mom utánnuk tud-e menni, mert az kétséges, hogy Zeus most használható lenne-e számára. Abban teljesen egyetértek, hogy ez már nagyon meg lesz nyújtva, körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Dressrosán kifújt Luffy G4-e és időtnyertek neki, csak most ez szerintem kicsit hosszab lesz.
Pudding nekem még mindig skizofrénnek tűnik. Igaz nem lett kimondva a két személyiség, de a "hangulat változásaikor" azt sem tudja, hogy mi történt. Luffyék is úgy utaltak rá, hogy jó Pudding és rossz Pudding. Kicsit fárasztó néha, de engem ez sem akasztott ki.
Perosperon meg Katakurin nem tudom miért vagytok meglepődve, csak játszanak. Nyeregbe érzik magukat, főleg Perospero. Azt hiszik, hogy Mama elintézte Luffyékat, akkor mit görcsöljenek Brookon és Chopperen, Teljesen logikus volt, hogy rájuk mentek a katonák, Perospero egy idióta, egy helytelen következtetés által teljesen beleélte magát a győzelembe. Az esküvő alatt sem vette teljesen komolyan Begét és többieket, igaz jól megszívatta Nagy Fatert, de nem erőltette meg magát akkor sem. Katakurin is azt vettem észre, hogy megnyugodott és abban a tudatban él, hogy Luffyéknak annyi, kicsit engedett a védelmén, de ez nem ördögtől való szerintem. Közben Jon megelőzött teljesen egyetértek ebben vele.
Sanji meg, hát én a fejemet tenném rá, hogy bármit csinálna vele Oda, sose lenne jó. Ha tortát csinál az a baj, ha besegítene Katakuri ellen akkor is le lenne szólva, hogy mit akar ellene Sanji. Abban szerintem már régóta egyetértünk, hogy itt már senki nem lesz legyőzve Big Momék oldaláról, maximum Perospero, de szerintem őt is csak kijátsszák valahogy, ahelyett, hogy legyőznék. Ez a Sanji éve meg kicsit félre van értelmezve. Bevallom elején én is azt gondoltam, amit itt a többség ír, hogy bizonyítani fog stb, de az, hogy a történet köré épül az nem teljesen ekvivalens azzal, hogy elpicsáz valakit, csupán, hogy megismertük a múltját, eredetét. Félreértés ne essék már én is nagyon kivagyok éhezve egy jó Sanji harcra, de én már hónapok óta azt látom, hogy ez nem itt fog megtörténni. Mondanám, hogy én várom a legjobban, hogy visszajöjjön a régi badass Sanji, aki miután legyőzött valakit egy epic csatában, mond valami főzös tanulságot, de itt már mindenki erre vár. Ha a tortával sikerül megfékeznie Big Momot, aki ezután nem üldözi őket (bár azt még mindig nem tudom, hogy attól, hogy megeszi a hőnáhított tortát, miért állna le az üldözéssel), akkor azt mondom oké, ez is egyfajta bizonyítás, meg tett, attól függetlenül, hogy nem harcol. Ez egyáltalán nem védés volt, tisztában vagyok vele mennyire kifújt most a karaktere, de biztos vagyok benne, hogy visszafog térni az a Sanji, akire mindenki várt.
Caesar is befuthatna már tetézni a problémát.