https://i.imgur.c...kQIKNQ.jpg
Független attól, hogy milyen volt ez a harc, azt szerintem mindenki elismerheti, hogy ez nagyon szép volt Luffytól.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
https://i.imgur.c...kQIKNQ.jpg
Független attól, hogy milyen volt ez a harc, azt szerintem mindenki elismerheti, hogy ez nagyon szép volt Luffytól.
Én közbe rájöttem. Nazomuzu valami olyasmit jelenthet, hogy nehéz rejtvény, talány.
Nazomuzu is obviously Pekoms and even Luffy knows it. Ebből, pedig arra következtetek, hogy Caesar lesz azxD
Tuti CC lesz az már megint valami álnéven.
Közben azon gondolkozom, hogy telihold van még? Mert akkor lehet mégis Pekoms az, de valamiért valószínűtlennek tartom.
Szóval a végén csak Luffy nyert, de tényleg csak egy hajszálnyival. Bár a spoilerből is nekem ez inkább döntetlennek tűnik.
Amúgy Katakuri lehet ezek után odateszi magát és ő is elkezd erősödni. Bírnám, ha megmaradna Luffy riválisának, mint anno Rogernek, Fehérbajusz vagy Shiki.
Hmm, lehet Sanji leszokik akkor a cigiről? Megmondom őszintén én örülnék neki, ha ez egy jövőbeli Sanji Pudding kapcsolatot jelentene.
Beb*szna ha leszokna a cigiről. Ne is mondj ilyet. Az kéne még, hogy kiheréljék Sanjit. Egyszerűen kapni fog egy csókot. Oda tuti nem veszi el tőle a védjegyét. Esetleg egy olyat eltudok képzelni, hogy azt mondja Pudding, hogy amíg nem jössz vissza értem nem gyújthatsz rá.
Na jó én teljesen összezavarodtam. A 884 fejezetben láttuk Pekomsot Tamagoékkal épp meglepődik, hogy eltűntek a tengeri csigák. Előtte beköpte a Gyojin kalózokat, hogy segítenek Luffynak. Azóta nem láttuk. Erre most hirtelen megszerezte Brülee-t és úgy dönt megmenti Luffy-t. Egyszerűen nem értem. Még ha azért is ment Mamáékhoz, hogy megtudja a tervet és a helyzetet. Hogyan szedte össze Brülee-t? Nélküle nem tud bemenni. Luffy nem hiszem, hogy oda adta neki, mert nem találkozhattak. Pekoms egy elhagyatott helyen volt, ahol nem hiszem, hogy volt tükör. Így ő nem adhatta oda neki. Luffy elengedte volna és ha el is engedte hol szedte őt össze Pekoms, mikor Tamagoékkal volt?
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt Oda hogy magyarázza majd meg, ha ez történne. Egyszerűen valószínűtlennek tartom.
Akkor valószínűbb a második lehetőség, amit írtál. Én csak a többesszámból következtettem, hogy a doboz cigit veszi el tőle. Persze nem kell leszoknia, nem is azt mondtam, hogy akarom, csak ez is fölmerült bennem lehetőségként.
A Pekomsos rész nekem is fura. De lehet szimplán egy visszaemlékezéssel lesz elmondva hol találkoztak.
És ezzel nincs is baj. A baj azzal van, hogy mikor és hogyan tett szert Brüléére. Tamagoék biztos nem egyedül küldték volna, ha Brüléé véletlen visszatér, meg nem is bízták volna rá.
Szóval, mikor és hogyan tett rá szert. Az pedig egyértelmű, hogy innentől nincs visszaút és soha többé nem térhet vissza a Big Mom kalózokhoz, ha csak nem törlik Brüllé memóriáját vagy nem ölik meg.
Szóval én elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy lett kivitelezve Pekoms tükörvilágba jutása.
Jah, csak mi néhányan tudjuk elolvasni a holnapi fejezetet, mivel 1 nappal képesek vagyunk a jövőbe látni.
Menő volt Luffytól ahogy rátette a kalapját Katakuri arcára, hogy eltakarja száját. Bár sok értelme nincs, mert az az idegesítő hugica úgy is be fogja köpni, hacsak Puding nem módosítja az emlékeit. Puding meg pont olyan, hogy egy cipőben jár Katakurival, szóval ő biztos nem undorodna Katakuritól.
Ez már jogos kérdés. Utalásként volt valami:http://naruto-kun...iece/891/4
Mert Luffy szigetről szigetre menekült a tükörvilágon keresztül és talán volt egy Totland vagy Gyojin hajóról egy tükör.
Majd holnap kiderül.
https://orojackso...ers.49107/
Valami ilyesmire számítottam, bár úgy tűnik, hogy Sanji megint nem kap harcot...
A felvezetések után nem akarom elhinni, higy nem kap Sanji harcot. Meg azt sem h megjött a Germa gyors mindenki fel a fedélzetre azt pucolás. Amire kiváncsi vagyok hogy hogyan lesz megoldva a Sunny sorsa? Sanjival kapcsolatban nekem a legeslegjobban elfogadott ellenfél az Snack lenne. Valamelyest kevésbé rossz szájízzel hagynánk el az arcot ha Sanji legyőzne egy korábbi édessédparancsnokot. Viszont ehhez is kellene azért pár fejezet.
Ugrás a fórumra: |