Na ez most meglepett. Ez tényleg elég érdekes lesz, ha ezek után nem logia.
One Piece manga
Vista nem használt hakit és Shirohige se tudott. Marco mondja is, hogy ha képes lenne rendesen hakit használni már halott lenne. Ez is utalt rá, hogy haldoklik. Akainu ellen is a harag volt, ami miatt képes volt rá. Kizarut se tudta megvágni Shirohige.
Az ilyen dolgokat nem értem. Már Trébolnál is ultra gáz volt erre megint Nekem senki ne magyarázza meg, hogy Tréból felhúzta a lábait a fejébe magzat pózba és ezért nem vágta meg Usopp, mert ez képtelenség
Usopp sose robbantotta fel Trebol-t.
Kettévágta és a mangában még azt is rá lehet mondani hogy nem teljesen ugyanis kb csak a teste 2/3-a látszódik a rajzon.
Azonban itt Katakuri látványosan kettészakadt.
Minek kell utólag hülyeséget csinálni?
Ez biztos? Hiteles forrás hogy Paramecia?
Akár hogy bámulom a képet amit linkeltél nem tudok olyat mondani ami lehetséges lenne úgy hogy Paramecia.
Eddigi tudásunk szerint ébredéssel nem lehet ilyesmit megmagyarázni bár még csak Doffy rendelkezett felébredt Parameciával.
Germa66 írta:
A kardforgatós dolgot Crackerre és Smoothira mondtam nem Sanjira. Mert azt írták hogy mivel ez a kettő kardforgató ezért nekik csak kardforgatók lehetnek az ellenségeik. Sanjiban teljesen egyetértek veled sztem is hülyén nézne ki.
Hiei írta:
Akainu pedig semmit nem fejlesztett ki rá miről beszélsz? Shirohige széttrancsírozta a fejét. Egyszerűen az erősebb haki nyer slussz passz..
Ezzel rá is mutattál, hogy miért kellett Katakuriból Parameciát csinálni. Mivel itt Luffy kombinálta a képességét hakival, míg Cracker csak hakit használt. Így Luffy támadása erősebb volt. Viszont egy Logia nem keményedhet meg, mert elveszíti a Logiából adódó képességet. Sebezhető lesz. Szóval Akainu képtelen hakit és képességet egyszerre használni ezért gyengébb képesség a Logia az Újvilágban a többinél.
Katakuri viszont használt Kokát, ami érdekes is volt annak fényében, hogy Logia, de így már érthető miért volt képes egyszerre használni a mochi képességet és a hakit. Viszont Bege akkor is rommá lőtte és ez baki.
Nem lenne attól sebezhető. Luffy is összhangba hozta a gyümi képességével a Fegyverzetet máskülönben ő is rugalmatlanná válna ahol Haki borítja. Ha erre egy Paramecia képes egy Logia miért is ne.
És a Begés és a betett képen látható szétszakadás nem baki akkor ha mochival veszi körül a valódi testét.
Nem látni hogy teljesen szétszakad simán lehet hogy csak a mochi réteg szakadt szét és eltalálta a valódi testét.
Bege lövése meg a mochi rétegben akadt fenn.
Alaposan átgondolva nem is annyira logikátlanság.
És dungeonlord van ahol a gyümi dönti el és van ahol más. De nincs olyan hogy mindig a gyümi különben gyümi nélkül jelenésed se lehetne.
Azért, mert a logia szétválik Luffy meg nem. Ha Kokát használsz nem tudsz szétválni. Bege lövése átment a testén. Szóval Katakuri szerinted valójában törpe? Ez komoly kérdezem, mert más különben eltalálta volna a átmenő lövés. Mégha körbe veszi is magát mochival.
Te pedig ne moderálj, mert nem vagy moderátor. Én majd eldöntöm mit és hol teszünk. Jelenleg ez itt épp igen aktuális téma lett, hála Oda húzásának. Teljesen normális, hogy logikus magyarázatot akarunk rá találni.
Nem moderálni akartam hanem csak javaslat lett volna.
De akkor mindegy bocs törlöm
Az igaz hogy szétválni nem tudsz de mint pl: Smoker a kezén használta a Kokát a testén meg a gyümit.
Ha átalakítod a tested és utána keményíted akkor még az a Logia képességre is képes lehetsz.
Arra nem emlékeztem hogy átment rajta.
De most hogy mondod miért is ne.
Trebol se volt épp átlagos kinézetű.
Simán lehet hogy törpe lehet egy féltontatta de az is lehet hogy csak kisnövésű mint a főszakács. Tök poén lenne ha az igazi kinézete egy chibi figura lenne.
A logia vagy hakit vagy a képességét használja egy adott test részén. Tehát Smoker hakit tett a kezére így elveszítve a füst képességet rajta. A maradék testrészein viszont valóban képes a Logia képesség használatára. Viszont ők eddigi ismereteink szerint nem képesek kombinálni a kettőt. Tehát a kezén vagy Koka lesz vagy füst Smoker esetében. Míg Paramecia és Zoan esetében már láttuk, hogy képesek egyszerre hakira és képességre is. Tehát az kombinálható. Ami teljesen logikus véleményem szerint.
Hmm így eljátszva egy chibi Katakuri gondolatával Elég vicces lenne és megmondom őszintén még badassnek is mondanám Az biztos, hogy meglepne. 1 milliárdos vérdíjjal ilyen kulcstartó méretű törpétől még illene is Mama családjába
Én úgy emlékszem hogy amikor Marcoék próbálták visszatartani meglepődtek hogy a hakis támadásaik nem használnak. De lehet rosszul emlékszem majd visszakeresem. Mivel azonban Katakuri paramecia így ez a szála a vitának már nem aktuális úgyhogy nem húzom tovább.
Amikor BM először tombolt és kinyírta Moscatot láttunk egy Tontattát a miniszterek között. Az lenne Katakuri?
Am sztem Cracker csak azért tudta megvágni Luffy karját mert a hakija annyival erősebb volt.
Igaz végig gondoltam az összes eddigi Logiát és nem tudtam olyat kitalálni ahogy együtt működne a két képesség. Max Kuzan, Sakazuki és Ace/Sabo gyümijénél a hőhatás még működne tehát Kuzan jéghideg fagyasztó Fegyverzet a többi meg forró. De ezek se teljes egyesítések.
Na látom neked is bejön a lázadó keménymotoros vagy milyen kinézet alatti chibi külső
Germa66
Azt a Tontattát eddig észre se vettem. Bár sajnos nem hasonlít Katakurira de nem is látni annyira jól. Lehet ő az.
Most gondoljunk kicsit bele a 4 vagy hány méteres BM és egy kb 10-20 cm-es tontatta az ágyban? Naaagyon durva
Hiei írta:
Ezzel rá is mutattál, hogy miért kellett Katakuriból Parameciát csinálni. Mivel itt Luffy kombinálta a képességét hakival, míg Cracker csak hakit használt. Így Luffy támadása erősebb volt. Viszont egy Logia nem keményedhet meg, mert elveszíti a Logiából adódó képességet. Sebezhető lesz. Szóval Akainu képtelen hakit és képességet egyszerre használni ezért gyengébb képesség a Logia az Újvilágban a többinél.
Katakuri viszont használt Kokát, ami érdekes is volt annak fényében, hogy Logia, de így már érthető miért volt képes egyszerre használni a mochi képességet és a hakit. Viszont Bege akkor is rommá lőtte és ez baki.
Hiei írta:
Viszont egy Logia nem keményedhet meg, mert elveszíti a Logiából adódó képességet. Sebezhető lesz.
Ugrás a fórumra: |