Germa technológiát megszerezte Mama. Erősen kétlem, hogy az úszóerőddel akarna távozni a Germa. Az egy hatalmas céltábla lenne. Simán levadásznák.
Valszeg Mama rage-ét Smoothie és Katakuri fogja tartani és többiek elmennek üldözni őket így lehet egy jó kis harc még a végén. Ez remek megoldás arra, hogy a túl erős részt lekösse Oda. Így nem lesz logikai baki és köpködés.
Nem szerezte még meg. Miből gondolod hogy megszerezte? Sehol nem volt említve.
Már miért ne a hajójukkal és a seregükkel menekülnének?
Pontosabban mi mással menekülnének ha nem a hajójukkal.
Az viszont nincs kizárva hogy lesz még harc a kishalakkal hisz elég messze van a hajójuk ráadásul kétfelé váltak ismét.
Így lehet befejezik a Pedro vs Tamagot elvégre elvileg Pedro azt mondta már nincs annyi ideje hogy hazatudjon térni Zoura.
Szerintem a Mama rage-el elment az esélye hogy megszerezzék a Germa hajót, ott van körülette minden tiszt nem valószínű hogy elkezdenek vadászni ha közben anyuka ott elkezd tombolni mellettük - akár egy kettőt véletlenül meg is eszik, szakács papa gondoskodott róla, hogy cukormázzal belegyenek kenve - és azért nem hiába egy úszó erődről beszélünk szóval a kisebb egységeknek nem hiszem,h ogy sok esélyük lenne ellennük. Ahogy korábban láttuk nem érdemes az útjába állni ilyenkor mamának mert senkit nem kímél, Katakurinak meg Smoothinak lesz annyi esze, hogy ne álljanak ott vele max lassítják valahogy, de ilyenkor csak kajával tudnák megállítani, és a "tökéletesen összeállított tortát" elég nehéz lesz előállítani.
Jaja esküvői törta nem terem minden fán.
Én a Szakácsgyümölcsben csalódtam. Mi az hogy pocsék az íze az általa kajává változtatott dolgoknak?
Azt hittem hogy azzal el lehet érni a tökéletes vagy legalábbis a használó képességeihez mérten tökéletes ételt.
Így mégse lenne tökéletes gyümi Sanjinak.
Illetve az egész palotát vagy csak a levágott legfelső emeletet alakította át?
Ez a szétválás is gyaúns nekem, de nem hiszem, hogy már olyan sok lenne hátra. Harcokra én már nem nagyon számítok, a Pedro vs Tamagot az esküvő tönkretétele közben is befejezhette volna. Így pár nap után egyre kevésbé hiszem, hogy Big Mom már nem üldözi majd őket a rage miatt. Ez szerintem nem véletlen volt megemlítve: http://naruto-kun...ece/843/10
Még a Big Mom embereinek a sorsa kezdett el érdekelni. Ahogy ti is írtátok nem terem mindenhol esküvői torta, pláne ilyen, szóval nem nagyon fognak készíteni most egyet. Azonban Mama addig elvileg nem nyugszik le, amíg nem eszi meg azt, amit akar. Ezáltal adja magát, hogy lesznek majd áldozatok az ő oldalukon.
Azért Streussen gyümölcse csak hozzávalókat csinál. Még szép, hogy nem finom a tejszínhab önmagában. Ő nem képes főzeléket teremteni csak azt, amiből készül a főzelék. Tehát szerintem csak a hozzávalókká alakítja a dolgot.
Sanji még meg sütheti a tortát, ha összeszedik a hozzávalókat. Még megmenthetik a Big Mom kalózokat, ha nagyon akarják. Ezáltal lekenyerezve a embereit. Így talán el is engedik őket.
Viszont Bege akkor is sz*rban van
Még valami miközben a magyar változatot ellenőriztem vettem észre, hogy Casear a háttérben próbál elköszönni és, mikor mindenki ignorálja jól felb*ssza magát
Az angolban teljesen átsiklottam felette http://naruto-kun...ece/872/16
Ha eltudnak menni a Germa tagjai egy sziget méretű hajóval azért az elég gáz lenne Így marad a Sanji eset és Pudding.
