Még mindig fenn tartom hogy a börtönben való "pihenés" nem pihenés. főleg hogy oda volt szögezve a falhoz az aztán marha pihentető... inkább energiaigényes kibírni.
One Piece manga
dungeonlord írta:
Na megtörtént az a bizonyos első Yonko küzdelem .A facepalm személynek igaza lett.
Pudding pipa,1Yonko harc pipa,Sanji visszatámadott egy lánynak fél pipa .
Mindenesetre itt nem German,hanem Big Mom bukása lesz.Itt lesz az 1 Yonko küzdelem és nem Kaidonál. Majd meg fogjátok látni.
Ti azt mondtátok,hogy itt menekülés lesz és nem harc.Mostani fejezetnél kiderült,hogy harc nélkül esélytelen a futás.De tudod, mit.Inkább várjuk meg a kövi fejezeteket .Majd arc végénél kiderül kinek van igaza
Tudtommal az arc után nem Kaido,hanem világtalálkozó fog jönni.
Ez olyan lesz valszeg, mint az Impel Downban Magellán volt. Harc egyértelműen lesz sőt az lenne a legjobb, ha lennének 1v1, mint Dressrosán, de a várva várt harcok elmaradnak és lezáratlanok lesznek. Tamago és Pedro harcra is jó eséllyel elmarad, ami azt jelenti, hogy Carrotot és Pedrot is jó darabig magunk mellett tudjuk még.
Ez igaz CC-re is ne hogy már két ilyen betegállat ne harcoljon, mint Perospero és ő. Ez a két harc már-már jobban érdekel, mint Mama vs Luffy.
Azt akkor a Katakuri vs Sanji-t meg se említettük. Bár én személy szerint nagyon örülnék, ha Elbafon esetleg tényleg Usopp győzné le őt. Tökéletes ellenfélnek tartom neki. Az egy legendás harc lehetne.
Kicsit elkalandoztam bocsánat.
A VK max 10 lehet majd de annál fontosabb lehet. Ott a gyojinok esete (ami kisebb kitérőt is jelenthet Luffyéknak Jinbeék miatt), és arról is tárgyalnak hogy megszüntessék e a shichibukai rendszerét (Hancock is Luffy szövetségébe lépne az tuti ebben az esetben) és azt még meg sem említettem hogy elvileg a kiszemelendő Yonko személyét is meg fogják vitatni.... Miért van olyan érzésem - még ha erre nagyon pici is az esély - hogy BM-et fogják mivel Luffyék meggyengítették a szigetek védelmét (még bármi megeshet, a Tamatebakoról se tudjuk mekkorát szól ha felrobban)
Ha vége az arcnak,akkor remélem kis időre nem látjuk Luffyékat.Mert nagyon érdekel a világtalálkozó témája és talán többet megtudunk Akainu céljairól. Másik pedig Oda nagyon elhanyagoltam a forradalmárokat. Alig szerepeltek a történetben. Remélem Oda nem 1 arc alatt akarja bemutatni az egész csapatot és később elbuknak.Több szerepet érdemelnek.
Ha vége a mostani arcnak,akkor világtalálkozó/Dragonról és esetleg Shanks vagy Blackbeard kapunk pár infot vagy harcot.
Ha nem tudja megoldani mangában,akkor ott b megoldás az animációs csapat.One Piece Film Gold vagy Z helyett inkább Dragonról vagy Blackbeardről csinálhatnak 1 filmet.
Nem tudom ti mit gondoltok, de én róluk várok valamit.
AFR írta:
Milyen kiszemelendő Yonkou-ról beszélsz?
Elfelejtettem valamit?
Legjobb tudomásom szerint ilyen biztosan nem hangzott el a mangában. Még a Shichibukai rendszer eltörlése is egy hatalmas dolog lenne. Olyan kaliberű kalózokat fordítanának maguk ellen, mint Mihawk és Hancock és ha csak fele olyan erős Mihawk, mint egy Yonkou már az is hatalmas problémát jelentene nekik. Ráadásul Buggy is kezd szép hátteret felépíteni, ami problémás lehet.
Am azon én csodálkoztam hogy Buggynak volt agya ilyen hálózatot kiépíteni mondjuk nyilván kevésbé fárasztó mint edzeni egy kicsit
A mangában nem hangzott el ilyen állítás, ez biztos. Ahogy Jon mondja csak mi asszociáltunk rá.
Viszont Fujitora akarta indítványozni a shichbukai rendszer eltörlését, viszont ő most nem térhet vissza a főhadiszállásra amíg el nem kapja lawt és luffyt nem? Tehát bizonyos szempontból kegyvesztett lett. Legalábbis Akainunál biztos.
Ugrás a fórumra: |