Ja, és még valami.Cp -0 nem BB,hanem Doffi miatt mentek oda.Cp-0 feladata Tenryuubito védelme és Doffi is az volt.
Dressrosa után Cp-0 pedig a forradalmárok után mentek.
One Piece Teóriák
Igen az ok hogy dressrosara Doffi miatt mentek 1 páran de a bukása utan a teljes rejtett kikötőt átkutatták és a szigetet is nagyobb létszammal. Az nem is kérdés hanem hogy BB 2 tisztje hogy tudott kutatni Burgess után zavartalanul majd feltünés nélkül távozni hogy ne lett volna abból harc
Találtam egy videó alatt, egy nagyon érdekes spoileres hozzászólást, a "D"-vel, illetve az egész történettel kapcsolatban. Berakhatom ebbe a topicba a spoilert? Végülis véleményem szerint, ez inkább teória, de most hogy végig olvastam, elég alaposan leírt volt, szóval nemtudom. Biztos hallotta már valamelyikőtök, de én csak most találtam rá.
Nos, megfogalmazva megírtam, és leszögezném, hogy EZ IS CSAK EGY TEÓRIA, EZT A KOMMENTET EGY VIDEÓ ALATT TALÁLTAM. A biztonság kedvéért azért elrejtem SPOILERBE.
- Nem tudom megfelelően elrejteni a "Spoilert" (a hosszúság miatt) addig inkább nem rakom be, csak ha a moderátorok engedélyezik.
Előre leszögezném, ez csak Spekuláció, egy kommentben olvastam egy videó alatt.
Összefoglalom röviden, mert angol:
Egy nép(?) a Holdon, a neve Beerka volt. Robotokat, dialokat, készítettek, azonban kifogytak az erőforrásokból, ezért a kék bolygóra költöztek. (Föld)
Hamarosan hatalmas királysággá fejlődtek, de egy titkos szervezet magáének akarta tudni Beerkát, és háborút indított.
Beerka tehát három ősi fegyvert fejlesztett a háború megnyeréséhez:
Pluton, Poseidon, Uranus.
A Pluton fut a tenger alatti padlón (vörös vonal) , hogy a tengerek hullámait az ellenséges hajók ellen fordítsa.
A Poseidont tudjuk - Sirahoshi.
Az Uranus is egy pusztító fegyver, azonban ez ismeretlen. (nem mintha a Pluton nem, csak találgatás)
Később a Pluton fúrási vonalai a felszínre kerültek, a tenger alatti vulkánkitörések miatt. Ez a vonal osztja az óceánt négy részre. A Poszeidon egy tündérporból készült ágyú, (homok a Holdból).
A holdról származó szilárd homok hajlamos a tenger vízének manipulálására, ezért az ebből készült ágyugolyókat használták. Későbba háborúban használt ágyúgolyók a tenger homokjába süllyedtek.
Ez a tenger-kő.
Még ezeket a rendkívüli fegyvereket használva is, de a Holdtól származó emberek 100 év alatt elveszítik a háborút, és elrejtik a három fegyvert, hogy a szervezet ne tudja használni magának.
(Ugye ez a szervezet a mostani Világkormány.)
A hold népének túlélői elrejtőznek, és a félhold "D" alakját használják a középső nevükhöz.
A tiktos szervezet, amely elárulta és elpusztította a Hold népét, elkezdett egy projektet, amelyet "Világkormánynak" nevezett el, hogy elrejtse a rosszat.
1. törlik a háború történelmének 100 évét (üres század)
2. 20 "katonát" küldd a holdra, hogy töröljék a hold népe minden nyomát, bizonyítékát.
Ezt a 20 embert később nemesi nemesnek nevezik, utódaikat pedig királyként kezelik (égi Sárkányokra gondol szerintem, és ezért járnak olyan ruhában)
A hold népének túlélői egy kis szigetet hoznak létre, melynek a neve Raftel. A túlélők itt rejtőznek, hogy ne találja meg őket a titkos szervezet.
Ugyebár Gol D. Roger volt eddig az egyedüli, aki megtalálta a szigetet. Az oka, hogy a "D" népe nem egy helyen van, a következő:
Azt akarták, hogy a világ ismerje a "világkormány" gonosz cselekedeteit, ezért Poneglypheket csináltak, és kiküldték maguk közül az embereket, hogy hordják ki szerte a világban.
Ez a "D"-k akarata.
A Beerka, egy végső titkos fegyvert készít, mely képesvisszahozni a Plutonnal elválasztott négy különálló tengert, és visszafordítani egy hatalmas óceánná.
Mert képes "megfordítani" a viágot, így a négy tengert egybehozza.
Ezt a fegyvert hívják One Piece-nek.
800 év telt el, és egy Roger nevű kalóz sikeresen elérte Raftelt, és megimserte az igaz történelmet.
Pontosan tudja mit kell tennie, de a teste nem engedte, ugye volt az a "betegsége".
A projektnek még időre volt szüksége, hogy kész legyen, erre viszont Rogernak már nem volt ideje.
Ezért döntött úgy, hogy megindítja a kalózok aranykorát, remélve, hogy megjelenik valaki, aki erős és igazságos, és befejezze azt, amit ő már nem tudott.
És hogy ki lesz az a valaki? Erre szerintem mindannyian tudjuk a választ.
Ennyi a sztori, ezt egy videó alatti komentből fogalmaztam át, illetve fordítottam le.
UI: Az Animében pont most néztem vissza a háborút, és láttam, hogy amikor Ace vére kigurult WB elé, mintha a hold tükröződött volna benne. (EP.483)
Baszdmeg és pozitiv értelemben. Már csak azért is mert egy időben nagyon benne voltam ebben a témában keresgéltem és végre le tudtam álni . Erre most te egy ilyet idenyomsz köszönöm is meg nem is. És megy a pacsi nagyon tetszik sőtt még elképzelhetőnek is tartom. Nice well done
Most nézem ujra az animét és az 571 rész ben ottvan puding 3 szemmel... előre levolt lőve a poén xD
Egyesítve 2018.03.05 22:35:53:
Vki tudja mi lett Enellel? Miután elszált az űrbe? Van konkrét vagy vmilyen teoria erről?
Valaki leírná röviden ennek a videónak a lényegét?
https://m.youtube...QCD4J0bqfk
Ugrás a fórumra: |