Lemaradtam volna valamiröl a mangában? Mert nekem az utolsó kèp a Germáról az ez http://naruto-kun...ece/872/11 èn nekem gyanus hogy ök ott maradtak, mèg egy kis káoszt csinálni, ezzel is több idöt adni Luffyèknak. De lehet hogy ellógtak csak nem mutatták öket. Amugy kifejezetten tetszek a Gemás-Mugivarás boritó ami itt volt. Meg Oda sensei kis egyoldalas mondanivalója
Akármivel, de nem egy mozgó szigettel, amit simán utol érnek és elpusztítanak a Big Mom kalózok. Azért kicsit nonszensz lenne, ha elmenekülnének vele, mikor az egész Charlotte család a nyomukban van.
Kiválnak egy kiesebb hajóval a szigetből és menekülnek úgy a többi meg elküldik csalinak mindenfele vagy simán ott hagyják.
Mama nem szerezte még meg a Germa technológiát, mert azt Judge-ék legyilkolása után akarta elvenni.
Lehet esélye a Pedro vs Tamagonak, de hogy más lesz e azt nem tudom. Katakuri nyilván erős ahogy Smootie is, bár utóbbi teljesen lebénult a félelemtől. 2en szerintem elég sokáig fognak küszködni BM-al.
Esküvői torta kell most neki, de azon én is néztem hogy az íze a szakács gyümi által átváltoztatott cuccnak förtelmes.... Márpedig hiába van egy toronnyi torta, ha rossz az íze Mama otthagyja és tovább ragel.
Sanji még ha csinálna is tortát, biztos vagyok benne hogy nem engednék el azok utána veszteségek után amit okoztak (és amit visszább valaki le is írt).
A Germa lehet hogy ott maradt, de csak van annyi eszük hogy észreveszik, esélyük nincs semmire és futhatnak. Egy nagy sziget méretű hajóval aligha menekülhetnek el, de ha külön válnak több kisebb egységre, akkor szerintem nem akkora ördöngősség.
Én se hiszem, hogy megteszi, de ez is egy opció. Még mindig nagy bajban vannak. Nem tartom valószínűnek, hogy ne ütközzenek ellenállásba Mama betegsége ide vagy oda.
Ha Mama esetleg megtudja, hogy a Tamatebako tett tönkre mindent még a Gyojin sziget is bajba lehet. Kíváncsi leszek Mama kit vagy mit fog okolni és mik lesznek a lépései. Úgy hiszem felébresztették Luffyék az alvó oroszlánt, aminek a világ látja kárát.
Carrot iszonyatosan elvan tűnve. Nem értem miért van egyáltalán itt, sokkal többet vártam tőle, alig kerül előtérben.
Remélem azért ennél jóval több szerepet szán neki még Kanjuro-t is fontosabbnak érzem jelenállás szerint
Még egy érdekesség, ha igaz én nem tudom eldönteni.
Angol fórumon linkelték, hogy CC ott hallgatózik a jobb alsó sarokban a fa mögött. http://naruto-kun...ece/872/17
Az tényleg ne a fa sziluettje és végül is lehet az ő haja és a gázteste. Nem tudom igazából eldönteni.
Na jó addig nézegettem, hogy meggyőztem magam az ott Caesar.
Mit is mondhatnék úgy tűnik az esküvőnek vége szakadt és bejott a várható papírforma is. Ez magába foglal több dolgot is.
A poneglyph megszerzését.
Sanji (nem megmenti hanem) revansot vesz a családján (ami most magába foglalta a megmentésük) és
Sanji visszatérése a csapatba.
17.02.08
beeng írta:
Valószínű, hogy a Germa be lesz csicskítva Big Mom által és Sanji segít majd úgy mond rajtuk de nem azért mert annyira szeretné őket, hanem Brookot akarják visszaszerezni. Ez remek indokot ad arra, hogy miért nem hagyják el a szigetet, Sanji, csapatához való visszatérését követően sem. Egy alapos családon belüli erőszakot megnéznék Sanji által, de valamilyen formában így is úgy is alapos példát fognak mutatni a.Winsmoke-ok a karma működésére.
Az ezen arcban lévő -Big Mommal- való totális konfliktus nagyszerű táptalajt biztosít egy esetleges (és reális) jövőbeli küzdelem során. Sokkalta élvezetesebb olyan emberek harcait végigkísérni akiknél múltbéli viszályok gyökereznek. Az One Piece épp ebben erős, a karakterek felvezetésében.
