Már animéből is kiderült, hogy Apoo Kaido embere lett. Ő telefonál.
https://www.youtu...i9HO2fjseE
One Piece Teóriák
Már animéből is kiderült, hogy Apoo Kaido embere lett. Ő telefonál.
https://www.youtu...i9HO2fjseE
@Giovanna:
Kaidout Luffy EGYEDÜL fogja legyőzni, Oda kijelentette, idézem: ,,Nem szeretnék csalódást okozni a rajongóimnak azzal, ha Luffy Kaidot csak ütésekkel és rúgásokkal győzi le".
Szerintem is egyedül kellene levernie. Plusz az összeset hisz kijelentette, hogy mind a 4et le kell vernie hisz a Kalóz király mellett nincs szükség más uralkodóra.
Viszont ha 1et levert, a másikak kb ugyanazon szinten lesznek. tehát a fejlődés kérdésessé válna. Vagy nem is tudom... de én továbbra is a Shanks elleni meccsében bizakodok
Teljesen egyetértek Hiei, erről már én is akartam írni..
Így nem mondhatjuk majd, hogy Luffy a legerősebb.
Felteszem a kérdést, ha mondjuk BB ellen fog majd harcolni, akkor hogy érkezzen meg?
-úgy mint egy erős ember, aki messze nincs Yonko szinten, mert nem egyedül győzött,de azért erős
-vagy egy Yonko szintű ember, akitől fél mindenki, iszonyatosan erős és a nevétől zeng a tenger
Egyszerűen nem tudnám elfogadni, ha segítenének neki..
Egyébként én örülnék annak, ha Luffy úgy lenne Yonko hogy nem akarná, meg nem tartaná magát annak, de az emberek annak hívnák, illetve úgy kezelnék.
dungeonlord írta:
Luffy csak BB ellen fog egyedül harcolni,de Kaido ellen kizárt. Abszolút kizártnak tartom.
Maradjunk inkább Kaido vs Szupernovák(Luffy,Law,Kid) küzdelemnél, mert az jobban hangzik.
Luffy,Law,Kid már harcoltak együtt és ezt még1x megszeretném nézni.
Ha Oda azt nyilatkozta, hogy Luffy egyedül veri el Kaidot, akkor felesleges belemenni a supernovák vs Kaido témába, mivel ilyen értelemszerűen nem lesz.
A jelenlegi Luffy nem bírna el Kaidoval, a jelenlegi Luffy, de kitudja, mi fog történni odáig, egyáltalán kérdés, hogy Luffy hajlandó-e szövetségként harcolni Kidék oldalán...Miért? Luffy szövetséget kötött Law-al, hogy legyőzzék Kaidot, de Luffy egyáltalán nem úgy értelmezi a szövetséget mint amilyen általános fogalom az, és kétlem, hogy hagyná, hogy két férfi küzdelmébe más is beleszóljon.
Kaido ellen ha Luffy szembe is száll a jelenlegi erejével és még ha azonnal is beveti a G4-et és a King-Kong Gun-t akkorsem fog elérni semmit egy olyan állat ellen, akinek a puszta ordítása földrengéseket okoz, ez már akkora hülyeség lenne, amit még a vak gyerek is lát, ilyen nem fog megröténni.
Éppen ezért: Ha Oda Kaido-t megakarja verettetni Luffyval, ez csak akkor fog megtörténni, ha Luffy már Yonkou szinten lesz vagy ahhoz közelin...És nehogy azthiggyétek, hogy olyan egyszerűen fogják magukat és odasétálnak Kaidohoz, még az sem biztos, hogy egyáltalán ottlesz Wano-n...Kitudja mi fog még történni és mennyi idő telik el a Kaidoval való harcig.
Én szívesen megnéznék egy Law, Kid, Luffy vs Kaido-t, de előbbi kettő ne töltsön be a harcban nagyobb szerepet mint Law Dofflamingoval szemben...Az érdemi rész legyen Luffyé. Bár ez sem vallana igazán Luffyra, ő férfiasan 1v1-ben rendezi a dolgokat.
OFF
@Dung:
Mostmár nagyon unom ezeket a Fairy Tailes hasonlataidat, látom nagyon szeretsz ezzel dobálodzni. Gondolom nem kell feltennem a költői kérdést: Olvastad te egyáltalán az FT-t? Achnologia a világ legerősebb embere one hitelte Serena Istent a mágustanács legerősebb tagját, majd 20 fejezettel később Natsu legyőzte Achnologiát...Fuck logic. -
Ez olyan, mintha Luffy a jelenlegi erőszintjén One hitelné Kaidot, BB-t vagy Akainut...Ilyet soha nem fogsz látni.
