Sztem Nami visszatudja fogni Luffy-t, igaz nem egy szinten vannak, viszont Nami eléggé domináns karakter.
One Piece manga
Most mondom, Big Mom vagy a legénysége (ha a Nagy Anyó meghal) szövetséges lesz. Ebben majdhogynem biztos vagyok.
Remélem jó lesz a mai rész, már várom. Egyébként jó gondolat volt, hogy az esküvőn Luffy berúgja az ajtót, és észhez téríti vele az elvarázsolt - nászéjszakára váró- Sanjit. Nagyon nagy lenne.
Sajnálatos. Akkor majd jövő héten.
Így akkor az anime mégjobban beéri a mangát. :/
Egyébként ahhoz képest hogy mennyire el volt nyújtva Dressrosa, tényleg kevés választja már el a kettőt.
Valami olyan filler kellene ami kiegészíti a manga eseményeit.
Pl az elefánt előzménysztorija, vagy Jackről valami. Esetleg látnánk Zoun részletesebben a harcokat, vagy Sanjiékat.
Még akár egy kis hajókázásnak is örülnék. Meglátjuk.
SZERK.:
http://www.japan-...e2282.html
A forrás alapján holnaptól jövő hét csütörtökig tart a Golden Week, tehát MA MÉG RENDES MUNKANAP VAN.(Ha jól értelmezem.)
.... ja, ez igaz, csak megfeletkeztem róla hogy a Jump nem ma jelenik meg, hanem pont a golden weeken, és mi mindig csak a kiszivárogtatott részt olvassuk.
Akkor tehát
A HÉTEN NINCS MANGA!
Hát ez sosem jó hír. De mostanában különösen...
Olyan előzménysztorit biztosan nem fog az anime csinálni, ami még később fontos lehet a mangában. Márpedig Jack vagy Zunisha biztos, hogy fontos lesz még, szóval róluk sokkal többre ne számítsunk szerintem. De filler harcokat simán lehet, hogy kapunk.
A harckibővítésekre kicsit érzékeny vagyok. Általában két fajtája van ennek, amikor kibővíthető, és amikor nem, és általában mindig az utóbbit szokták kibővíteni... Mondok egy példát. Vangorf által említett első harc egy kibővíthető harc, nem láttunk belőle szinte semmit, igaz még így is fennáll a veszélye a sok spoilernek. Na és a második az nem igazán kibővíthető, mert az birizgálná az erőviszonyokat. Sanji simán lenyomta a csókát, szóval nem kéne torzítani, hogy a végére az jöjjön ki, hogy nagyon megizzad vele.
Lehet megköveztek, de akkor nézzünk valamit az új szövetségesekről.
Az új kapitányokról pl akik Luffy 'alatt' szabadon szolgálnak.
Most az hogy útba eshet-e egy sziget. Hááát.... Elv sietnek Zou-ra, szóval max vmi flashbacket képzelnék el.
A supernovákról pl nagyon jó lenne.
Téll.. Bonnie hogy van szabadon? Vhogy kiesett hogy mi történt vele az után hogy BlackBeard elverte és otthagyta a tengerészetnek.
Igen ez a filler harc szerintem sem a legjobb ötlet. De a supernovákat megnézném szívesen.
Bonnie-ra én is nagyon kíváncsi vagyok. Nem tartom valószínűnek, hogy ott akkor Akainu elől el tudott volna menekülni. Neki az a jó, hogy nagyon könnyen szem elől lehet téveszteni a képessége miatt. Ő az egyetlen supernova, aki érdekel is nagyon, mert úgy tűnik nagy jelentőséggel bír.
czera írta:
Lehet megköveztek, de akkor nézzünk valamit az új szövetségesekről.
Az új kapitányokról pl akik Luffy 'alatt' szabadon szolgálnak.
Főleg, hogy jelentőséggel bírnak. Enel története is fontos infókat tartalmazott és Jinbei is talált egy poneyglyphet.
Egyébként szerintem Nami lesz, aki megállítja az esküvőt, mint anno Thriller barkon Sanji. Ideje vissza fizetni az adósságot
Én még a Jack-Fujitoráék harc kibővítésének sem örülnék, egyáltalán. Nem véletlenül nem mutatta meg Oda, szerintem, ahogy a minkek harcát sem.
Pontosan, ott vannak az új karakterek, a mangaborító sztorik, lehet válogatni, és kaphatunk baromi érdekes filler sztorikat. Sőt, ha a borítókat csinálnák, akkor az nem is minősülne teljesen fillernek, ugye.
De az ilyen harcokat, vagy ismeretlen, de később még nagyon fontos karaktereket hagyni kéne.
Ugrás a fórumra: |