A legrosszabb teóriák kezdődnek úgy One Pieceben, hogy valaki meg fog halni... Ugyan van rá halovány esély, de akinek eddig Luffy felvetette a csatlakozást az mindig a csapatban kötött ki. Igaz Jinbe már elég rég ígéri, de Namira is rengeteget kellett várni. Szóval szerintem (és remélem) most se lesz másképp.
Amúgy Puddingot el tudom képzelni, hogy Mamát a tortával megállítja... De Katakurit hogyan? Az agymosáshoz elvileg le kell fogni (mozdulatlanná tenni) a pácienst. Anno Reiju sem tudott mozogni ebből gondolom. Nyugodt körülményeket meg nem várnék ilyen helyzetben. De majd kiderül én már várom
Dungeonlord: Most Aug 4én jött ki a 86. kötet amiben szerepel az ominózus jelenet. Jinbe szövegében a logia helyett a kötetben paramecia áll.
Azt már értem,de oldaként hol tudtátok meg?
Szerk:
Nem akarom védeni Odát,de szerintem Kataruki képessége hasonló Luffyhoz.
Ha Hiei jól írta le a mochit,akkor lényegében Kataruki is egy gumi féle ember
Én sem akarom kimagyarázni a dolgot, de itt http://naruto-kun...iece/865/9 és a többi támadása hasonlít Luffyhoz.Mind 2 kemény és rugalmas anyagból állnak.
Egyelőre nincs más magyarázatom.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.06. 10:29
bakod
Egy ellenpélda. Vivinek is felvetette és még sem lett Szalmakalapos.
Azonban tény hogy kicsi az esély Jinbe halálára bár sokat nyomna a komolyságban de minden Yonkounak eddig 3 Parancsnoka volt így kell még egy valaki Zoro és Sanji mellé aki le tudhat majd verni egyet és ez lehet Jinbe.
Hasonlít hisz a mochi ragadós és nyúlékony de szerintem egy másik Paramecia kategória.
Luffy Gomu Gomu no mi-je a testét gumivá változtatta.
De látszólag Katakuri Mochi Mochi no mi-je nem ilyen hanem olyan mint Trebol Beta Beta no mi-je vagy Galdino (Mr. 3) Doru Doru no mi-je. Tehát a bőrén keresztül képes termelni az adott anyagot és manipulálni azt vagyis jelen esetben a mochit.
AFR igen viszont Vivinél volt kötődés a szülőföldjéhez. A többieknek nincs már ilyen vagy erősebb a kaland vágy. Akkor én is sajnáltam hogy nem megy velük, viszont akár Alabasta is Luffy védelme alá kerülhet. Ki tudja a jövőben mi lesz? (tudom most még csak az új világot osztották fel maguk közt a Yonkok. De pl a Kuják szigete szinte biztos hogy csatlakozik a Mugiwarákhoz, ha a shichibukai rendszerét tényleg eltörlik. A gyojinok szigete szintén BM leverése után).
El tudom képzelni hogy a végső nagy háborúban a Kuja kalózok sőt talán az egész nép, Alabasta, Ryuugo királyság (asszem ez a neve a Gyojin királyságnak), Kuzan (tuti hátsószándékkal ált be BB-hez), Cobyék, Smokerék sőt Fujitorán se lepődnék meg ha a Szalmakalaposok oldalán harcolnának a kormány megbuktatásáért.
És egyébként Katakurival kapcsolatban is, miről beszéltek? http://naruto-kun...iece/865/9
Bege támadása egyértelműen nem ment át rajta, meg is maradt a fejemben, hogy olyan volt, mint a gumi. Úgyhogy egyedül Ichiji támadása lehet baki, de ott meg egyáltalán nem látni rendesen a dolgot, simán bele lehet magyarázni.
Ellentétben Trébollal, ami mindenhogyan baki, szerintem ez simán elfogadható.
