szerintem a kettő közt lesz az igazság. HA meghal BM aki még él visszakapja, a holtak meg már holtak. Moria esetében is megmondták, hogy ha nem talál vissza az eredeti testhez, vagy helyezik bele másik testbe, a lélek is meghal.
One Piece manga
bakod-al értek egyet.
Lilin nem alkot hanem áthelyezi valaki lelkét valamibe vagy valakibe. Eddig minden Paramecia ami másokra hatott, másokat manipulált kivétel nélkül megszűnt a hatás ájulás vagy halál esetén. Ha akarjátok végig is sorolhatom őket.
Galdino viszont teremt. Bár ha jól rémlik a viaszbábui összedőltek mikor Luffy belelépett a szájába. De lehet rosszul rémlik nincs kedvem visszakeresni De az ő gyümije egy másik Paramecia típus.
Hát ez baromi jó ötlet, ráadásul ha tényleg lesz mondjuk Elbafon harc Mamáék ellen, addigra már tényleg nagyon kellene Naminak egy power up, hiszen addigra (vagy utána) mindenkinek kelleni fog egy erősödés, hiszen ott már nagyon közel leszünk BB-hez, az ő társai elleni harcot pedig egyelőre nehezen tudom elképzelni egy komolyabb fejlődés nélkül, főleg Namiék esetében. Oké, minden harc során fejlődnek, de így se tudom elképzelni, hogy ez majd elég lenne BB ellen. Persze kétséges, hogyan kapná meg Nami Zeus erejét, ennek ellenére jó ötlet.
Katakurihoz annyit, hogy ha lesz harc, biztosan nem Sanji ellen lesz. Teljesen esélytelen ellene, és hát egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy harc nélkül nem tudnak elmenekülni. Jó, nem teljesen esélytelen, mert azért remélem, hogy Sanji valódi erejét még nem láttuk, de akkor is abszurd feltételezni, hogy akár a teljes erejével is esélye lenne. Szerintem viszont Luffynak kiváló ellenfél lenne, ha meg valaki képes legyőzni most, az csak ő lehet, ráadásul történetvezetés szempontjából is előremutató volna a harcuk:
1. Egyrészt itt van a küszöbön Kaido, Luffynak pedig kell még egy komoly harc előtte, erre meg kiváló lenne Katakuri magas rangjával és erejével. Egyébként is furcsa lenne, ha egy 500 milliós ember menne neki Kaidonak, ellenben Katakurit legyőzve már nem annyira. Persze ott van Cracker, de erről mondjuk Morgans nem is tud.
2. Aztán simán elképzelhető, hogy Luffynak más ellen lesz a Kaido előtti harca (már ha lesz), mondjuk Weevil ellen, de őt meg egyre kevésbé tartom olyan erősnek - látva Mama embereit -, hogy Luffy lényegesen tudna fejlődni általa. Arról nem is szólva, hogy szerintem az arc végén Wano-ig nem igen fogjuk látni Luffyékat, kezdődik a Reverie arc, közbe Luffyék meg utaznak Zoroékhoz, gondolom.
3. Általában minden arc végén van egy komoly ellenfél, és lássuk be, bármennyire erős is Cracker, akkor is Nami segítségével győzte le Luffy, ráadásul nélküle nem is biztos, hogy sikerült volna. Amúgy meg történetben meg már tartunk ott, főleg így, Kaido előtt, hogy Luffy legyőzzön egyedül egy parancsnokot (nyilván egy komoly küzdelem után). Továbbá túl korán volt a Cracker elleni harc, ebből az következik szerintem, hogy a végére is tervez valamit Oda, főleg így, hogy a hajón várja őket Katakuri.
4. Dungeon elgondolkoztatott, mert tényleg nagyon hasonló Katakuri és Luffy gyümölcse, és hát rohadt jó lenne látni ilyen szempontból is a két erő összecsapását, úgyhogy még egy ok a harcra. Persze simán lehet, hogy csak kivetítem a vágyamat, miszerint nagyon megnéznék egy Luffy vs Katakurit, de szerintem elképesztően epic lenne
5. Luffy király akaratának első megjelenése óta minden arcban legalább egyszer tolt egyet, tehát Amazon Lilly óta mindig (leszámítva Zou-t, de ekkor nem is volt ellenfele). Szerintem teljesen egyértelmű, hogy most is lesz egy, és hát mikor lenne, ha nem egy 1v1 során? Persze egy nagyobb tömeget is kiüthet vele, de szerintem itt az ideje - főleg Doffy után -, hogy ennek a haki típusnak is megismerjük a valódi erejét. Ráadásul szerintem a király akaratával valahogy blokkolni vagy csökkenteni lehet a másik két haki erejét, hiszen úgymond ez a fő haki, és így Luffy Katakuri erős observation hakiját tudná valahogy csökkenteni. Nyilván nem véglegesen, hanem teszem azt, mondjuk megzavarná a tudatát vele, így ő nem látna vagy kevésbé látna a jövőbe. Egyébként is van annyira gyors szerintem Luffy G4-be, hogy ezzel valamennyire kompenzálni tudja Katakuri erős megfigyelését. A busoshoku hakinál meg simán eltudom képzelni, hogy például az anyag erejét csökkenti a király akaratával, tehát az ezzel a hakival bevont testrész szilárdságát, hiszen ha Shanks képes volt egy hajót megrepeszteni, akkor ez is elképzelhető, főleg úgy, hogy tök logikus, hogy a legfőbb haki típus képes gyengíteni a többit. Egyébként is Luffy ebbe a legtehetségesebb, ideje lenne már látni, hogy ez mit is jelent, mert Doffy ellen pl. nem tűnt úgy, hogy erősebb lenne a király akaratába, inkább egyenlőnek tűntek. Másrészt ez Shanks erejét is megmagyarázná valamennyire, főleg Mihawk tekintetében.
