Jól látom, hogy a mangaplus-os OP-nek rosszabb a minősége, mint amit eddig megszoktunk? Ez valami hivatalos oldal, és szándékosan gyengítik, hogy vedd meg eredetiben? Vagy mi lehet az oka?
Mi csak az angol szöveget kölcsönözzük a fordításhoz. A szerkesztéshez a lehető legjobb minőséget szerezzük be: a Shonen Jump heti szinten beszkennelt lapjait
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
mangastream.cc - ez most az igazi mangastream, vagy csak a nevét használják valakik fel? és hová kerül fel hamarabb, ide, vagy a mangaplusra a heti adag one piece fejezet?
a mangastreamre előbb felkerül, de azok pontatlan fordítások. a mangaplusos a megbízható. viszont a szétszabdalt képek miatt én pl mindkettőt követem. Illetve nekem jobban bejött a sötétebb verzió úgyhogy mindig megnézem
Én megpróbáltam egy számomra hivatalosabb forrást megkeresni a biztonság kedvéért. Találtam is, méghozzá a worstgen oldalán, hülyeségeket nem írtak a linkelt cikkben, de még rengetek infóval szolgál ez a novella.
"Kaidou az erő szempontjából WB felett van". Ehhez még annyit hozzá tesznek, hogy Kaidou jobb egyéni harcos, mint WB, de WB pedig jobb nála kalózkodás szempontjából.
Big Mom és WB már Roger korában hatalmas kalózoknak számítottak. Mondjuk ez logikus is.
Egyébként én ahogy észrevettem, sokan félreértették azt, hogy Kaidou és Shanks egy generációba tartoznak. Nem tartoznak egyazon generációba, viszont mindketten egy WB/BM utáni nemzedékből emelkedtek fel. A kettő nem ugyanaz.
Hát hogy Kaidou erősebb lett volna mint WB ez max az öregsége és a betegsége miatt lehet igaz. Egyébként meg ez olyan hogy azt mondom A-t megveri B, mert b-t ha elfordítjuk görbéire egész formás lesz.
Nekem valahogy egyértelmű hogy nem tartoznak egy generációba, Kaidou felnőtt volt rendesen míg Shanks meg tökmag.
Aha, végtére Wb volt a legerősebb kalóz marinefordig, és ő volt az egyetlen kalóz, aki méltó ellenfél volt Rogernak.
Oden visszaemlékezés pedig szintén megerősíti azt a tényt, hogy Kaido alulmaradna Wb szemben .
Talán még Akainu is röhögne Kaido vagy Bm ellen . Nagy kár, hogy ezt sose fogom megélni, mert Akainu a bázison osztogatja a feladatokat .
Ezek közül max Bm múltját hiszem el, mert ezt látuk, és ráadásul szép kis birodalmat épített .Talán a legjobb a Yonkok közül.
Hát hogy Kaidou erősebb lett volna mint WB ez max az öregsége és a betegsége miatt lehet igaz. Egyébként meg ez olyan hogy azt mondom A-t megveri B, mert b-t ha elfordítjuk görbéire egész formás lesz.
Igen, a novellában külön meg is jegyzik, hogy nem tudják pontosan, hogy az öreg/fiatal WB-ről van-e szó. De nyilván az öregről. Bár azt is kiemelték, hogy az öreg WB nem sokkal gyengébb a fiataltól.
Szerintem ez egyáltalán nem valami monumentális dolog.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
dungeonlord írta:
Aha, végtére Wb volt a legerősebb kalóz marinefordig, és ő volt az egyetlen kalóz, aki méltó ellenfél volt Rogernak.
Oden visszaemlékezés pedig szintén megerősíti azt a tényt, hogy Kaido alulmaradna Wb szemben .
Talán még Akainu is röhögne Kaido vagy Bm ellen . Nagy kár, hogy ezt sose fogom megélni, mert Akainu a bázison osztogatja a feladatokat .
Naaa az azért kizárt hogy akainu-nak lenne bármi esélye az ellen a két állat ellen, főleg, hogy az egyik Gear4 luffy-t one hit-telte. Akainu erősebb mint Gear4 luffy, ez biztos, de egy Yonkou ellen esélye se lenne.
Kaidou meg soha nem volt olyan erős, mint most. Lehet, hogy most már feltudná venni a versenyt Roger-rel is.
Am így nézhet ki az erőviszony ( kisebb-nagyobb ugrásokkal) : akainu-->Kaidou, shanks, Big Mom-->Whitebeard, Roger
Szerkesztette: Giovanna - 2020.03.07. 12:20
Kaidou meg soha nem volt olyan erős, mint most. Lehet, hogy most már feltudná venni a versenyt Roger-rel is.
Azért Kaidouhoz hozzá tartozik az is, hogy meglehetősen fiatalabb lehet BM-től és WB-től, elvégre még csak nem is egy generációba tartoztak. Emellett Kaidou-nak nincsenek betegségei, nem haldoklik. Ebből következtetve, nem lenne meglepő, ha az öreg WB-nél acélosabb.
(...)
Ha ez igaz, amit feljebb linkeltetek Giovanna, akkor Bm is erősebb lenne Wbtől, aki nem rég egyenlően harcolt Kaido ellen.
Germa sbs követem, de amit ott említ Oda ,azt nem rajzolja bele a mangájában.
Ez csak akkor lenne igaz, ha Bm több sérülés szenvedett volna Kaidotól, és Oden pedig legyőzi normálisan .
Szóval amit ott olvastam, abból a mangából semmi se igaz.
Bm múltját elhiszem, mert láttam, és Vista a legjobb karforgatók között van szintén elhiszem, mert láttam.
De Kaido erősebb Wbnél? Kizárt, mert se a múltban, se a jelenben nem bizonyított .
Kid és Luffy mind2 újoncok az Újvilágban, szóval azt nem nevezném diadalmas győzelemnek .
Egyébként beigazolódott a gyanúm, mert a novella szerint WB parancsnokai közt tényleg nincs erőhierarchia. Ami azt jelenti, hogy a felállított rangsor nem számít tényezőnek. Legalábbis nem az erő alapján lett létrehozva. Szóval így én azt mondanám, hogy Teach nem azért lett a 2. hadosztály parancsnoka, mert volt benne elég kakaó, pusztán WB így döntött. Ezek szerint elég közel állhattak egymáshoz.
Valamint Thatch elmondása szerint, WB még nem volt beteg, mielőtt Ace még csatlakozott volna hozzájuk. De talán hazudhatott az állapotáról. Mondjuk azt nem igen értem, hogy Jinbei-nek miért hazudott volna.
(...)