Biztos, hogy nincs. De talán, ha eljutunk odáig valaha, újraégetjük az 1. résztől kezdve 576p Rawba a részeket
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok, ugye Doflamingo lemondott a shichibukai rangjáról Law követelésére. Lehozták a hírek, mindenki pánikba esett, hogy mi lesz most.
Nem igazán emlékszem pontosan már, hogy volt, de azt hiszem ez csak valami trükk volt Dofi részéről, hogy vissza kapja Ceasart ugye?
Miután Luffyék elrabolták Caesart, Law azt az egyezséget kötötte Doflamingoval, hogy csak akkor kaphatja vissza Caesart, ha lemond a Shichibukai rangjáról. Ezzel akarta tönkretenni Doffyt, hogy ha lemond, már a tengerészet is vadászhat rá, meg így a Kaidoval való biznisze is veszélybe kerülhet, ezzel ráharagítva Kaidot. Csak fogalma sem volt Lawnak mekkora hatalmas van Doflamingonak. A trükk az volt, hogy Doflamingo egyáltalán nem mondott le a Shichibukai rangjáról, az csak álhír volt, mikor már Law és Doflamingo szemtől szemben állt egymással Green Biten, addigra már le is hozta az újság, hogy csak álhír volt az egész.
Hát nem tudom...Kicsit talán túl nagy elvárásokkal kezdtem neki vagy nem olyan jó mint a mangában.
Első alkalom,ahol mangában jobban tetszett az egész. Az animében Cracker nem olyan badass,mint a mangában.
A harc se sikerül olyan jól,mint a mangában. Luffy gear 4 szépen megrajzolták,de Crackerről ezt nem mondhatom.
Nagyon elrontották azt a jelentet, ,ahol Cracker megvágta Luffy kezét.(Az egyik legfontosabb jelenet)
Cracker vs Urouge bővítés szintén béna lett.Ha ilyen lesz a maradék küzdelem,akkor csalódtam Toei Animation stúdióban.
Én már hozzászoktam ezekhez az "álló harcokhoz", amióta ennyire közel van az anime a mangához már kb. egy fejezetet sem dolgoznak fel ezáltal a harcok is nagyon elnyújtottak és kevésbé dinamikusak lesznek. Cracker igazi kilétének a megjelenése kicsit meglepett egyrészt a színezés miatt, másrészt meg csak én siklottam el a hajának a szikrázása mellett? Ez nekem nagyon kimaradt. Nekem a mélypont az elhúzott Kong Gun volt. A Cracker vs Urouge nem volt nekem annyira vészes, bár az sem volt annyira dinamikus. Bíztam benne, ha már raktak be egy olyan kiegészítő jelenetet, akkor láthatunk valamit bővebben Snackről, de nem így lett.
Csak én gondolom úgy ,hogy Sanji ha kapna egy olyan szart a lábára amit a testvérei és az apja hordanak akkor kb Luffy szintre ugrana fel ? Az egyik testvérét elverte lábbal ,de volt benne erő szóval szerintem ha nem is megduplázná akkor legalább másfelezné az erejét s az már elég kemény lenne .
Avaren írta:
Nem tudom ki hogy van vele, de én Cracker hangját picit másképp képzeltem el.
Annyira nem passzol a karakterhez, de ez lehet csak személyes vélemény.
Szerintem nagyon-nagy melléfogás lenne Sanjinak ilyen power upp-ot adni. Ráadásul minek? A lábai erejének nincs határa, a felszerelésnek van, csak korlátok közé szorítná. Meg eleve, nagyon nem tetszene, nem illik hozzá, elképzelhetetlennek tartom.
Sanji erős így is, csak sajnos ezt rejtegeti egy pár éve
Szerintem is felesleges lenne Sanjinak a felszerelés, anélkül tud pl. levegőben lenni Sky Walk technikájával stb.
Amúgy akkor csak én vagyok egyedül, akinek bejönnek a szinkronszínészek kiválasztásai. Ichiji és Niji hangja szerintem logikus, mindkettő úgymond arrogáns hangot kapott, Vinsmoke fattyakról beszélünk szóval számomra abszolút korrekt volt a választás. Cracker hangja elsőre nekem is fura volt, azonban ő sem annyira fiatal már, nem annyira messze áll tőle ez az éretebb stílus. Elsőre én is valami nyikhaj hangot képzeltem neki, de nekem már nincs vele semmi bajom. Ha nem tévedek neki Madara szinkronszínésze kölcsönzi a hangját.
A mostani rész nem volt rossz. Luffy vs Cracker kiegészítése tetszett is meg nem is. Sanji ezen visszaemlkezésének nagyrésézt már láttuk, de igazából most nem zavart, hogy újra meg kellett nézni.
Sziasztok nem tudom, hogy ideillő-e ez a téma de lenne egy olyan kérdésem ami tudom, hogy nem kicsi de nem lehetne megcsinálni a One Piece összes részét égetett felirattal? Mert már meg van az edig kiadott összes rész de csak nemrég kezdtem el megnézni őket és eddig nem tudom pontosa de szerintem mindegyik résznél álitgatni kellet a feliratot mert el vannak csúszva. Vannak olyan részek is amiknél az elején is meg a közepén is áligatni kell és nem tudom ki hogy van vele de az nagyon zavaró tud lenni
Ugrás a fórumra: |