Aztán lehet csak képzelődöm, mindenesetre egyáltalán nem tudok elképzelni egy Sanji vs Katakurit, viszont Luffy ellen szerintem nagyon epic lenne.
szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy - teljesen ellentmondva önmagamnak - igazából nem igen tudom elképzelni a Luffy vs Katakurit, hiszen túl fáradt ehhez Luffy, kiadós pihenésre meg nem lesz ideje. De azért reménykedem.
Nagyjából ezeket kibeszéltük előtte. De a király haki csak a gyengébbeket tudja kiütni. A többiekre igazán nincs hatással, max meglepődnek hogy valaki ismeri. Nyilván minél erősebbre fejleszted annál erősebb ellenfeleken fog hatni -lásd BM. De egy Katakuri ellen aligha használna, hisz még erővel se tudnák leverni...
Zorotól és Sanjitól 1 shichibukai vagy 1 Yonko parancsnoki küzdelmet várok mind2től.
Eredménytől függetlenül,már harcolniuk kellene.
Nem sokat tévedtem az erőviszonyok kapcsán,mert most Nami villantot egyet egy Yonko ellen.
Én megmondtam, hogy ne 2fejezet alatt várjátok az arc végét. Mert az lehetetlen. Szerintem még 1-2hónapig nem lesz vége az arcnak a sok szünettel együtt.
A fejezetről majd később írok,mert megvárom a fordítást. Az új fejezet nagyon sokat javított a színvonalon.
Nami,Brook és Luffy sok év után végre felnőttesnek érzem a karakterüket.(A halméreg poént továbbá se díjazom)
Már csak Sanji van vissza.Aki khm Sanji év khm,khm lenne.
Ebben nagyon egyetértek dungeon. Ők azok hárman, akik mát kiléptek az árnyékikból. Dressrosán a többiek sem alkottak semmi meglepőt. Doflamingo nagypn bika volt, de az emberein nagyon látszott a "kiöregedés" meg, hogy már jóideje csak a babérjaikon ültek. Igaz Zoronak volt pár epic jelenete timeskip óta, azonban számomra ő sem alkotott még semmi újat/kiemelkedőt Pica legyőzésével. Neki majd remélhetőleg a Shogun lesz ilyen momentum. Robin, Usopp, Franky és Chopper eddig nem csinált semmit, Sanjinak is van még mit a tejbe aprítani, ennél sokkal több van benne. Nem lehetetlen ez, most megmutatta Oda Brook és Nami is alkotott 3 kiemelkedőt.
Amúgy a mérgeshal jelenettel nekem nem volt bajom, egy kérdésre választ kaptunk, Luffy nem teljesen immunis a mérgekre. Ha ezt nem hozta volna be, szerintem már ez is párszor felmerúlt volna itt a fórumon.
kristofkristof Chopper és Robin eredményeivel elégedett vagyok.Nami és Robin inkább támogatónak mondható ,mert Dressrosan és Totland mind2 remekül támogatják a társait. Egyelőre elégedett vagyok ennyivel,mert mind2 ki maxolta Oda.
Chopper pedig szintén jól harcolt a Totland arc elején.Carrotal együtt gyorsan és szépen elintéztek 1Yonko csapatot.
Frankynak volt egy szép Ph küzdelme,de az kevés.Dressrosa és Punknál mind2 elbohóckodta .Oda túlságosan egy Ace Venturát akar belőle csinálni.Ez itt a gond,..
A legnagyobb problémám még mindig Sanji,akit Oda nem akar vagy kitrollkodja a karakterét.One peice egyébnél már leírtam mindent.
Halméreg egy erőltetett poén volt.Szóval erről inkább nem is akarok beszélni .Felesleges filler jelenet volt .
Én úgy tudom, hogy nem lesz. Múltkor épp ezt beszéltük, de nem emlékszek már hogy volt pontosan.
Valami olyasmi hogy a múlt héten 2 Jump szám jelent meg 1db one piece résszel. Most ezen a héten nincs Jump (hisz előző héten volt), majd csak a jövő héten..
Ha tévedek gyorsan javítson ki valaki, ne a hülyeség terjedjen!
July 24th: Issue #34 – One Piece Chapter 873
July 31st: Issue #35- No One Piece Chapter
August 7th: Issue #36-37 – One Piece Chapter 874
August 14th: No Weekly Shonen Jump
August 21st: Issue #38 – One Piece Chapter 875
Itt a dátumot úgy kell nézni, hogy a Jump megjelenése előtti csütörtökön jön általában hozzánk, szóval a most hétfői dupla Jump ban egy jelent meg amit mi multhét csütörtökön láttunk, jövőhét hétfőn szünet tehát most nincs manga, szóval legközelebb várhatóan 17-én olvashatjuk a 875-öt.
czera írta:
Én úgy tudom, hogy nem lesz. Múltkor épp ezt beszéltük, de nem emlékszek már hogy volt pontosan.
Valami olyasmi hogy a múlt héten 2 Jump szám jelent meg 1db one piece résszel. Most ezen a héten nincs Jump (hisz előző héten volt), majd csak a jövő héten..
Ha tévedek gyorsan javítson ki valaki, ne a hülyeség terjedjen!
Lehet tudatlan vagyok ilyen téren, de valaki leírná röviden ha lehet mi köze a Shonen Jumpnak ahhoz ,hogy jön vagy nem jön ki a héten one piece. Talán szerződésük van ,hogy csak akkor jelenhet meg One Piece manga ha a Jumpból is jelenik meg azon a héten?Vagy ez a Jump ez maga amibe a One piece megjelenhet ?Vagy hogy is van ez?Bocs mert nem vágom
Ugrás a fórumra: |