http://naruto-kun...ece/872/17
Vazz, ez tényleg Ceasar lesz Miért érzem úgy, hogy miután Luffyék elhajóztak, megtalálják elbújva a rohadékot a fedélzeten, könyörögve, hogy ne dobják ki, mert akkor meghal
Gyanús az is, hogy látszólag a Germa nem menekült el, váratlan csavar lenne, ha a Mama megszerezné az erejüket, és mondjuk fogva tartaná őket (azt nem tudom elképzelni a One Pieceben, hogy meghaljanak, pláne úgy, hogy Sanji családja). Ahogy Beeng mondja, Elbafon egy megerősödött, fullos Szalmakalapos és egy szintén megerősödött, dühtől fortyogó Big Mom csata Kaidou után is baromi érdekes tudna maradni, pont azért, mert a Mamáék is szintet lépnek.
Ja eléggé sokkoló belegondolni hogy halál csak visszaemlékezésekben történik.
A jelenben csak Fehérbajusz és Ace halt meg jelentős kari.
De átlagemberek is élnek túl 100 m-es zuhanást meg hasonlókat.
Nem baj de halál miatt nem igazán tudok aggódni mondjuk annál nagyobbat fog ütni ha bekövetkezik
Hát végülis majdnem ne felejtsük el Vergot, Monet, Moscatot, Little Oarst(???). Utóbbi nem biztos ezért tettem oda kérdőjelet. Jó nyílván ennyi idő alatt ez kevés kétségtelen, de azért nem senki. Hát igen, ha anno nem követi el azokat a hibákat Oda, akkor most nem lenne ez az égbekiáltó hiba a mangában. Azt elismerem, hogy nagy hiba és logikai bukfenc volt életben hagyni Pellt, Bon Clayt és Barnaszakállt, mert eléggé komolytalanná tették a helyzetet, hiszen tényleg hihetetlen dolgokat éltek túl, ezek a húzások anno engem is irritáltak eszméletlenül. Vannak itt is bakik, nekem az egyik kedvencem az volt, amikor Dressrosán Zoro azon aggódot, hogy le ne essen különben meghal, erre szétvágja Picát, aki a mélybe esik és simán túlélte. Amúgy így majd Yonko ellen illene valami áldozat, nem azért mert vérre vágyok, csak, hogy érezzük a helyzet komolyságát, mert azért Oda a Yonkokkal elég magasra tette a lécet szerintem, tehát nekem lövésem sincs, hogy Luffy hogy fogja legyőzni Kaidot.
Én sem hiszem, hogy a Germának komolyabb baja lenne és egyenlőre azt sem tudom kizárni, hogy elvigyék a főhadiszállásukat még minden megtörténhet. Amúgy feltenné az i-re a pontot ha Pedro otthagyná a fogát. Igaz erre semmi jel nem utal most, csak akkor nem csak azzal "úszták volna meg," hogy felbosszantottak egy Yonkot, hogy szétverték őket. Komoly figyelmeztető jel lenne, főleg Luffynak, aki vehetné már komolyabban a Yonkokat. Mint előbb is mondtam, erre semmi jel nem utal, csak eljátszottam a gondolattal nem kell a fejemet venni. Csak ha már épp feljött szóba, gondoltam megemlítem. Csak azt a kifogást nem akarom hallani végig Luffytól, hogy azért edzett két évig, hogy senkit ne hagyjon meghalni, ettől még nem tud mindenkit megmenteni.
Még az előbbihez kapcsolódik a következő is. Azért elég durva lenne, ha addig velük lenne Pedro, miután leverik Kaidot majd Elbafon vagy valahol máshol megküzdenének Big Momékkal. Még Caesart is túlzásnak tartanám, ha addig velük lenne, nem hogy Pedro. Amúgy én is várom már ahogy Caesar majd elkezd magyarázkodni meg kuncsorogni, hogy nem vinnék-e magukkal.
Kristóf most megleptél...
Nem tudtam, hogy Bon-chan még él, kicsit utánanéztem, és tényleg. http://naruto-kun...iece/666/3
Hogy hogyan, azt mondjuk továbbra se értem, de állítólag nem is tudni.
Amúgy fura, hogy mindig ehhez a halálozásos témához lyukadunk ki.
Btw holnap lesz fejezet, ugye? Caesar sorsa nagyon érdekel, remélem holnap választ kapunk és nem csak BM őrjöngését fogjuk látni.
Pekoms-al mi a szitu amúgy? Arra emlékszek, hogy a halemberekkel spanolt, de utána nem láttam.
hmm tényleg. de ha a teljes szigetet felkutatják a BM kalózok úgy is megtalálják. Talán megússza. azt ne felejtsük el hogy ő hozta ide Luffyékat... BM nem tudom hogy fog reagálni.
AFR írta:
Így lehet befejezik a Pedro vs Tamagot elvégre elvileg Pedro azt mondta már nincs annyi ideje hogy hazatudjon térni Zoura.
Ez nem igaz, ő annyit mondott, hogy nem szándékozik többé hazatérni. Vagyis az életét akarja adni Luffyékért, hiszen már úgy sincs sok ideje hátra.
Pekoms meg biztosan fel fog tűnni egy-két fejezeten belül. Vagy kiszabadult, vagy rátalál valaki. Aztán, hogy mit fog csinálni... az jó kérdés.
Hát igen, ha anno nem követi el azokat a hibákat Oda, akkor most nem lenne ez az égbekiáltó hiba a mangában.
Nem mondanám ezeket égbekiáltó hibának. Nekem sem tetszenek, de ez Oda stílusa, és ez legyen a legnagyobb gond a mangával, őszintén kívánom mindannyiunknak
Komoly figyelmeztető jel lenne, főleg Luffynak, aki vehetné már komolyabban a Yonkokat.
Nem hiszem, hogy nem veszi komolyan őket. Nagyon is tudja, miről van szó. De azt nem tudom elképzelni, hogy Luffy orra előtt öljék meg még egy barátját, nekemc salódás is lenne. Pláne ennyire az "elején" még a dolgoknak.
Azért elég durva lenne, ha addig velük lenne Pedro, miután leverik Kaidot majd Elbafon vagy valahol máshol megküzdenének Big Momékkal.
Ha nem is Elbafig, de Kaidou ellen végig velük lesz, ahogy az összes többi mink is Szóval nem tartom ezt sem gondnak. De utána elválnak útjaik, szerintem a Big Mom elleni második felvonáskor már csak Luffyék lesznek Big Mom ellen.
Elvileg egy darabig nem is jön ki a fejezet, ms verzió elvileg csak holnap lesz, legalábbis nemrég még ezt írták, és jövőhéten sajnos nem lesz új fejezet. Valamilyen más verzió remélem még kijön ma.