A Big Mom legyőzésének lehetősége pedig több sebből is vérzett. A leggyakoribb idokok mellett (Még nem erős hozzá Luffy, egy eddig igen keményen hypolt Yonkot nem győznek le fél csapattal, továbbá csellel sem egy legyengült ellefelet -gondolok itt az idegméreggel lerakétázásra- egy shounen mangában nem igazáb helyénvaló stb. ) még pár igen jelentős dolgot hordoz magában a Lilinnel való összezördülés.
Az újvilág kezdete óta próbálja érzékltetni Oda azt a súlyt amit a Yonkok jelentenek. A persze legjobbak háborújában már láthattuk a Fehérbajusz kalozok erejét azonbn azt se felejtsük el, hogy akkor Fehérbajusz egészségével is problémék voltak, több csapdát is állítottak és Luffy az öreg oldalán harcolt. A jelenlegi arc egy remek ablakot nyitott amin megtapasztalhatták a szalmakalposok egy Yonko erejét.
Nem igazán tudom másoknak, hogyan jött le a legutóbbi egynéhány fehejezet, de én amikor láttam (a rakétás terv füstbe menni) akkor a túlélés volt a tét. Jinbei exshicibukaiként, Luffy a legrossabb generáció alighanem legerősebb tagjaként, Bege aki szintén a legrosszabb generáció tagja, továbbá még Sanji és Pedro a többi szalmakalpos és tűztank kalóz a Germával karöltve közel jártak a véghez.
Ne értsetek félre, ebben a közegben és a jelnlegi erejükkel ez is egy hatalmas dolog Luffyék részéről. Kihozták a legtöbbet abból amit ki lehetett hozni. A poneglyph megvan, egy édességparancsnok legyőzetett, Lilin palotája romokban hever. Ezek mellé a hatalmas presztizsveszteséget is elszenvedett Big Mom legénysége. Azonban egy dolgot bizonyítottak, az erejük. Még egy ilyen körmönfont terv Big Mom kiiktatására, többszrös árulás után is a szerencsén múlt az alkalmi szövetség léte.
És visszakanyarítva a télen írt hozzászlásomra. Ez azért is volt így jó mert: "Az ezen arcban lévő -Big Mommal- való totális konfliktus nagyszerű táptalajt biztosít egy esetleges (és reális) jövőbeli küzdelem során. Sokkalta élvezetesebb olyan emberek harcait végigkísérni akiknél múltbéli viszályok gyökereznek. Az One Piece épp ebben erős, a karakterek felvezetésében."
A valószínüleg Elbaf szálban visszatérő Big Mom és legénysége felfűtött indulatokkal és a revansra éhezve fognak harcolni az akkor már Kaidoun tuljott szalmakalaposok ellen küzdeni. És lényeges, hogy megerősdve. A Germa technológiáját biztosan meg fogja szerezni Lilin (így belegondolva a presztizsveszteség ellenére ő is célt ért) és a teaparty tönkretételéért megerősödve a szalmakalposok elpuszítása lesz az elsődleges célja.
Szeretnék még pár szót szólni a Germáról is. Számomra meglehetősen szimpatikus volt amikor láthattam a nemesi egó másik oldalát is. A Winsmoke családot a nemesi arrogancia fitogtatása és az alacsonyabb rangúak megvetése(a szakács lány megverése stb.) , finoman szólva eléggé unszimpatikusan festette le Sanji rokonait. Épp ezért is volt üdítő látvány, hogy a nemesi származásuknak nem csak a beképzeltségével, arroganciájával és fölényeskedésével hanem büszkeségével is rendelkeznek. (A szakácscsaj megverése a mi nézőpontunkkal persze nem tűnik valami büszkének azonban az ő szemükben ez puszta része a hatalomgyakorlásnak) Azonban amikor Sanji megmentett őket, az egó és büszekségük miatt is a mekülésnél muatott segítségükkel próbálták, levetni magukról a megaláztatást.
Minden esetre van egy sanda gyanúm, hogy Caesarral és Judgével is össze fogunk futni -esélyes, hogy- a Vegapunk történetszálba. A világ három legnagyobb elméje ha összefog ki tudja mi tudna alkotni...ziccer szaga van a dolgonak.