Fúha, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon tetszett ez a fejezet
A borítóról: nagyon remélem, hogy ezek után Barto valahogy találkozni fog Shanksszal, és ha igen, látni is fogjuk, mert nagyon megnézném
A fejezetről: amikor Big Mom emberei rájuk támadnak, és Pedro meg Carrot szembeszállnak velük, Jinbe meg rájuk szól, hogy mindenképp együtt kell maradniuk és a menekülésre koncentrálni, akkor nekem Jinbe teljesen olyan volt, mint valami sztratégosz, és egy ilyen szerepet a későbbiekben is nagyon szívesen megnéznék tőle. Ő lehetne az, aki ilyen helyzetekben irányítja a többieket, mindig hideg fejjel végig tudja gondolni, mi a legjobb döntés az adott pillanatban. Jó, oké, igazából eddig is kb ezt csinálta, csak így most tudatosult bennem Eddig nem igazán voltam amellett, hogy Jinbe csatlakozzon, de egyre jobban megbarátkozok a gondolattal.
Nami támadása pedig nagyon badass volt, és aztán pár oldallal később Brook meg Chopper is, ahogy visszautasították Perospero ajánlatát (mondjuk nyilvánvaló volt, hogy nem fognak belemenni ) Végre most kezdem azt érezni, hogy tényleg volt értelme annak a 2 év edzésnek. Nagyon várom, hogy Brookék hogy tervezik megoldani ezt a helyzetet, bár szerintem félbe lesznek szakítva Luffyék által, akik pont a harc előtt/közben fognak berobbanni.
Pudding pedig szerintem is skizofrén. Csak azon gondolkodtam, hogy egyáltalán tudja e magáról
Végülis Cavendish tudta magáról (legalábbis úgy rémlik, de javítsatok ki, ha tévedek), szóval, ha Puddingnak fogalma sincs róla, hogy skizo, akkor a két eset legalább mégse teljesen ugyanaz.
De egy idő után úgy is minden tisztázódni fog körülötte (remélem), én egyelőre még nem akarom eldönteni, hogy most utálom vagy szeretem, majd eldől, ha Oda-sensei tisztázza a dolgokat vele kapcsolatban, addig is, kíváncsian várom a végét