Lehet én vagyok a hülye, de nekem tisztán úgy tűnik, hogy átmegy rajta. Az első panelekben nyúlik a Mochi a felkiáltó jeles panelben még jobban megnyúlik. Amikor meg támad mögötte becsapódnak a golyók. Vagy mi az a robbanás szerűség a háta mögött? Azt hittem az utal arra, hogy átmentek a golyók.
És egyébként Katakurival kapcsolatban is, miről beszéltek? http://naruto-kun...iece/865/9
Bege támadása egyértelműen nem ment át rajta, meg is maradt a fejemben, hogy olyan volt, mint a gumi. Úgyhogy egyedül Ichiji támadása lehet baki, de ott meg egyáltalán nem látni rendesen a dolgot, simán bele lehet magyarázni.
Ellentétben Trébollal, ami mindenhogyan baki, szerintem ez simán elfogadható.
Lehet én vagyok a hülye, de nekem tisztán úgy tűnik, hogy átmegy rajta. Az első panelekben nyúlik a Mochi a felkiáltó jeles panelben még jobban megnyúlik. Amikor meg támad mögötte becsapódnak a golyók. Vagy mi az a robbanás szerűség a háta mögött? Azt hittem az utal arra, hogy átmentek a golyók.
Ha jobban megnézed, látható hogy nyúlik, de a golyók azon a pontot távoznak, ahol becsapódtak. A teste visszaugrik az eredeti állapotába. Ha megnézed három golyó van az arcán.
Ott ahol mondja hogy "Szóval elárultál minket Bege" ott esnek ki elöl a golyók.
Az a robbanás valószínű hogy csak a rúgás indításának rajzolása és nem robbanás vagy becsapódás.
El tudom képzelni hogy a végső nagy háborúban a Kuja kalózok sőt talán az egész nép, Alabasta, Ryuugo királyság (asszem ez a neve a Gyojin királyságnak), Kuzan (tuti hátsószándékkal ált be BB-hez), Cobyék, Smokerék sőt Fujitorán se lepődnék meg ha a Szalmakalaposok oldalán harcolnának a kormány megbuktatásáért.
Igen erre már én is gondoltam messze van az még de könnyen lehet. nem biztos hogy a megbuktatásáért, mind inkább a nem kívánatos személyek kipucolása végett.
Hiei írta:
Nem volt túl tartalmas rész, de azért nagyon adta. Pudding meg szerintem színészkedik már megint. Nem hiszem, hogy az ő átállásának eljött az ideje.
Én már azt se hiszem, hogy egyáltalán el fog, a 873-as fejezetbeli megnyilvánulása annyira felkurta az agyamat, hogy az se érdekel, ha megmarad egy 2 arc-os mellékszereplőnek, egy percig nem érdekel a sorsa, ugyanolyan agyilag hulladék mint Big Mom....
Egyébként az előző fejezet után teljesen nyilvánvaló, hogy színészkedik.....
Tessék? Szerintem nyilvánvaló, hogy a családjának hazudott (nem is tehetne mást), és most mondta Chiffonnak az igazat. http://readms.net...74/4476/20
Az, hogy a háttérben (ami nekünk szól, Pudding igazi gondolatai, azt nem lehet lehazudni) Sanji van, az, hogy a múltkor irigy lett Namira, az a szöveg, hogy "her eyes tell the truth"...
100%, hogy beleszeretett Sanjiba, és ez most ki is bukott belőle. Számomra ez volt a fejezet fénypontja, nagyon örültem neki, erre itt meg szapulod Nemár.
És ez véleményem szerint akkor is igaz, ha aztán Sanjinak megint adni fogja a kemény csajt (merthogy sajnos sztem adni fogja, de ne legyen igazam).
...
Ezért is vagyok biztos benne, hogy Pudding fogja őket valahogy kirángatni a helyzetből, és igazat mondott. Mert ha nem kapnak segítséget, innen nem fognak elmenekülni. Ha a Mamát meg is állítják valamivel, Katakuri ellen a jelenlegi állapotukban EGYÜTT sincs esélyük.
