Hm... különösen jó fejezetnek tűnik, hála istennek, hogy Luffy beveti a Gear4-t egy új formáját
Na itt a 895.fejezet spoilerje:
http://ww3.readon...apter-895/
Szerkesztette: Giovanna - 2018.02.15. 12:24
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Hm... különösen jó fejezetnek tűnik, hála istennek, hogy Luffy beveti a Gear4-t egy új formáját
Na itt a 895.fejezet spoilerje:
http://ww3.readon...apter-895/
A pattogó ember egy kissebb változata, vagy inkább soványabb. Ha a sima Gear 4-ben is nagyon gyors volt, akkor ez annak a kétszerese lehet, mármint a gyorsaságnak.
Ahhoz képest, hogy a rajongók milyen fan artokat gyártottak a snake man-ről, ez nagyon light-os Ránézésre a gyorsaságon kívül más extrát nem tudok elképzelni, valahogy kétlem, hogy erősebbet csapna ebben a fromában, na de majd kiderül, nyilván nem az erőn lesz itt a hangsúly, mint azt korábban említettem, a gyorsaság és a haki fog dönteni.
Nem olvasom el az egészet, annyira azért nem vagyok mazochista Kivárom a fejezetet.
Az alap ötlet tetszik, hogy több féle Gear 4 van. Mert így cserélni tudna a Gear4-nek,mint régen a Gear 2-és gear 3-nál.
Nem tudom elfogadni, hogy 1milliárdós személy hamarabb elvárad. Ezt a baromságot nem veszem be.
Döntetlen is nagyon nehezen tudom elfogadni.
Nagyon jó meglátás Paidion.
Nem, Luffy nem használta annó a pattogó emberen a G2-t, most viszont igen
A G2-vel gőz is jár, ami Luffy testét nem járta át folyamatosan a pattogó ember esetében, csak az átváltozás pillanatában, vár ott véleményem szerint a levegő áramlását akarták szimbolizálni.
Most viszont Luffy teste körül, kezei, lábai körül is tisztán kivehető a gőz, a haja is valamivel "dúsabb", gondolom az izzadságtól, nedvességtől lett ilyen hénár szerű.
Az rendben van, hogy a G4-nek van több formája, de Oda szerintem egy kicsit túl lőtt ezzel a célon, hogy állat típusok alapján alkotta meg a G4-et. Így gyakorlatilag ahány állat létezik a világon, annyiféle G4 forma készíthető. Ebből kifolyólag, ha a Snakeman legerősebb támadása a King Cobra, akkor azért a későbbiekben megnéznék egy Dragonman féle King Dragon támadást. Na ezért mondtam hogy ez nagyon el lett túlozva.
Ha valamiért el is lett túlozva, ez miatt pont nem. Nem azért készíthető több G4 forma, mert sok állat létezik, hanem Luffy a levegő mennyiségétől függően és a haki révén sok formába tudja alakítani a testét. Ezért az egyik legerősebb gyümölcs a gumigyümölcs, ha jól használják. Ettől függetlenül nem lesz sok formája, mert teljesen felesleges újakat kitalálni. Most van egy, ami az erőre épül (Bound Man), ami a védelemre (Tank Man) és ami a gyorsaságra (Snake Man). És persze az összes erős és mindegyik a rugalmasságon alapszik, de talán nem nagy tévedés ezt a hármas megkülönböztetést tenni.
Luffy a levegő mennyiségétől függően lényegében végtelen számú G4 formát tudna kitalálni, de ezek legtöbbje nagyon hasonlítana egymásra és teljesen fölösleges lenne. A lényeg, hogy az erőt, a védelmet és a gyorsaságot megfelelően tudja használni és az adott harcban a leginkább oda illővel álljon elő.
Egyébként Luffy a pattogó ember támadásait azokról az állatokról nevezte el, akikkel a 2 éves edzése folyamán küzdött (Gorilla - King Kong Gun / Oroszlán - Leo rex bazooka / Orrszarvú - Rhino schneider)
A formáit tekintve is, Luffy nem a seggéből rántja elő neveket és a formái sajátosságát. Valahol olvastam, hogy Luffy a kreativitásán túl nagyon jó abban, hogy mások képességét látva, akár azok kinézetét, erényeit ugymond "ellopja" és saját előnyére fordítsa, mint pl most a Snake man, amit valszeg az Amazon Lily-n látott kígyónövérek inspiráltak.
Úgyhogy megnyugodhadtok, nem lesz chicken man, dragon man és ehhez hasonlók mindaddig, amig Luffyt nem inspirálja hozzá valami...De mondjuk Leopard/Tiger man-t még eltudnék képzelni.
A spoilerhez: Akkor ezután még max 1 fejezet és vége a Luffy vs Katakurinak? A spoiler utolsó mondata erre enged következtetni.
Giovanna írta:
Igen, sőt, talán már a következő fejezet legelső oldalon kiderül, ki győzött.
Quick Summary
Title :The Last Wish
Fighters from the Big Mom crew are ready to fight since they are expecting Luffy to run away from Katakuri and take Brûlée with him and come out of the mirror world.
Sanji is hiding and sees all that. The moment Luffy comes out of the mirror world; Sanji plans to take Luffy with him, thinking that they have to run away as quickly as possible.
Sanji expresses his gratitude to Pudding, and she wants to apologize to him but her stubbornness prevents her doing that. Sanji says that he’s glad that Pudding was his fiancé, and at that moment, she starts to cry. She says that she has a last wish for Sanji and takes away his cigarets.
Luffy was able to dodge Katakuri’s attack, while Luffy’s attack connected. But Luffy is at his limit and falls down from the broken floor. Katakuri is at his limit too and collapses to the ground.
Luffy wakes up and climbs up from the place he fell down. But Katakuri is there. He asks Luffy if one day he will come to defeat Big Mom and Luffy answers “Of course! I will be the man to become Pirate King!” Katakuri answers that Luffy is sure able to look very far ahead to the future and collapses.
The mysterious saviour Nazomuzu had already captured Brûlée. Nazomuzu is obviously Pekoms and even Luffy knows it.
The promised time has arrived, so the fighters are expecting Luffy to come out of the mirror.
END
Source: 2ch
Translated By: Bakadata
Detailed Summary
Coming Soon...
Ugrás a fórumra: |