Elvileg nem király akarata volt, hanem féltek tőle, de lehet rosszul emlékszem. Irigyellek, amiért ennyire élvezni tudod, szerintem azért ennyire nem rózsás a helyzet. Azt elismerem, hogy valamennyire fejlődött a rajzolás, már nem olyan ótvar, mint pl a Gyojin arcban, bár Punk Hazardon és Dressrosán is voltak érdekes dolgok. A legfőbb probléma nekem még mindig a huzavona, vicc, hogy 1 egész fejezetet sem dolgoznak már fel. Ez teszi nekem abszolút élvezhetetlenné az egészet, emlékszek még régen mindig vártam vasárnaponként az animét és írtam is ide minden héten.
Az zenével nincs baj szerintem, azért elég nagy már abból a One Piece tárháza, az már egy másik probléma, hogy nem használják ki rendesen. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell új, én is várok újakat, csak nem ez a fő probléma az én meglátásom szerint. Ahogy emlékszem Gyojin-szigetnél és Punk Hazardnál nem nagyon kaptunk újat, bár utóbbinál Caesar ostját nagyon de nagyon eltalálták. Dressrosán azért kaptunk sokat, főleg Colosseumnál, igaz azok között nem volt olyan, voltak jók, de azért ami nagyon tetszett volna olyan nem, kb. Fujitoráét tudnám megemlíteni, ami komoly volt. Ha már feljött szóba, valaki megtudná mondani annak a címét, ami Perospero megjelenésekor volt meg ha jól emlékszem a rá következőben is szerepelt, mielőtt Cracker megérdezett Mamához. Ez azt hiszem Pekoms és Tamago megjelenésekor volt először, de azóta sem találtam meg.
A plusz kiegészítések is fejlődtek valamit, pl. amikor Crackernek kiadta a parancsot Mama, stb, de ezzel nyílván nem tudják orvosolni a problémát.