De tényleg, ritkán érzek valamit úgy, hogy 100%, de szerintem ez teljesen egyértelmű Nagyon csodálkoztam, hogy szerintetek nem...
De persze hogy hogyan oldja meg Pudding (vagy valaki más), hogy elszökhessenek... Ötletem sincs, de még ötletkezdeményem se. Ezért is várom nagyon
Aztán persze meglátjuk.
Mindenesetre szokásosan baromi jó fejezet volt, nem félek, hogy a végét fogja elbarmolni Oda.
Jon, a próféta szóljon belőled.
Lehet, hogy igazad van, de bennem valahogy mély nyomot hagyott az, amikor azt mondta egy fejezettel ez előtt, hogy Sanji megalázta, valhogy rettenetesen ostobának érem ezt a hozzáállást, persze nem vártam csodákat, meg azonnali drasztikus megváltozást, de ez valahogy nagyon rosszul jött ki...
Meg hát nagyon biztos volt abban, hogy Chiffon hallgatni fog rá, ezek után nehéz elhinni, hogy teljesen igazat mond, persze lehet, hogy mostmár van benne igazság is.
Arra én is egyre kíváncsibb vagyok hogyan fognak meglépni, mert jelenleg erre semmi esélyük...
Meg hát most őszintén, mire Chiffon és Pudding összehozzák a törtát, főleg egy akkora méretűt, ami mamának megfelel, az nagyon optimális becsléssel is több óra, elég hülyén fog kinézni, ha Luffyék ez idő alatt végíg fogócskát játszanak majd vele.
Szerkesztette: Csibe - 2017.08.06. 21:15
A fejezet marha jó volt . Főleg hogy mama dilijei a lelkecskéin is meg látszanak Abba gondoltam hirtelen bele Naminak mekkora power up lenne ha Big Mom legyőzése után valahogy Zeusz hozzácsapódna . A képességeihez ha belegondolunk illene , meg még mindenképp kell erősödnie neki is a történet folyamán .
Ez kizárt a Démongyümölcsök alapvető működése miatt. Amikor a gyümihasználó eszméletét veszti vagy meghal a hatása megszűnik. Jelen esetben minden Lelkecske visszaváltozik és az elvett évek visszajutnak a tulajokhoz. Így azok akikből kitépte az életet még az is lehet hogy feltámadnak.
Ez egyáltalán nem biztos csak feltételezés. Ha így lenne, akkor mi van azokkal, akik meghaltak azáltal, hogy elvette az életét feltámadnak? A testük már rég elrohadt
Ez egyenlőre spekuláció csak.
Többször elmondták már hogy ha egy gyümölcshasználó meghal vagy elájul a képességének hatása eltűnik. Úgyhogy ezt biztosra veszem. És így Pedro is megmenekülhet a halál elől.
Az egyetlen kérdéses rész hogy a halottakkal mi lesz. Feltámadnak? Zombik és Brook másolatok fognak rohangálni? Vagy nekik már kapó és az életerejük a semmibe vész?
Lenyegében Lilin képes lelkeket kiragadni és tárgyakba növényekbe helyezni. Szóval inkább úgy képzelem a képességét, hogy a lelkeket be és ki tudja venni. De a halála nem jelenti azt, hogy egy már a képességével alkotott dolog eltünnek ha meghalna. pl. ha mr.3 alkot egy viasz falat akkor a halála után is megmarad a képességével alkotott dolog. Persze ez is csak feltételezés de van benne logika. Ràadásul azt a pár panelt nem hiszem, hogy Oda ok nélkül rajzolta ez nem vallana ráadásul mint írták Naminak Zeus elég szép power up lenne. Illik is hozzá Zeus, egy ilyen beszélgetés után Namihoz való szegődése egyáltalán nem irrealis. Aminek borzasztóan örülök.
Puddingról pedig mèg tavalytóta megvan a vélemenyem, amin nem is akarok és nem is fogok változtatni, pláne az esküvő után.