Ha elmondanánk az elég nagy spoiler lenne.
De elárulok egy titkot, Luffyról fog szólni.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Igen, azért a manga miatt lehet 'sejteni'...
Nem mondhatjuk el, nagy spoiler lenne. Bár amilyen előzeteseket adtak (Dragon Ball is lesz) az igazi spoilert már lelőtték. :'D
Amúgy viccesen hangzik, de így Cracker kb természetes ellenfele Luffynak. A G4-nek jót fog tenni, hogy fel van hízlalva.
Ha jól emlékszem a Rogerrol is elmondták ,hogy nem ő volt a legerősebb volt nála erősebb nem is egy ,de mindig legyőzött mindenkit. Luffy is ilyen. Mindig talál valami módszert arra ,hogy legyőzze a nála alapjáraton erősebb embereket ... Most ez is mi már ,hogy " megeszem az ellenfelet " .. Volt más ilyen csatája is Luffynak ahol valami idiótaság miatt győzte le . De Nami meg is fogalmazta amikor Cracker beleszólt ebbe ,hogy kalózok vagyunk. Nincsenek szabályaink
Jó ég, fél évvel ezelőtt kezdődött a filler Marine Rookie Arc (március), utána pedig közvetlenül a Whole Cake Island Arc (április), nem csodálom, hogy élvezhetetlennek tartod. Tényleg nem igazán történt animében semmi, borzasztóan elnyútjva van szinte az összes rész, ráadásul a minőség is ingadozó. Én Dressrosa Arcig egybe néztem az animét még annak idején, lehetett pörgetni és úgy jó is volt, de a fentiek miatt már csak arc-onként fogom nézni egybe, mert 10 rész lepörgetve is unalmas, de egy arc egyben azért már jó (persze nyilván nem kell egybe nézni, úgy értem, akkor kezdem el, ha vége az adott arcnak).
Egyébként javaslom a mangát mindenkinek, minden héten nagyon várom és szerintem a többiek is, ráaádásul jókat szoktunk beszélgetni is róla manga topicban, sokkal kiegyensúlyozotabb.
burn3000 írta:
Én nem bírnék várni 3 hónapokat Így is kinyír az egy hét.. A manga meg nekem miért nem fekszik ? Egyszerűen nem bírom élvezni (
Szerintem is. Van aki animéket jobban szereti és van aki a mangát . Jelenleg maradok az animénél
Egyesítve 2017.09.19 22:33:49:
Szerintem is. Van aki animéket jobban szereti és van aki a mangát . Jelenleg maradok az animénél
Ugrás a fórumra: |