Ti angol felirattal neztetek? Csak mert en meg nem latom a forditast az oldalon.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Ez a rész brutális volt szerintem, nekem nagyon tetszett egy csomót nevettem. Az nagyon király hogy Midoriya hát nagyjából ráérzett a One for all használatára.Az előzetes azon sirtam. Az op nem olyan gáz az előző jobban tetszett de szerintem ezt is megfogom szokni.
az op zene nekem is az előző jött be inkább, bár általában ugyis átugrom
Nagyon tetszett a rész, GT nagyon állat xDD
Az előzetesből adódóan szerintem jövő héten felpörögnek az események, és talán ha lesz éles harc az jobban fejleszti Dekut (mint általában az animékben ).
Hát még csak 1 nap telt el azóta hogy Deku GT-nél van. Következő részben szerintem le is tudjuk az 1 hetett amit GT-nél tölt Deku. Ez idő alatt remélem hogy megtanulja nem csak 5% kal használni az erejét hanem kb. 30-40 kal. Egy kis érdekeség de spoiler is egyben vagyis szerintem. Van a Tenko nevü srác a gilisztás (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: és ő a hetedik One for All használó Nana Shimura unokája.)
Ahhh másodjára már az opening is tetszetős az endinget nézve pedig a nanatsu no tansai jutott eszembe. Bocsi ha rosszul írtam. Remèlem senki nem csalódott GT-ben. Nagyon nagy figura amikor várja az asztalnál a mikrózott halsütit,ahogy várja mint egy gyerek nagyon nagy jah s még annyit hogy a mangában midorya kèrte a változtatásokat,nem padig csak ugy kapta. Nár alig várom a kövi rèszt.
Szerintem is hatalmas rész volt
Midoriyáról pedig már beszéltünk, de a részben is utaltak rá. Persze most fejlődni fog, de elmondják, hogy a testének ez a 5% a limitje. All Might-nak is edzenie kellett, hogy még erősebb legyen. Midoriya még csak egy gyerek.
Letudja hívni a 100%-ot mint, ahogyan a tornán is láttuk, de olyankor eltörik a keze vagy lába stb.
Végülis jó munkához idő kell,
(én angolul szoktam nézni, aztán megnézem magyarul is hogy leszűrjem, mennyit tudok mennyit felejtettem.)
Vajon Allmight miért nem beszélt a 7.ről, lehet a gonosz szövetség ölte meg, már nagyon várom az új epizódot
Nekem egyébként bejönnek az amazarshis openingek, ez se rossz csak a közepe nem valami hangulatos, de az eleje meg a vége fain.
Ugrás a fórumra: |