Bármennyire is szeretnéd, a One Piece akkorsem lesz egy FT szinten ha fejre áll akkor sem, még a Luffy vs Katakuri is 100x reálisabb harc volt az FT manga bármelyik megmozdulásához képest...A két manga között mindössze annyi párhuzam van, hogy Mashima pofátlanul másolta az OP karakter dizájnját és a manga látványvilágát.
Aha, mit is tapasztaltuk Totland arcnál? Luffy megküzdött 1 Yonko parancsnokkal és egy Yonko jobb kézzel.
Cracker ellen vért izzadt Luffy és Nami segítségével tudta legyőzni Crackert.
Katakuri ellen alulmaradt Luffy. . Nem tudta megütni, akkor Brulee képességével elmenekült és végül Katakuri saját magának okozta a vereséget.
Akkor áruld el, kérlek ,hogy ezek után miért lenne esélye 1vs1 Kaido ellen, ha 2 parancsnok se tudta megállítani Big Momot? Ha nekik nem ment, akkor Luffynak miért menne ?
Ne haladjuk viszont ennyire előre,hogy a Yonkokat 1vs1 elverik,mert az vicc kategória lenne...
Nem is kell egyetérteni.
Én is mondtam, hogy Luffy a jelenlegi erőszintjén NEM tudja legyőzni Kaidot. Viszont Oda még felhozhatja, sőt biztos felhozza Luffyt olyan szintre, hogy feltudja venni a versenyt Kaidoval.
Luffy ha kalózkirály akar lenni, meg kell küzdjön min. 2 Yonkouval és a közeljövőben Kaido illetve később BB is aktuális lesz.
Én mindkét eshetőséget eltűrném, a Kid-Law-Luffy vs Kaidot és az 1v1-et is, ha az tökéletesen van tálalva. Amúgy meg én mondtam, hogy ne haladjunk ennyire előre, nem úgy lesz ez a Kaido vs Luffy, hogy bő 30 fejezeten belül Wano-n leszünk Luffy meg Yonkoukat vereget.
Ez NEM Fairy Tail és nem is akarok hallani/olvasni róla többet.
A Luffy vs Katakuri pedig mindenképpen szükséges volt ahhoz, hogy Luffy ugorjon mégegy szintet, ezzel az eégsszel csak a tálalás volt gond, mert ha Oda nem vereti Luffyt 12 órán keresztül és nem úgy nyer, hogy az ellenfele saját magát szúrja hasba, akkor azt mondom, oké! Verjen 2 parancsnokot is 30-40 fejezeten belül nem érdekel, de oldja meg azt normálisan.
Mashima másolta az OP stílusát és rendkívül kreatívan olyan szép pusztaságokat rajzolt, amik vetekedtek a Naruto háborús helyszíneivel. A One Piece bármely csata helyszíne százszor kreatívabb, mint ezek, még a legutóbbi tükörvilág is. Szóval egyetértek, hogy a One Piece soha nem fog erre a szintre lesüllyedni. Ha igen akkor ott nagy baj van.
Hmm, ha a jelenlegi Luffy állna ki egy Yonkuval akkor azt mondom, hogy nem, nem hagyna rossz szájízt ha többen állnának ki ellene. Még így is, hogy Luffy megfigyelése elérte Katakuri szintjét. Ha a jövőről beszélünk akkor az már más tészta. Igen, el kell ismernem, hogy akkor ütne a legjobban a harc, ha 1v1 lenne köztük.
De azt vegyük számításba, hogy Kaido a jelenlegi tudásunk szerint kb sebezhetetlen, kivéve azt az egy sebhelyet a hasán. Luffynak ezt az embert kéne legyőzni.
dungeonlord írta:
Luffy csak BB ellen fog egyedül harcolni,de Kaido ellen kizárt. Abszolút kizártnak tartom.
Maradjunk inkább Kaido vs Szupernovák(Luffy,Law,Kid) küzdelemnél, mert az jobban hangzik.
Luffy,Law,Kid már harcoltak együtt és ezt még1x megszeretném nézni.
Ha ez 1vs1 megtörténik, akkor nem lesz jobb a Fairy tailnél.
Több sebből vérezne 1vs1 elmélet, mert akkor semmi értelme nem volt a többi szupernovát bemutatni, akkor Yonkok se lennének Yonkok, ha 1v1 kikapnának egy zöldfülű ellen...
Szerintem úgy lenne logikus hogyha wanon nem lenne kaido de ott lenne a legerösebb parancsnoka. Luffy leveri utána szerintem egy tengerészeres arc lesz( hajó csata, luffy vs valamelyik admirális) ( akainu kilöve bár ki tudja szerintem beleférhet.) aztán elmennének kaidohoz és luffy leveri kaidot.
Ugrás a fórumra: |