Nincs olyan ember aki ezt vállalná Nagyon sok részről lenne szó. Szóval a közel jövőben nem valószínű.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Nálunk nincs olyan, hogy nincs, maximum olyan van, hogy "majd" XD
Tervezem egyébiránt a teljes sorozat formázását/égetését, valamint a feliratok 100%-os MEGA-n lévő videókhoz való időzítését, csak éppen két tök különböző videó verzióról van szó, így gyakorlatilag kb 500 gigányi videó letöltésről volna szó ^^
Mindent elmondtam a mangában.Sajnálom Sanjit,de az apjának adok igazok.Mindenben.
Sajnos Cracker vs Luffy,Nami közömbös véleményem van. De összegségben csalódtam.
Reménykedtem,hogy legalább Cracker küzdelem minőségi animációt kap.
2016óta az első nagy csalódásom.Remélem a másik nagy arcot (spoiler) nem fogják elrontani.
kristofkristof írta:
1 órás special.
beuwolf15 írta:
nem tudjátok mikor lessz elérhető a mostani special mer úgy tudom ez az 1 órás 1-jén volt bocs ha rossz helyre írok sorry
Tapion-sama írta:
OKTÓBER 1-jén, vasárnap DUPLA EPIZÓDDAL jelentkezik a One Piece anime. Ezen a napon nem lesz Dragon Ball Super epizód.
OKTÓBER 8-án, vasárnap DUPLA EPIZÓDDAL jelentkezik a Dragon Ball Super anime. Ezen a napon nem lesz One Piece epizód.
Ez a dupla részes megjelenés az esetek többségében mindig "képmutatás" volt. Narutonál is mindig úgy volt a dupla rész, hogy az előtte való héten nem jelent meg új epizód, tehát ugyanott tartunk. Az meg várható volt, hogy pont a One Piecenél nem fognak hozzánk vágni "plusz egy részt" a manga és anime közti kevés távolság miatt.
A mai rész után is kisebb űrt érzek, szóval én sem fogok hanyatt esni majd a dupla résztől elsején. Vannak olyan jelenetek a mangákban, amire azt mondanánk, hogy ezt megnézném kicsit kiegészítve, részletezve stb. Azonban a mostani egyáltalán nem volt ilyen. Az oké, hogy valamennyire megmutatják, hogy Luffy rájön Cracker képességének "gyengéjére", de ennyire szájbarágni túlzás volt. (Tudom, hogy manga-anime távolság miatt van, nem kell megjegyzeni. ) Csak ez most valamiért nem annyira jött be, pedig nagyrészt eddig meg voltam elégedve a harccal a körülményekhez képest. Erre is azt tudom mondani, hogy mangában sokkal jobban átjött.
Azonban a következő rész nekem ígéretesnek tűnik. Azutáni héten meg ugye a dupla rész, aminek a rajzolása és animálása az eddig látottak alapján jónak néz ki. Néztem több előzetest is, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy az alap képmutatáson túl nem élnek vissza a helyzettel. Legalábbis ha minden benne lesz, ami abban az előzetesben, akkor valóban dupla részről beszélünk minőségileg is nem csak idő szempontból, tehát remélhetőleg nem fogják vészesen húzni az időt benne. Bár ettől függetlenül még nem élem magam bele.
kristofkristof írta:
Ez a dupla részes megjelenés az esetek többségében mindig "képmutatás" volt. Narutonál is mindig úgy volt a dupla rész, hogy az előtte való héten nem jelent meg új epizód, tehát ugyanott tartunk. Az meg várható volt, hogy pont a One
Ugrás a fórumra: |